Билярд

Билярд

Редувайте работата със забавление

Всеки ден, Вие имате редица задължения, които трябва да изпълните. Работата, заедно с някои фактори в семейството могат да доведат до стрес. Стресът е изключително вреден и може да причини различни болести.Не трябва да се затрупвате с много работа, а само с толкова, колкото можете да свършите без да се чувствате напрегнати.


Винаги трябва да Ви остава време, в което да обърнете внимание на себе си. А през това свободно време най-добре е да се отдадете на забавления.

Един чудесен начин да се забавлявате са игрите за свободното време. Можете да ги имате на достъпна цена, не заемат много място и ще се харесат на всеки член от семейството. Така, Вие не само ще си отпочинете и ще преборите стреса, но и ще се сближите със семейството си, тъй като игрите за свободното време ще Ви ангажират заедно. Те са много по-добро решение от гледането на телевизия или стоенето пред компютъра, което е присъщо на днешните младежи. Точно такава игра са билярд масите за домашно ползване.

Предимства на билярд масите

  • Отлично забавление
  • Събира семейството заедно
  • Може да се играят у дома
  • За любителите на билярда

Билярда е една от най-любимите игри в цял свят. В много заведения има билярдни маси, а Вие можете да играете срещу заплащане. Ако обичате билярда, но не Ви се ходи по барове и не искате да давате пари за всяка игра, просто си закупете билярдна маса за дома, която разбира се ще е с по-компактни размери, от тази в заведенията. Така ще можете да играете на спокойствие в комфорта на вашия дом.

Билярда се смята, че произлиза някъде през 15 век от наподобяваща крикета игра на открито в Северна Европа. Пренася се вътре върху маса. Самата маса е била покрита със зелено покривало, за да имитира тревата и е била обградена с ограда. Билярда е известен в цял свят. Играе се от крале, президенти, богати и бедни.

Покажи:
Сортирай по:

Маса WORKER Supertable 13 in 1

Масата WORKER Supertable 13 in 1 е идеална за развлекателни дейности. Предлага 1..

559.00 лв

Топки за билярд SPARTAN

Комплект от 16 броя топки за билярд SPARTAN. Вижте още: Дартс Джаги Онлайн спортни сток..

79.00 лв

Игра 10 в 1 SPARTAN

Възможни игри: Джаги + 2 топчета Билярд + 2 щеки Хокей + 2 шайби &Osla..

489.00 лв