Haya Collagen 500 мг 90 капсулиHL9961
Haya Collagen 500 мг 90 капсули
30.00 лв
product header
Haya Collagen 500 мг 90 капсулиHL996

Колагенът е наричан “протеин  на младостта“, което никак не е случайно! Той поддържа много от органите и тъканите във Вашето тяло здрави и млади. За съжаление, количеството на произведения колаген намалява с 1,25% всяка година след навършване на 25 г., а когато наближите 40 години, Вашето тяло престава да произвежда колаген. Много е важно да си набавяте колаген допълнително, а това може да направите с помощта на продукта Collagen 500 мг на Haya Labs. Всяка капсула ще Ви осигури 500 милиграма от този важен компонент на човешкото тяло.

Колаген капсули, какво е характерно?

  • Спомага за намаляване болките и сковаността на ставите
  • Спомага за облекчаване на артритните възпаления
  • Поддържа еластичността на кожата, забавяйки нейното стареене
  • Заздравява косата и ноктите, и стимулира растежа им
  • Съдейства за изграждане на чиста мускулна маса


Колагенът е един от най-разпространените белтъци във Вашето тяло, което обяснява неговата важност. Съдържанието му в отделните органи варира от около 25% в костите и до 75% в кожата. Колагенът е естествен компонент на кожата, косата, ноктите, костите, съединителната тъкан, ставния хрущял, скелетната мускулатура, стените на кръвоносните съдове, бялата част на окото (склера) и др. Ето защо, неговото намаляване води до заболявания и стареене именно на тези части. Чрез колагенът, артритните възпаления ефективно се облекчават, освен това се възстановява и защитава ставния хрущял.

Колагенът укрепва кръвоносните съдове и има важна роля в развитието на тъканите. Именно поради тази причина, допълнителния прием на колаген, може да забави видимите признаци на стареенето, като изглади фините линии и бръчки и тонизира и заздрави косата и ноктите. Тъй като колагена редуцира мазнините в тялото, продукта колаген капсули е подходящо средство за управление на теглото.

Вземете сега и се погрижете за външността си!

Поръчайте онлайн или на телефон 0888 880 352 или 0896 790 799

Опаковка: 90 капсули

Начин на употреба: Приемайте по 1 капсула от продукта, 1-3 пъти на ден.

Дозировка
Доза 1 капсула
Дози в опаковка 90
Съставки
Колаген 500 mg
5 Haya Collagen 500 мг 90 капсули
Предимно използвам продукта за доброто му действие върху кожата, но с приема забелязах и че болките в ставите ми намаляга. Изключително съм доволна!
Напишете отзив
    Лош           Добър

Haya Collagen 500 мг 90 капсули

  • Производител: Haya Labs
  • Код на продукта: HL996
  • Наличност: В наличност
30.00 лв
Бърза поръчка