Haya Cod Liver Oil 1000 мг 100 дражетаHaya Cod Liver Oil 100 дражета1
Haya Cod Liver Oil 1000 мг 100 дражета
20.00 лв
product header
Haya Cod Liver Oil 1000 мг 100 дражетаHaya Cod Liver Oil 100 дражета

Начина по който се храним в наши дни, не ни осигурява достатъчно омега-3, омега-6 и омега-9 мастни киселини, а те са изключително важни за доброто здравословно състояние. Можете да компенсирате този дефицит, приемайки подходяща хранителна добавка. Маслото от черен дроб на треска е отличен избор за това. Можете да се доверите на високото качество на продукта Cod Liver Oil на Haya Labs, който ще Ви осигури натурално рибено масло от черен дроб на треска.

Ползите от приема на този продукт са много:

  • Поддържа здравето на сърцето, а холестерола в нормални граници
  • Укрепва костите, ставите и хрущялите
  • Поддържа нормалното функциониране на нервната система
  • Стимулира паметта и умствената дейност
  • Подсилва имунната система
  • Повишава енергийните нива в тялото
  • Регулира клетъчния растеж


Маслото от черен дроб на треска  съдържа есенциалните  мастни кисели омега-3,              които насърчават доброто здраве като цяло. Проучванията доказват, че омега-3 мастните киселини регулират и нормализират нивата на холестерола, което е от особено значение за здравето на сърцето.   DHA е една от тези  мастни киселина, която е от съществено значение за  нормалното  функциониране на нервната система. Всъщност се смята, че дори може да лекува леки депресивни състояния. EPА е също мастна киселина с ключово значение. Тя поддържа здравето на сърдечно-съдовата система, а също така  има силно  противовъзпалително действие, благодарение на което облекчава артритните възпаления.

Cod Liver Oil ще Ви осигури и витамините  А и Д, благодарение на факта, че маслото от черен дроб на треска е изключително богато на тези витамини. Те са  необходими за нормалното развитие на  зъбите, а освен това поддържат нормалното образуване и растеж на костите. Тези два витамина  имат благоприятен ефект за здравето на очите и при остеопороза. Витамин А поддържа целостта на клетъчната мембрана, а също така и здравето на очите. Витамин Д пък, осигурява пълноценното усвояване на калций, а и понижава високото кръвно налягане.

Начин на употреба: Приемайте по 1 доза от продукта на ден.

Разфасовка: 100 дражета

Състав:

haya_cod_liver_oil_facts

Дозировка
Доза 1 драже
Дози в опаковка 100
Съставки
DHA (Docosahexaenoic Acid) 100 mg
EPA (Eicosapentaenoic Acid) 110 mg
Витамин D 270 IU
Витамин А 2500 IU
Мазнини 1 g
Масло от черен дроб на треска 1000 mg
Холестерол 5 mg
5 Haya Cod Liver Oil 1000 мг 100 дражета
Маслото от черен дроб от треска е познато с полезното си действие върху сърдечно съдовата система. Препоръчвам на всеки да приема периодично, като може да разнообразява с продукти и марки с това действие.
Напишете отзив
    Лош           Добър

Haya Cod Liver Oil 1000 мг 100 дражета

  • Производител: Haya Labs
  • Код на продукта: Haya Cod Liver Oil 100 дражета
  • Наличност: В наличност
20.00 лв
Бърза поръчка