Обръчи

Обръчи

Фитнес аксесоари, които можем да ползваме с удоволствие у дома.

Да оформим стройно и красиво тяло не е толкова трудно, колкото вероятно си мислите. За целта са необходими само силна мотивация, постоянство и подходящи фитнес уреди и аксесоари. Такива уреди можем да използваме не само във фитнес залата, но и у дома.


Някои от тях са съвсем достъпни като цена и дори лесни и приятни за ползване и в същото време не заемат особено място в тясното жилище.

С помощта на подходящите уреди ще можем да тренираме по-ефективно отделни мускулни групи, да изгорим излишните калории и да коригираме проблемните части от своето тяло. Някои от фитнес уредите за домашна употреба са не само средство за натоварване на тялото, но и перфектен начин да се забавляваме, докато тренираме.

Фитнес аксесоарите ви лишават от всякакви оправдания да не се погрижите за своята фигура. Някои от тях са подходящи за атлети и бодибилдъри, докато други са насочени към хората, търсещи начин да намалят обиколките на талията, ханша и бедрата. Всички фитнес уреди подпомагат оформянето на мечтаното тяло, като:

  • Подобряват физическото натоварване;
  • Ускоряват постигането на добри резултати;
  • Подготвят тялото за същинската тренировка.

Обръчът за въртене е фитнес аксесоар, който е отличен инструмент за всички, които се опитват да отслабнат. Колкото и да не ви се вярва, въртенето на обръч може да тренира цялото тяло. Заедно с това, той е евтино и достъпна средство, което можете да използвате у дома, дори докато гледате телевизия.

Доказано е, че час въртене на обръч може да изгори до 400 калории, което е невероятно. Този фитнес инструмент ще ви помогне да имате тънка талия, да стегнете ръцете, да изваете седалището и да имате оформени крака. Достатъчно е да изберете за коя част от тялото ще работите и да започнете да въртите обръча. Въртенето на обръч също така е забавно и определено ще повдигне настроението ви.

Активните упражнения с обръч за въртене стимулират за по-бързото премахване на излишните мазнини в областта на корема,ханша и бедрата. Всички въртящи движения, които правите с помощта на обръча дават положителни ефекти и върху всички зони на гръбначния стълб, като при редовни упражнения се постига ефективно стягане и оформяне на цялото тяло. По-големият диаметър на обръчите за въртене Ви позволява да го използвате както за упражнения така и за скачане, което гарантира и дава още по-големи резултати при стягане и оформяне на вашата фигура.

Покажи:
Сортирай по:

✔ ОТСЛАБВАЙ, ДОКАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАШ: Изгори до 400 калории на час! Уникално проектиран обръч за въртен..

39.99 лв

Активните упражнения с обръч стимулират по-бързото премахване на излишните мазнини в областта на кор..

49.00 лв

Активните упражнения с обръч стимулират по-бързото премахване на излишните мазнини в областта на кор..

28.00 лв

Обръчът е с вградени масажни рингове и магнити. Въртенето на обръча предизвиква дълбок масаж въ..

31.99 лв