Haya Melatonin 3 мг 60 капсулиHaya Melatonin 3 мг 60 капсули1
Haya Melatonin 3 мг 60 капсули
12.00 лв
product header
Haya Melatonin 3 мг 60 капсулиHaya Melatonin 3 мг 60 капсули

Със сигурност Ви се е случвало да се въртите по цели нощи и да не можете да заспите. Ако това стане редовна практика, може да окаже неблагоприятно въздействие върху целия Ви организъм. Системното недоспиване  може да доведе до промяна в настроението, липса на умения за справяне, липса на интерес към социализиране и намалява способността за концентрация. Последствията върху здравето Ви, също могат да са доста неприятни. За да избегнете всичко това, имате нужда от продукта Melatonin на Haya Labs. Той ще Ви осигури веществото мелатонин, което е особено важно за пълноценния сън.

Важни характеристики на суплемента  Melatonin:

  • Подобрява качеството и продължителността на съня
  • Спомага за по – бързото заспиване
  • Предотвратява честите нощни събуждания
  • Не причинява сънливост и умора при събуждане
  • Повишава устойчивостта на организма
  • Стимулира имунната система
  • Помага при депресия


Мелатонинът е вещество, което  се синтезира в мозъка Ви. Той отговаря за регулацията на  нормал­ния биологичен цикъл сън - бодърстване. С възрастта, или под влияние на стреса, количеството му в организма намалява и това води до различни нару­шения в съня. Приемът дори на малки  допълнителни количества мелатонин, ще Ви  помогне да възстановите  нормалната продължителност  на съня си. Някои изследвания доказват  способността на мелатонина,  да предпазва  от сърдечно - съдови заболявания, депресия и нарушения на имунната система.

Антиоксидантните  свойства на мелатонина, имат доказан благоприятен ефект върху процесите на стареене в цялото тяло. Благодарение на това, веществото предпазва вашето ДНК от разрушаване, под въздействието на свободните радикали. Мелатонина има способността, лесно да преминава през клетъчните мембрани и кръвно-мозъчната бариера, като осигурява безопасно и продължително действие. Продукта Melatonin не води до пристрастяване и не причинява чувство на умора при събуждане.  Всъщност, той е най-естествения начин да възвърнете отново качеството на съня си, без странични действия.

Начин на употреба: Приемайте 1 капсула 30 минути преди лягане.

Състав:

Melatonin_3mg_60caps_facts

Напишете отзив
    Лош           Добър

Haya Melatonin 3 мг 60 капсули

  • Производител: Haya Labs
  • Код на продукта: Haya Melatonin 3 мг 60 капсули
  • Наличност: В наличност
12.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359