Билярд

Покажи:
Сортирай по:

Топки за билярд SPARTAN

Комплект от 16 броя топки за билярд SPARTAN. При поръчка доставката се изпълнява в рамките на 15 ..

79.00 лв

Щеки за билярд SPARTAN Premium

Комплектът влючва два броя щеки за билярд, направени от две сглобяеми части. При поръчка на този ..

85.00 лв

Игра 10 в 1 SPARTAN

Възможни игри: Джаги + 2 топчета Билярд + 2 щеки Хокей + 2 шайби &Osla..

489.00 лв

Маса WORKER Supertable 13 in 1

Масата WORKER Supertable 13 in 1 е идеална за развлекателни дейности. Предлага 1..

529.00 лв

Билярд

Редувайте работата със забавление

Всеки ден, Вие имате редица задължения, които трябва да изпълните. Работата, заедно с някои фактори в семейството могат да доведат до стрес. Стресът е изключително вреден и може да причини различни болести.Не трябва да се затрупвате с много работа, а само с толкова, колкото можете да свършите без да се чувствате напрегнати.


Винаги трябва да Ви остава време, в което да обърнете внимание на себе си. А през това свободно време най-добре е да се отдадете на забавления.

Един чудесен начин да се забавлявате са игрите за свободното време. Можете да ги имате на достъпна цена, не заемат много място и ще се харесат на всеки член от семейството. Така, Вие не само ще си отпочинете и ще преборите стреса, но и ще се сближите със семейството си, тъй като игрите за свободното време ще Ви ангажират заедно. Те са много по-добро решение от гледането на телевизия или стоенето пред компютъра, което е присъщо на днешните младежи. Точно такава игра са билярд масите за домашно ползване.

Предимства на билярд масите

  • Отлично забавление
  • Събира семейството заедно
  • Може да се играят у дома
  • За любителите на билярда

Билярда е една от най-любимите игри в цял свят. В много заведения има билярдни маси, а Вие можете да играете срещу заплащане. Ако обичате билярда, но не Ви се ходи по барове и не искате да давате пари за всяка игра, просто си закупете билярдна маса за дома, която разбира се ще е с по-компактни размери, от тази в заведенията. Така ще можете да играете на спокойствие в комфорта на вашия дом.

Билярда се смята, че произлиза някъде през 15 век от наподобяваща крикета игра на открито в Северна Европа. Пренася се вътре върху маса. Самата маса е била покрита със зелено покривало, за да имитира тревата и е била обградена с ограда. Билярда е известен в цял свят. Играе се от крале, президенти, богати и бедни.