Степери

Степери

Фитнес уреди за дома - отлична алтернатива на фитес залата

Ако искате да свалите излишни килограми или просто да оформите тялото си, като повишите неговата издържливост, това е напълно възможно. Наред с желаните резултати ще постигнете и някои допълнителни екстри - ще се чувствате по-ведри и силни.

Ще подобрите работата на органите в своето тяло, ще повишите своята концентрация и психическа устойчивост и ще бъдете по-самоуверени в своите възможности. Всичко това ще постигнете с помощта на фитнес тренировките.

Ако фитнес залата не е опция за вас по една или друга причина, винаги можете да закупите уреди за домашно ползване, които ще оптимизират максимално вашите тренировки. Предимството на уредите за фитнес е в това, че успяват в много по-голяма степен да натоварят отделни мускулни групи, така че изразходваната енергия да не бъде изгубена напразно.

Как ни помагат уредите за фитнес?

  • Концентрират усилията в желаната част от тялото;
  • Ускоряват резултатите;
  • Осигуряват максимална безопасност по време на спорт;

Степерите са такива фитнес машини, които имитират качване по стълби, но стоят неподвижно на пода. Те са отлично средство за трениране на долната част на тялото. Оформят краката и извайват седалището, което е проблемна зона на много от дамите. Степерите, които се предлагат в наши дни са с доста функции – на тях можете да следите калориите, които изгаряте и да настройвате степента на натоварването. Тези фитнес машини са едни от най-компактните и можете да си закупите за дома, без да се притеснявате, че заема място.

Освен че тренира долната част на тялото, степера предоставя една отлична кардио тренировка за подобряване дейността на сърцето. Тренирайки на тази фитнес машина, Вие горите средно по 350 калории на час, което доста ще подпомогне вашите усилия да отслабнете. Ако страдате от проблеми със ставите и гърба не се притеснявайте, тъй като тренировката със степер почти не натоварва ставите.

Степерите са много ефективни за намаляване на телесното тегло! Нека си го кажем. Повечето от Вас не обръщат достатъчно внимание на движението, когато се опитват да отслабнат. Използването на степер, заедно с една подходяща диета, може значително да увеличи количеството калории които изгаряте. Уреда изгаря средно 350-550 калории на час в зависимост от телесното Ви тегло. Увеличаването на интензивността на вашата тренировка, ще Ви помогне да получите максимална полза от вашия степер. 

Покажи:
Сортирай по:

Полупрофесионален магнитен степер подходящ за ползване в спортни зали и домашни условия.   ..

1,590.00 лв