Haya Vitamin D 400 iu 100 дражетаHaya Vitamin D 400 iu 100 дражета1
Haya Vitamin D 400 iu 100 дражета
17.00 лв
product header
Haya Vitamin D 400 iu 100 дражетаHaya Vitamin D 400 iu 100 дражета

Витамин Д е един от най – важните витамини – той е необходим  за да живеем. Този витамин е главният  биологичен регулатор на усвояването на калция и е от основно значение за здравето на костите. Витамин Д, всъщност технически погледнато не е витамин, а по-скоро хормон, който се образува от взаимодействието на слънчевата светлина с кожата. За съжаление, все още никой не знае причината, поради която  дори и в страни с предимно топъл и слънчев климат, хората все пак страдат от дефицит на витамин Д. Ако не прекарвате достатъчно време на открито, може би и вие не получавате достатъчно от този витамин. Това може да се промени с продукта Vitamin D на Haya Labs.

Защо да приемате този продукт?

  • Поддържа костите здрави
  • Осигурява пълноценното усвояване на калция
  • Подобрява функциите на ставите
  • Предпазва от рахит
  • Поддържа доброто състояние на кожата
  • Стимулира имунната система


Дефицитът на Витамин Д, може да причини различни  заболявания на костите и отслабване на мускулите. Витамин Д  е важен също така и за  имунната система. Дефицитът му се свързва с повишен риск от  инфекции, настинки,  кародиологични заболявания, множествена склероза, ревматичен артрит, дори и ракови заболявания. Този витамин стимулира здравето на  имунната система, като подпомага  добрите бактерии в организма да се грижат за унищожаването на лошите. Без достатъчно Витамин Д, организмът е податлив на инфекции и по-трудно се бори с възпаленията.

Безспорно, най – важната функция на витамин Д е да регулира концентрацията на калций и фосфати в кръвта.  Работейки  заедно с калция и фосфора, витамин Д осигурява  тяхната абсорбация от вътрешните стени, и поддържа необходимите им нива във вашия организъм. Витамин Д понижава  риска от развитие на множествена склероза, тъй като поддържа нормалното  функциониране на мозъка в по-зряла възраст. С това се обяснява и способността му, да предпазва  от депресия и други психични проблеми. Осигурете си необходимото количество от този важен витамин, чрез продукта Vitamin D!

Начин на употреба: Приемайте 1 драже на ден, с храна.

Състав:

Vitamin_D_400_IU_-_100_Softgels_facts

 

Напишете отзив
    Лош           Добър

Haya Vitamin D 400 iu 100 дражета

  • Производител: Haya Labs
  • Код на продукта: Haya Vitamin D 400 iu 100 дражета
  • Наличност: В наличност
17.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359