Haya Vitamin A 10 000 IU 100 дражетаHaya Vitamin A 10 000iu 100 дражета1
Haya Vitamin A 10 000 IU 100 дражета
15.00 лв
product header
Haya Vitamin A 10 000 IU 100 дражетаHaya Vitamin A 10 000iu 100 дражета

Сигурно често вашите майки и баби са Ви казвали, че трябва да ядете много  моркови, за да виждате  по-добре. Оказва се, че това е напълно  вярно. Морковите са изключително богати  на бета-каротен, който в тялото може да се превърне  във витамин А.

Вижте още:

Дефицитът  на този витамин има доста последици, а  един от първите признаци на недостатъчен прием на витамин А са отслабено зрение при приглушена светлина или през нощта. Ако не можете да консумирате храна съдържаща бета-каротен или витамин А, можете да приемате продукта Vitamin A на Haya Labs. Благодарение на тази добавка, ще получавате необходимото количество от този важен витамин.

Какво да очаквате от приема на Vitamin A?

  • Подпомага синтеза на зрителния пигмент
  • Поддържа здравето на очите
  • Подпомага растежа на косата и ноктите
  • Предотвратява изсъхването на роговицата
  • Поддържа оптималната активност на имунната система
  • Подпомага обновяването на кожата


Витамин А е мастноразтворим витамин, който се намира в храната под формата на ретиноиди и каротеноиди. Основните функции, които изпълнява витамин А са, да поддържа  зрението, да стимулира  имунната система, да подпомага клетъчния растеж, и да осигурява адекватно  поддържане на репродуктивните процеси при мъжете и жените. Витамин А е от ключово значение за функциите на имунната система, защото взема активно участие в  диференциацията на много видове имунните клетки. Ето защо, ако не приемате достатъчно витамин А, имунната функция на тялото Ви отслабва, а  това носи риск от болести и инфекции.

Витамин А отговаря за образуването на зрителния пигмент на ретината на окото.  Той осигурява нормално зрение, оптимален растеж на младия организъм, и нормално развитие на зъбите и костите. Също така, витамин А укрепва кожата и лигавицата, регулира дейността на хормона на щитовидната жлеза, оказва противосклеротично действие и др. Освен всичко това, този витамин е и силен антиоксидант. Витамин А в продукта Vitamin A, се предлага под формата на масло от черен дроб на треска, в опаковка от 100 дражета.

Начин на употреба: Приемайте 1 драже на ден, с храна. 

Дозировка
Доза 1 таблетка
Дози в опаковка 100
Съставки
Витамин А 10 000 IU
Напишете отзив
    Лош           Добър

Haya Vitamin A 10 000 IU 100 дражета

  • Производител: Haya Labs
  • Код на продукта: Haya Vitamin A 10 000iu 100 дражета
  • Наличност: В наличност
15.00 лв
Бърза поръчка