Haya Vitamin C 500 mg with Rose Hips 100 капсулиHaya Vitamin C 500 mg with Rose Hips 100 капсули1
Haya Vitamin C 500 mg with Rose Hips 100 капсули
16.00 лв
product header
Haya Vitamin C 500 mg with Rose Hips 100 капсулиHaya Vitamin C 500 mg with Rose Hips 100 капсули

За да бъдете здрави през цялата година, трябва да засилите съпротивителните сили на тялото си. Нужно е да го направите устойчиво срещу вируси и настинки. За тази цел е необходим здравословен начин на живот и правилно хранене, което в наши дни никак не е лесно. Ето защо, Ви препоръчваме да опитате продукта Vitamin C 500 mg with Rose Hips на Haya Labs. Този продукт ще Ви помогне да укрепнете организма си и да бъдете по-здрави. High Potency Vitamin C 500 mg with Rose Hips съдържа високо потентен витамин С и добавена шипка, повишаваща допълнително ефикасността на продукта.

Действие на Vitamin C 500 mg with Rose Hips:

  • Стимулира имунната система
  • Оказва антиоксидантна защита
  • Повишава жизнеността и тонуса
  • Подобрява функциите на нервната система
  • Поддържа здравето на сърдечно-съдовата система
  • Предпазва от вируси и настинки


Витамин С е от съществено значение за имунитетета, а също така за производството на колаген, който е основен структурен протеин, намиращ се в съединителната тъкан. Витамин С стимулира имунната Ви система и прави тялото Ви по-устойчиво на инфекции. Освен това, благодарение на витамин С, ще имате здрави зъби, кости и венци, а тялото Ви ще бъде в състояние да се възстановява много бързо. Освен че Ви помага в борбата срещу бактерии, вируси и инфекции, витамин С също така действа като антихистамин, който намалява ефекта на обикновената настинка, която включва запушен нос, болки и възпаление.

Витамин С има много ползи за здравето-той е мощен антиоксидант и защитник на клетките и тъканите в човешкото тяло. Този витамин може да подобри цялостното си здравословно състояние. Много е необходим по време на силен стрес, защото тогава съпротивителните сили на организма значително спадат. Формулата на Vitamin C 500 mg with Rose Hips е подходяща за лица, търсещи източник на високо потентен  витамин С. И тъй като той работи по-добре в комбинация с други хранителни вещества, продукта е обогатен с шипка.

Шипките са естествен източник на витамин C и са били използвани във Великобритания по време на Втората световна война, за да се предотврати скорбут по време на недостиг на цитрусови плодове. В действителност, шипката съдържа значително повече витамин С от цитрусовите плодове, а също и биофлавоноиди. Шипката е добавена във формулата на Vitamin C 500 mg with Rose Hips, за да ускори усвояването на витамин С, и да направи продукта още по-ефективен.

Вземете сега и подобрете имунната система!

Поръчайте онлайн или на телефон 0888 880 352 или 0896 790 799

Начин на употреба: Приемайте по 1 таблетка на ден след хранене.

Опаковка: 100 капсули

Състав:

haya-labs-vitamin-c-rose-hips-sudurjanie

Дозировка
Доза 1 капсула
Дози в опаковка 100
Съставки
Витамин С 500 mg
Шипков Екстракт 50 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Haya Vitamin C 500 mg with Rose Hips 100 капсули

  • Производител: Haya Labs
  • Код на продукта: Haya Vitamin C 500 mg with Rose Hips 100 капсули
  • Наличност: В наличност
16.00 лв
Бърза поръчка