BSN

Покажи:
Подреди по:

Bio-Engineered Supplements and Nutrition, Inc. (BSN®) е една от водещите компании, занимаващи се активно с производството на свръх качествени хранителни добавки.

Всеки един продукт, който бива създаден от компанията, с годините се усъвършенства, с помощта на всички онези модерни и иновативни технологии, които успяват да заемат немалка част от живота на масовия гражданин.

Имаме удоволствието да се потопим в колоритната история на компанията и да ви я представим такава, каквато е тя в действителност.

Вероятно няма да се изненадате, че става въпрос за една наистина просперираща фирма, успяла да привлече на своя страна изключително солиден процент хора, които отдават особено сериозно внимание на спорта и го считат като част от живота си.

Ако смятате, че и вие можете да бъдете причислени към тази група, то значи информацията за BSN изобщо няма да ви се стори излишна.

Какво да научим за Bio-Engineered Supplements and Nutrition, Inc. (BSN®)

Основана през далечната 2001 година, компанията не престава да се развива и да покорява нови и нови върхове.

От този момент нататък, тя се превръща в глобален лидер на пазара за балансирано хранене, типично за спортистите и хората, запълващи свободното си време със спортни активности.

Продуктите BSN® и самата марка са спечелили над 35 награди за спортно хранене през последните шест години, повече от всяка друга компания в бранша.

Именно това постижение е предизвикало не малко от хората да се информират изключително детайлно за марката и за самата компания.

Дори и да решите да проучите из основи продуктите на тази марка, то ние ви гарантираме, че ще останете изненадани от прецизността на целия екип, който е част от компанията.

Всеки един от членовете му преминава през предварително обучение, така че в последствие, при създаването на спортните добавки, той да влага сърце и душа в това, което прави.

Обхватът и експозицията на BSN® са наистина глобални, като продуктите се доставят до над 40 000 търговци на дребно в национален мащаб и се разпространяват в над 90 страни по света.

Няма как да не се фокусираме и върху самото разнообразие, което до известна степен е причината феновете и привържениците на компанията да са толкова много.

BSN® се ангажира да представи най-добрите хранителни добавки и напитки пред масовата аудитория чрез разширени канали за разпространение и иновативни партньорства.

Изключително горди сме, че успяхме в детайли да се сблъскаме с историята на една от най-проспериращите марки, чиято основна цел е да създават висок клас пълноценни добавки, подходящи за хората, които изключително много залагат на това да се грижат за тялото си, както външно, така и вътрешно.