Джаги

Джаги

Редувайте работата със забавление

Всеки ден, Вие имате редица задължения, които трябва да изпълните. Работата, заедно с някои фактори в семейството могат да доведат до стрес. Стресът е изключително вреден и може да причини различни болести. Не трябва да се затрупвате с много работа, а само с толкова, колкото можете да свършите без да се чувствате напрегнати.


Винаги трябва да Ви остава време, в което да обърнете внимание на себе си. А през това свободно време най-добре е да се отдадете на забавления. Един чудесен начин да се забавлявате са игрите за свободното време. Можете да ги имате на достъпна цена, не заемат много място и ще се харесат на всеки член от семейството. Така, Вие не само ще си отпочинете и ще преборите стреса, но и ще се сближите със семейството си, тъй като игрите за свободното време ще Ви ангажират заедно. Те са много по-добро решение от гледането на телевизия или стоенето пред компютъра, което е присъщо на днешните младежи.

Предимства на игрите за свободното време

  • Отлично забавление
  • Събира семейството заедно
  • Може да се играят у дома
  • За любителите на футбола

Джагите са една от най-популярните игри за свободното време в цял свят. Това е настолен футбол, който се играе от двама играчи. Развива бързите рефлекси и бързото мислене. Има много спорове относно произхода на джагите. Смята се, че са се появили като настолна игра през 19 век в Европа. Различни изобретатели си приписват идеята за тях, но който и да ги е създал има нашата най-голяма благодарност, тъй като джагите са една отлична забавна игра за всеки любител на футбола.

Оказва се, че има разновидности на джагите, според това дали сте професионалисти или любители. Ако сте любители, то за Вас играта се състои от точни пасове и максимална сила при шутовете. Ако обаче искате да станете професионалист, трябва да тренирате упорито и да усвоявате различни тактики. Играта на джаги се различава и в различните страни, просто защото идеята има различен прочит, във всяка страна, където е попаднала.

Покажи:
Сортирай по:

Мини футбол-Джага WORKER Brazilia

Мини футбол-Джагата WORKER Brazilia е модерна маса за мини футбол. Голямото й предимство е здравата ..

229.00 лв

Маса WORKER Supertable 13 in 1

Масата WORKER Supertable 13 in 1 е идеална за развлекателни дейности. Предлага 1..

559.00 лв

Джага inSPORTline Messer Table Football

Джагата inSPORTline Messer Table Football има маса със стабилна конструкция от здрав материал&n..

519.00 лв

Джага Spartan Mini Wuzzler

Джагата Spartan Mini Wuzzler е изработена от висококачествени материали и е с атрактивен външен..

69.00 лв

Игра 10 в 1 SPARTAN

Възможни игри: Джаги + 2 топчета Билярд + 2 щеки Хокей + 2 шайби &Osla..

489.00 лв