Туристически щеки за планина

Туристически щеки за планина

Ние от FitnesHrani.com създадохме за вас цяла една категория, в която поместихме изключително много на брой туристически щеки, които ще ви оставят без дъх.

Предложенията ни са подходящи както за летните, така и за зимните спортове. Благодарение на тях туристическият преход ще бъде по-лек и също толкова приятен.

Нашите щеки са изключително леки, сгъваеми и повечето от тях са с вградени амортисьори, което допълнително улеснява хората, посветили немалка част от времето си на това да опознават природата.

Какви модели туристически щеки ще откриете в нашия онлайн магазин

Предлагаме на вниманието на всички заклети къмпингари различни модели сгъваеми телескопични щеки, които са идеален избор за всяко екстремно преживяване.

Сред тях има и такива, които са не просто компактни, но също така успяват лесно да се закачат на носача на туристическата раница.

Благодарение на стоманените си върхове, разположени в долния край, то те лесно преминават през всякакви повърхности, дори и такива, покрити с лед. Можете да прибавите гумени тапи, когато се движите по асфалтиран път.

Няма никакво значение дали сте се погрижили за това върху ръцете си да носите ръкавици, тъй като самите ръкохватки са толкова удобни и няма да изпитвате абсолютно никакъв дискомфорт.

Ако се движите по неравни участъци, то можете да се насочите към модел, при който е интегрирана специална система, имаща за цел да обира всички онези неприятни вибрации.

Ние ви предлагаме наистина богат и неограничен избор и от вас зависи в кой точно артикул от нашето къмпинг оборудване ще инвестирате парите си.

Кои са основните предимства и качества на туристическите щеки

За да бъдем максимално полезни на всеки от вас, който точно в този момент възнамерява да си закупи едно такова творение, с което да премине през всяка планинска трудност, то ние ще посочим някой от качествата на щеките, с които е добре да бъдете запознати:

  • Благодарение на щеките, вие можете да намалите умората в краката си, тъй като с тях вие пренасяте тежестта върху горната част на тялото;
  • Ще се изненадате как след първото ползване на висококачествени аксесоари за туризъм можете да преодолеете болките в ставите, докато слизате от стръмни терени;
  • С тях можете да балансирате много по-добре, особено тогава, когато се движите през реки и други водни басейни;
  • Дори и да имате някакви травми, причинени от падане или друго, то благодарение на подобни туристически аксесоари можете напълно да преодолеете това и да не преставате да се изкачвате по най-стръмните планински върхове.

Ние от FitnesHrani.com ви предлагаме изключително богато разнообразие от туристически щеки, в които спокойно и без грам притеснение да инвестирате парите си.

Гарантираме ви, че в замяна ще получите най-ценният аксесоар, необходим за планинските ви приклюения.

Покажи:
Сортирай по:

Туристическа щека телескопична MAXIMA

Туристическа щека телескопична. Четирисекционна конструкция с въртящо заключване. Ръкохватки с анти-..

14.00 лв

Добави в количката
Добави в желани
Добави за сравняване