Haya Creatine Monohydrate 500 мг / 200 капсулиHL9251
Haya Creatine Monohydrate 500 мг / 200 капсули
39.00 лв
product header
Haya Creatine Monohydrate 500 мг / 200 капсулиHL925

Има една добавка, която изпреварва по почит и употреба всички други. Става въпрос за креатина разбира се. Ако се върнем назад в историята на фитнес индустрията, можем със сигурност да кажем, че креатина е една от най-проучваните, най-известните и търсени добавки. Една от най-добре усвояващите се и почитани форми на креатина, е креатин монохидрат. Ако се стремите към постигане на повече издържливост и мускулен растеж, креатин монохидрат може да направи това за Вас! Ако досега не сте опитвали креатинова добавка, или не сте доволен от постигнатите резултати, вземете Creatine Monohydrate  на Haya Labs. Продукта осигурява креатин монохидрат, с максимално усвояване и ефективност.

Действие на Creatine Monohydrate:

  • Повишава издържливостта и силата
  • Намалява  умората
  • Снабдява с допълнителна енергия
  • Подобрява  възстановяването
  • Намалява мускулната треска
  • Повишава мускулния растеж
  • Удължава  интензивните тренировки


Аминокиселината креатин естествено присъства във вашето тяло и се получава от други три аминокиселини - аргинин, метионин, и глицин. Креатинът е изключително важен за спортистите, защото участва активно  в процеса на генериране на енергия. По принцип, когато тренирате или извършвате физическа дейност, аденозин трифосфат (АТФ) е източник на енергията, която играе ключова роля за това. Всъщност, АТФ е основната енергия използвана от мускулите Ви, било то когато тренирате или вършите друга дейност. Точно по тази причина, ATФ изгаря много бързо. С други думи, няма как да се възползвате от тази енергия за дълго.

С помощта на креатин монохидрат обаче, нещата се “оправят“ много лесно!. Когато АТФ се изразходва за енергия, тя губи молекула и се превръща в аденозин дифосфат (AДФ). Креатина така да се каже дарява фосфатна молекула на  AДФ. По този начин, АДФ става отново АТФ и може да се използва отново за гориво.  Ето защо, приемайки продукта Creatine Monohydrate, можете да се радвате на подобрена физическа активност, увеличен прилив на енергия и по-малко умора. В резултат на това, Вие можете да тренирате по-дълго, да правите повече повторения и да постигате по-добри резултати.

Ползите от креатин монохидрат не спират до тука. С приема на Creatine Monohydrate, Вие ще получите силна хидратация на мускулните клетки. Това е едно от най-почитаните свойства на креатин монохидрат. Когато креатина е  в мускулите, той изисква повече вода, за да може да се  съхрани там. По този начин, той увеличава обема на мускулните клетки, а това означава по-обемни мускули. С Creatine Monohydrate  няма да се притеснявате от подпухване и подуване, защото водата остава единствено в мускулните клетки.

Начин на употреба: Приемайте по 4 капсули 30-60 минути преди тренировка. Консумирайте с голямо количество вода.

Разфасовка: 200 капсули

Състав:

go (5)

Дозировка
Доза 4 капсули
Дози в опаковка 50
Съставки
Креатин монохидрат 2000 mg
4 Haya Creatine Monohydrate 500 мг / 200 капсули
Много добро съотношение качество-цена, както и много удобно за прием защото е на капсули.
Напишете отзив
    Лош           Добър

Haya Creatine Monohydrate 500 мг / 200 капсули

  • Производител: Haya Labs
  • Код на продукта: HL925
  • Наличност: В наличност
39.00 лв
Бърза поръчка