Haya Labs

Покажи:
Подреди по:

Брандът е един от най-популярните по цял свят. Той поставя своето начало през 2011-та година и от него момент нататък непрестанно бележи успехи, които няма как да останат незабелязани.

Haya Labs е световен дистрибутор на висококачествени хранителни добавки за здраве, уелнес и спорт.

Седалището на компанията е установено в САЩ, а наскоро откри офис в Лондон, Обединеното кралство за представителство и дистрибуция в Европа. Продуктите отговарят на всички разпоредби в хранителната промишленост в ЕС.

Какво да научим за Haya Labs

Едно от предимствата на този бранд се изразява в това, че той не просто произвежда продукти, които се грижат за поддържане на красиво тяло и водене на здравословен начин на живот, а и паралелно с това съумява да използва единствено висок клас суровини, които трудно могат да бъдат сред продуктите на конкурентните фирми, занимаващи се с производство на хранителни добавки.

Единствено Haya Labs работи с едни от най-добрите експерти и никога не е в готовност да направи какъвто й да е било компромис с технологичните процеси.

Имате възможността да си закупите най-здравословните и безопасни добавки, които успяват да задоволят всякакви нужди.

Компанията дълго време инвестира не малка сума средства за провеждането на какви ли не изследвания и паралелно с това използва най-иновативните технологии за производство.

Ако се чудите как марката успява да се изкачи на най-високото стъпало към славата и то за толкова отрицателен период от време, то ще ви кажем, че тя поставя мнението, интересите и предпочитанията на клиентите си на първо място.

Според нея това е най-успешната стратегия за всеки един бизнес, без значение с каква точно дейност се занимава.

Всеки един от членовете на екипа, сформирал тази компания, приема своите задължения при сърце и това изключително много спомага за изтласкването на бранда напред и нагоре.

Мениджърският екип и служителите на Haya Labs споделят едно общо убеждение и това е, че ще достигнете върха само ако оценявате всяка една стъпка към крайната цел.

Още от самото начало компанията е инвестирала твърде много в мисията си, до която върви успоредно.

На езика на компанията старата поговорка – „Клиентът винаги е прав”, означава, че той заслужава само и единствено най-доброто.

Ако определен продукт не отговаря на критериите за качество на 100%, то компанията отлага неговото пускане на пазара, докато не е напълно готов да представлява марката Haya Labs.

Добре осъзнава, че в такава конкурентна среда една грешка може да има тежки последици. Мениджърският екип на Haya Labs знае, че най-добрата реклама за всяка компания винаги ще бъде общественото мнение за качеството на нейните продукти.

Екипът от специалисти полага огромни усилия за създаването и производството на най-чистите и безопасни добавки за вас.