Джаги

Покажи:
Сортирай по:

Играчи за джаги SPARTAN

Комплекта включва 3 броя игрални фигури за джаги и се предлага в два цвята - син и червен. При по..

12.00 лв

Джага Spartan Mini Wuzzler

Джагата Spartan Mini Wuzzler е изработена от висококачествени материали и е с атрактивен външен..

69.00 лв

Мини футбол Spartan Мini Soccer

Мини футбола Spartan Мini Soccer може да се използва навсякъде - у дома, в офиса, мож..

86.00 лв

Игра 10 в 1 SPARTAN

Възможни игри: Джаги + 2 топчета Билярд + 2 щеки Хокей + 2 шайби &Osla..

489.00 лв

Джаги SPARTAN 4842

Джаги SPARTAN 4842 е страхотен  модел джаги с изключително масивна и  здрава метална конст..

609.00 лв

Джага Spartan Brest

Джагата Spartan Brest е изработена от дебел MDF материал с удобни ръкохватки и играчи разположени в ..

639.00 лв

Джага SPARTAN MATCH

Джага SPARTAN MATCH е идеален избор подходящ за употреба и прекарване на свободното Ви време както в..

869.00 лв

Джаги

Редувайте работата със забавление

Всеки ден, Вие имате редица задължения, които трябва да изпълните. Работата, заедно с някои фактори в семейството могат да доведат до стрес. Стресът е изключително вреден и може да причини различни болести. Не трябва да се затрупвате с много работа, а само с толкова, колкото можете да свършите без да се чувствате напрегнати. Винаги трябва да Ви остава време, в което да обърнете внимание на себе си. А през това свободно време най-добре е да се отдадете на забавления.

Един чудесен начин да се забавлявате са игрите за свободното време. Можете да ги имате на достъпна цена, не заемат много място и ще се харесат на всеки член от семейството. Така, Вие не само ще си отпочинете и ще преборите стреса, но и ще се сближите със семейството си, тъй като игрите за свободното време ще Ви ангажират заедно. Те са много по-добро решение от гледането на телевизия или стоенето пред компютъра, което е присъщо на днешните младежи. Точно такава игра са джагите.

Предимства на джагите

  • Отлично забавление
  • Събира семейството заедно
  • Може да се играят у дома
  • За любителите на футбола

Джагите са една от най-популярните игри за свободното време в цял свят. Това е настолен футбол, който се играе от двама играчи. Развива бързите рефлекси и бързото мислене. Има много спорове относно произхода на джагите. Смята се, че са се появили като настолна игра през 19 век в Европа. Различни изобретатели си приписват идеята за тях, но който и да ги е създал има нашата най-голяма благодарност, тъй като джагите са една отлична забавна игра за всеки любител на футбола.

Оказва се, че има разновидности на джагите, според това дали сте професионалисти или любители. Ако сте любители, то за Вас играта се състои от точни пасове и максимална сила при шутовете. Ако обаче искате да станете професионалист, трябва да тренирате упорито и да усвоявате различни тактики. Играта на джаги се различава и в различните страни, просто защото идеята има различен прочит, във всяка страна, където е попаднала.