Haya Rhodiola Rosea Extract 500 мг 90 капсулиHaya Rhodiola Rosea Extract 500 мг 90 капсули1
Haya Rhodiola Rosea Extract 500 мг 90 капсули
45.00 лв
product header
Haya Rhodiola Rosea Extract 500 мг 90 капсулиHaya Rhodiola Rosea Extract 500 мг 90 капсули

Човешкото тяло постоянно се сблъсква с физически и психически стрес, който намалява неговото ефективно функциониране. Всъщност, работата на много системи и органи често е затруднена, когато организма е подложен на стрес.

Някои от най-честите симптоми включват умора, летаргия, депресия, промени в настроението и безсъние. Когато един човек се сблъсква с такива фактори, настъпват химични реакции в организма, за да може той да се справи с него. Въпреки това, при продължително излагане на стрес, тялото може да пострада.

Не допускайте това да се случи с Вас!

Погрижете се за себе си с продукта Rhodiola Rosea Extract на Haya Labs! Тази природна добавка може да Ви помогне да се справите с последиците от стреса, без да причинява отрицателни ефекти. Хранителната добавка ще Ви тонизира, ободри и повиши Вашата устойчивост.
 

Ползи от приема на Rhodiola Rosea Extract:

  • Лесно адаптиране на организма към стресови фактори
  • Мощна антиоксидантна защита
  • Действие подобно на антидепресантите
  • Повишена физическа и психическа издържливост
  • Стимулиране на умствената дейност
  • Подобряване функциите на имунната система
  • Повишаване на либидото


Rhodiola Rosea или още знаено, като Златен корен е растение, което вирее в арктическите райони на Европа и Азия. Екстрактът от Rhodiola, който Rhodiola Rosea Extract Ви осигурява, може да помогне за балансиране на тялото, поради своите адаптогенни свойства. Адаптогените са естествени вещества, които помагат на организма да се справи с физически и/или емоционален стрес. 

Редовният прием на Rhodiola Rosea Extract, може да Ви донесе и много други ползи, включително по-добра концентрация, повече енергия и подобрено цялостно състояние на организма.

Хранителната добавка също така стимулира имунната система, поддържа тялото силно и му помага да се бори с различни заболявания и инфекции. Rhodiola Rosea Extract има силни антиоксидантни свойства и е в състояние да повиши значително сексуалната енергия. 

Екстрактът от Златен корен нормализира нивата на кръвната захар, поддържа черния дроб и дори подпомага за горенето на излишните мазнини.

Екстрактът от Rhodiola Rosea е много подходящ за тези от Вас, които страдат от слабост или се възстановяват от заболяване. Хората, които имат проблеми със съня или релаксацията също могат да се повлияят добре от редовния прием на Rhodiola Rosea Extract.

Този продукт подобрява протеиновия синтез в тялото и стимулира по-добра циркулация на кръв към мозъка и мускулите. Rhodiola Rosea Extract може да е от полза и на спортистите, тъй като екстракта подпомага бързото възстановяване. Не на последна място, Rhodiola Rosea Extract може да забави процесите на стареене в цялото тяло.

Вземете сега и се погрижете за здравето си!

Поръчайте онлайн или на телефон 0888 880 352 или 0896 790 799

Начин на употреба: Приемайте 1 капсула 1-3 пъти на ден.

Опаковка: 90 капсули

Дозировка
Доза 1 капсула
Дози в опаковка 90
Съставки
Родиола розеа 500 mg
4 Haya Rhodiola Rosea Extract 500 мг 90 капсули
Действа изключително благоприятно върху доброто настроение
Напишете отзив
    Лош           Добър

Haya Rhodiola Rosea Extract 500 мг 90 капсули

  • Производител: Haya Labs
  • Код на продукта: Haya Rhodiola Rosea Extract 500 мг 90 капсули
  • Наличност: В наличност
45.00 лв
Бърза поръчка