Haya Vitamin B6 25 мг 90 таблеткиHaya Vitamin B6 25 мг 90 таблетки1
Haya Vitamin B6 25 мг 90 таблетки
14.00 лв
product header
Haya Vitamin B6 25 мг 90 таблеткиHaya Vitamin B6 25 мг 90 таблетки

Витамините от група В са изключително важни за нормалното функциониране на вашия организъм.  Един от тях е витамин В6, известен още като пиридоксин. Витамин B6 може да си набавите от  месото, зърнените храни, зеленчуците и ядките, бирената мая, жълтъка, черния дроб. Приемът на алкохол обаче, както и  кофеинът, противозачатъчните хапчета, консервирането и термичната обработка на храните, радиацията и естрогенът, могат да разрушат този витамин, или да попречат на пълноценното му усвояване. За да сте сигурни че си набавяте достатъчно витамин 6, можете да приемате хранителна добавка, като например Vitamin B6 на Haya Labs.

Какви са ползите от приема на Vitamin B6?

  • Подпомагане  нормалните функции на нервната система
  • Подобряване  работата на сърцето
  • Спомагане  превръщането на въглехидратите в енергия
  • Естествено диуретично действие
  • Нормализиране на метаболитните процеси
  • Подпомагане на растежа
  • Оказва антидепресантно действие


Витамин В6  е водоразтворим витамин от групата на В-витамините. Той  е важен за имунната система и отговаря за образуването на антитела. От особено значение е неговото участие  в синтеза на невротрансмитерите, което го прави необходим е за нормалното функциониране на нервната система. Витамин В6 подпомага  усвояването на протеините и мазнините, осигурява нормалните функции на черния дроб, и забавя процесите на стареене. Този витамин участва в  образуването на еритроцитите, предотвратява кожните заболявания, и намалява мускулните спазми и крампи.

Витамин В6 е известен още, като  "витамин-антидепресант". Това е така, защото като споменахме, той участва в синтеза на невротрансмитерите, а един от тях е серотонина. Той е важен за доброто настроение и нормалното психично състояние. Ето защо, витамин В6  оказва   укрепващ и успокояващ ефект върху нервната система и подпомага нейното нормално функциониране. Приемът на продукта Vitamin B6 може да Ви помогне да подобрите настроението и може да се приема от хора, с леки нервни разтройства.

Начин на употреба: Приемайте по 1 таблетка, 1-2 пъти дневно.

Състав:

6652-vitamin-b6-

 

 

Дозировка
Доза 1 таблетка
Дози в опаковка 90
Съставки
Витамин В6 25 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Haya Vitamin B6 25 мг 90 таблетки

  • Производител: Haya Labs
  • Код на продукта: Haya Vitamin B6 25 мг 90 таблетки
  • Наличност: В наличност
14.00 лв
Бърза поръчка