KFD

Покажи:
Подреди по:

Марката се появява на пазара през 2000-та година. В началото тя се посвещава на това да обедини в едно цяло няколко сътрудничещи помежду си и независими организации.

В последствие обаче тя измества фокуса си и именно тогава успява да се превърне в един от най-утвърдените брандове, които няма как да не бъдат забелязани от хората, отдали немалка част от живота си на спорта и здравословното хранене.

В редовете по-долу ще се посветим на това да ви разкажем интересни и любопитни факти за световноизвестния бранд и се надяваме, че ще останете безкрайно очаровани от неговите постижения и продуктите, които всеки един от вас има възможността да си закупи напълно свободно и без ограничения.

Какво да знаем за историята на KFD

Историята на бранда, както и сами можете да предположите, е колоритна и изпъстрена с какви ли не постижения и върхови моменти.

В началото тя се е била посветила на създаването на сайтове за социални мрежи, имащи за цел да обединят хора, практикуващи различни спортове и такива, които се грижата не малко за извайването на съвършено тяло.

Именно това довежда до създаването на KFD Forum, бранд, който е познат от много години насам.

Паралелно с това е била създадена и компанията за търговия на едро и дребно, известна под наименованието KFD.

Тя предлага продажба на всякакви продукти, предназначени за спортистите и хората, за които активният начин на живот е един от приоритетите, които следват в живота си.

Няма как да отречем, че успехите и на двата проекта не закъсняват. Освен, че добиват популярност по цял свят, то името на марката започва да се превръща в едно от най-разпознаваемите и предпочитани.

Членовете и клиентите са надвишавали 1 милион, което е цифра, достойна за уважение. Не след дълго е било взето генерално решение за създаването на компания, специализирана в създаването и производството на висококачествени хранителни добавки.

В онзи момент се ражда KFD Nutrition. Тя е представена на FIBO 2014 в Кьолн (Германия).

За голяма изненада на създателите, продуктите успяват изключително бързо да се лансират на полския пазар и да добият заслужената си популярност. Няколко са основните фактори, подтикващи всичко това да се случи. Ето какви са те:

  • Високо качество и изключително достъпна цена;
  • Натурален състав, без каквито й да е било вредни и излишни добавки, като оцветители, сгъстители, подсладители или консерванти;
  • Споделянето на изследвания, които са били проведени, доказващи състава върху етикета;
  • KFD, за разлика от повечето производители, разчита 100% на прозрачността на дейностите, така че в един наистина конкурентен свят тя успява да се пребори с всички по пътя към успеха и да се изкачи на едни от най-горните стъпала, водещи към върха.

KFD Nutrition непрекъснато разширява асортимента си от продукти, отговаряйки на нарастващите нужди на потребителите.

Те създават продукти, които не са предлагани от други производители като десертни протеини, диетично желе и дори специални подправки за меса - пилешко и свинско.