Haya Acetyl L-Carnitine 1000 мг 100 капсулиHL9561
Haya Acetyl L-Carnitine 1000 мг 100 капсули
45.00 лв
product header
Haya Acetyl L-Carnitine 1000 мг 100 капсулиHL956

Почти всеки е чувал за Л-карнитин. Ацетил Л-карнитин е модифицирана форма на тази неесенциална аминокиселина. Aцетил Л-карнитин  увеличава  количеството Л-карнитин, което  може да се абсорбира от организма. Л-карнитин има потенциал да компенсира метаболитни нарушения, свързани с възрастта, да предпазва от някои заболявания  и да подобрява физическата активност. Л-карнитинът участва в транспорта на мастните киселини в митохондриите за производство на енергия. Нормално, тялото синтезира достатъчно количество Л-карнитин и неговия дефицит е рядкост. Но при някои условия недостиг може да се получи. Спортистите и хората които искат да редуцират теглото си, могат да се възползват от допълнителния прием на Л-карнитин. Acetyl L-Carnitine на Haya Labs е продукт с високо качество, с който можете да си набавите необходимото количество Л-карнитин. Формулата осигурява лесно усвоимата форма на тази аминокиселина – Ацетил Л-карнитин, под формата на капсули.

Действие на Acetyl L-Carnitine:

 • 1000 мг се съдържат в две капсули
 • Подпомага горенето на излишните мазнини
 • Засилва метаболизма
 • Оказва положително въздействие върху нервната система
 • Повишава притока на енергия
 • Подпомага възстановяването
 • Оказва антиоксидантна защита
 • Подобрява състоянието на сърдечно – съдовата система


Повечето спортисти и бодибилдъри са наясно с ефективността на Л-карнитин, за подпомагане на мускулния растеж и осигуряване на ценна енергия. Въпреки това, малцина осъзнават, че Acetyl L-Carnitine е още по-ефективна форма на аминокиселината. Acetyl L-Carnitine е от полза за атлетите, защото подпомага метаболизма, изгаря мазнините и увеличава нивата на енергия. Това Ви дава възможност да тренирате по-дълго, съдействаме за увеличаване на силата и насърчава  растежа на мускулите. Освен това, Acetyl L-Carnitine има и други ползи за здравето.

Acetyl L-карнитин е в състояние да преминава кръвно-мозъчната бариера, което означава, че може да навлезе в мозъка. Тъй като аминокиселината е мощен антиоксидант, тя може да помогне за ремонта на повредени мозъчни клетки и да предпази от тяхното повторно повреждане. Ацетил Л-карнитин не само подпомага умствената дейност, но също така подобрява състоянието на сърдечно – съдовата система и предпазва от някои болести. Ацетил Л-карнитин може да Ви помогне да се възстановявате по – бързо след натоварване, не само физическо, но и психическо.

Може би най – известната и ценена функция на Л-карнитин, е способността му да съдейства за намаляване на телесното тегло. Ацетил Л-карнитин помага при метаболизирането на храната, а също така транспортира мазнините до митохондриите. Всичко това подобрява енергийните нива в тялото. Ето защо, ако приемате редовно Acetyl L-Carnitine, особено когато тренирате, можете да си осигурите не само ефективно отслабване и бързо възстановяване, но и редица други ползи за здравето.

Начин на употреба: Приемайте 2 капсули 2-3 пъти дневно.

Опаковка: 100 капсули

Състав:

haya-labs-acetyl-l-carnitine-500mg-100caps-sydyrjanie

Дозировка
Доза 2 капсули
Дози в опаковка 50
Съставки
Ацетил Л-карнитин 1000 мг
5 Haya Acetyl L-Carnitine 1000 мг 100 капсули
Тази формула на карнитина е по-добре усвоима и аз от своя страна постигнах по-добри резултати с нея. За два месеца съм с 4 кг по слад и се надявам да ги задържа и след като направя пауза от приема му с повечето трянировки на които съм свикнал през това време.
5 Haya Acetyl L-Carnitine 1000 мг 100 капсули
Значи този вариант го препоръчвам. На много хора в залата съм го препоръчал и всички са доволни.
Напишете отзив
    Лош           Добър

Haya Acetyl L-Carnitine 1000 мг 100 капсули

 • Производител: Haya Labs
 • Код на продукта: HL956
 • Наличност: В наличност
45.00 лв
Бърза поръчка