Haya Zinc 15 мг 120 капсулиHaya Zinc 15 мг 120 капсули1
Haya Zinc 15 мг 120 капсули
15.99 лв
product header
Haya Zinc 15 мг 120 капсулиHaya Zinc 15 мг 120 капсули

Zinc повишава енергийните нива


Цинкът е важен микроелемент за хората, животните и растенията. Той е от жизненоважно значение за много биологични функции и играе ключова роля при повече от 300 ензими в човешкото тяло. Тялото на възрастен човек съдържа около 3.2 грама от този минерал. Той се намира във всички части на тялото: е в органи, тъкани, кости, течности и клетки. Мускулите и костите съдържат повечето от него в организма. Има органи на човешкото тяло, които секретират микроелемента, като слюнчената  жлеза, простатата и панкреаса.

Дори клетките, участващи в активността на имунната система секретират цинк. Когато сте под интензивно физическо натоварване, каквито са например тренировките, този минерал се изчерпва. Това означава, че атлетите и хората с натоварено ежедневие, често страдат от дефицит. Това не трябва да се допуска, а за целта можете да разчитате на продукта Zinc на Haya Labs.

 

  • Стимулира синтеза на протеини
  • Повишава производството на тестостерон
  • Регулира баланса на хормоните
  • Повишава енергийните нива
  • Оказва антиоксидантна защита
  • Подпомага нервната система
  • Заздравява кожата


Минерала цинк действа като антиоксидант  и е включен в някои от биохимични процеси в тялото, включително протеиновия синтез, ензимната функция и въглехидратния метаболизъм.Тъй като участва в толкова много функции на организма, не може да се допусне неговия недостиг. Трябва да го имате в диетата си, а Zinc ще Ви го осигури! Цинкът е важен за нормалната мускулна функция и много изследователи смятат, че мускулната умора се причинява при неговия дефицит.

 

 

Цинка е важен за мускулните функции


Ето защо, този микроелемент е идеалното допълнение за насърчаване на вашите енергийни нива. Минерала намалява тежестта и продължителността на настинки и други леки заболявания. Също така, способността му да стимулира белите кръвни клетки, го прави идеален стимулатор на имунната система. Минерала има силно влияние върху умствената дейност и регулира  хормоналния баланс, увеличава синтеза на инсулин в организма, и подобрява качеството на кръвта.

Освен това, цинка намалява нивото на вредния холестерол в организма и подпомага възстановяването на наранената тъкан. Продукта Zinc идеалното средство да си осигурите този важен минерал, който освен всичко останало подобрява репродуктивните функции и има благоприятно действие върху простатата.

Начин на употреба: Приемайте 1-2 пъти дневно по 1 капсула, заедно с храната.

Разфасовка: 120 капсули

Състав:

Haya Zinc

 

Дозировка
Доза 1 капсула
Дози в опаковка 120
Съставки
Цинк 15 mg
4 Haya Zinc 15 мг 120 капсули
Ходя на фитнес през ден, пуя протеин и трибестан, като комбинирам с цинк защото ми казаха ч помага за по-доброто усвояване на посочените добавки.
5 Haya Zinc 15 мг 120 капсули
Пия го повече от 3 месеца, има ефект, а и цената е изгодна.
Напишете отзив
    Лош           Добър

Haya Zinc 15 мг 120 капсули

  • Производител: Haya Labs
  • Код на продукта: Haya Zinc 15 мг 120 капсули
  • Наличност: В наличност
15.99 лв
за 5 бр. или повече 14.99 лв/бр.
Бърза поръчка
Купи заедно и спести