Natrol

Покажи:
Подреди по:

Сигурни сме, че всички вие, които сте привърженици на здравословния начин на живот и активно хранене, проявявате наистина засилен интерес към онези брандове, успяващи да се докажат като могъщи и влиятелни в тази сфера.

Почти няма човек, който да е успял да постигне мечтаната фигура, без да е включил в менюто си протеини и други хранителни добавки, способстващи възстановяването на мускулната маса или създаване предпоставка за изграждането на повече мускули.

В редовете по-долу ще отделим специално внимание на един от най-популярните брандове по цял свят. Смятаме, че информацията, която ще почерпите за него, ще ви накара да се чувствате наистина по-информирани и по-осведомени за случващото се в света на спортното хранене.

Няма нищо по-хубаво от това човек да е почерпил нужните знания, така че един ден, когато реши да наложи известни корекции върху начина си на живот, да знае към какви продукти да се насочи и как да процедира.

Какво да научим за историята на Natrol

Това е един от водещите производители на висококачествени витамини и минерали, както и добавки, в състава на които присъстват единствено натурални съставки.

Няма никакво съмнение, че качеството на продуктите на Natrol е изключително високо. Доказателство за това са всички онези проучвания и тествания, които биват направени и споделени с аудиторията.

Всеки от вас би могъл лично да се информира за качеството на продуктите, в които възнамерява да инвестира част от парите си, с цел подобряване на тонуса и фигурата си.

Марката Natrol поставя своето начало в САЩ, което предполагаме е известно на по-голямата част от вас. Всяка една опаковка, която достига до крайния потребител, преди това преминава през какви ли не процедури за следене на качеството.

Именно това е гаранция за потребителя, че продуктите са безопасни и съдържанието отговаря на 100% на посочената информация върху етикета.

Една от най-важните цели за компанията е да осигури най-висок клас продукти в областта на грижата за човешкото здраве.

Именно те способстват за осигуряването на активен начин на живот. Марката успява да постигне забележителен успех, заради това, че е лоялна към своите клиенти и отношенията с партньорите й са напълно прозрачни.

Ние смятаме, че именно това е правилната формула, благодарение на която един бранд има възможността да се изкачи право към върха.

Компанията поставя своето начало през далечната 1980 година от Елиът Ню Балберт. В началото тя е била специализирана в производството на козметични продукти.

През последните няколко десетилетия тя еволюира в категорията витамини, минерали и хранителни добавки, като спомага за формирането на това, което сега е озаглавено в индустрията „Nutraceuticals“.