Haya Green Tea Extract 500 мг 60 капсулиHaya Green Tea Extract 500 мг 60 капсули1
Haya Green Tea Extract 500 мг 60 капсули
19.00 лв
product header
Haya Green Tea Extract 500 мг 60 капсулиHaya Green Tea Extract 500 мг 60 капсули

В продължение на много векове, хората в далечния изток са били наясно с многото ползи за здравето, свързани с екстракта от зелен чай. Тези предимства вече са подкрепени от изследвания, които са установили, че екстракта от зелен чай е богат на полифеноли, като биофлавоноиди и антиоксиданти като EGCG. Тези антиоксиданти са средство за борба със свободните радикали, присъстващи в тялото.

EGCG намерен в зеления чай е по-ефективен в борбата със свободните радикали, отколкото витамините C и E. Ако искате да подобрите здравето си, използвайки лечебните свойства на зеления чай, изберете продукта Green Tea Extract на Haya Labs!

Тази хранителна добавка съдържа натурален екстракт от зелен чай и ще Ви донесе редица ползи за здравето, както и повече тонус, енергия, концентрация и повишено изгаряне на излишните мазнини.

Ползи от приема на Green Tea Extract:

  • Силна антиоксидантна защита
  • Повишаване на енергията в тялото
  • Повече тонус и жизненост
  • Стимулиране изгарянето на излишните мазнини
  • Детоксикиране на тялото
  • Грижа за черния дроб и сърдечно – съдовата система


Зеления чай е познат, като изключително мощен антиоксидант. Той съдържа голямо количество катехини. Това са растителни антиоксиданти, които предпазват цялото тяло от вредното действие на свободните радикали.

Екстрактът от зелен чай, който Green Tea Extract съдържа, подобрява тонуса и енергичността Ви, намалява умората и се бори успешно със стреса. Освен това, зеления чай подобрява здравето на черния дроб и сърцето. Екстракта има противовъзпалително действие и стимулира имунната система. ECGC в зеления чай ограничава негативните ефекти от околната среда.

Ако се опитвате да отслабнете, приема на Green Tea Extract ще Ви е от полза. Това е така, защото екстракта от зелен чай повишава процеса на термогенеза и увеличава скоростта на метаболизма на мазнините. Следователно екстракта може да Ви помогне да отслабнете, без нервност или чувство на тревожност.

Освен това, зеления чай намалява апетита и помага на тялото да гори повече калории. Ако страдате от ставни заболявания, приема на Green Tea Extract може да намали болката в ставите, тъй като зеления чай облекчава възпалението, а освен това намалява износване на ставите. Екстрактът също така забавя разграждането на хрущяла.

Екстрактът от зелен чай помага за понижаване на LDL (лошия) холестерол, който е отговорен за съсирването на кръвта. Екстрактът помага за предотвратяване на инсулти и инфаркти. Той насърчава производството на HDL (добър) холестерол, който отстранява плаката в артериите и ги пази еластични. Това намалява рисковете за страдащи от сърдечно-съдови заболявания. Лица, страдащи от хипертония, също могат да се възползват от приема на Green Tea Extract, тъй като екстракта от зелен чай понижава кръвното налягане.

Вземете сега! Детоксикирайте тялото си, отслабнете и бъдете по-здрави!

Поръчайте онлайн или се обадете на телефон 0888 880 352 или 0896 790 799

Начин на употреба: Приемайте 1 капсула 1-3 пъти дневно.

Опаковка: 60 капсули

Състав:

7446-green-tea-extract-500mg-

Дозировка
Доза 1 капсула
Дози в опаковка 60
Съставки
Екстракт от зелен чай 500 mg
5 Haya Green Tea Extract 500 мг 60 капсули
Помага за очистване на организма, добър антиоксидант, натурален и пречистен. Помага ми и за намаляване на апетита.
5 Haya Green Tea Extract 500 мг 60 капсули
Добре се чувствам от приема на зеления чай, дава ми повече енергия и е мощен антиоксидант.
Напишете отзив
    Лош           Добър

Haya Green Tea Extract 500 мг 60 капсули

  • Производител: Haya Labs
  • Код на продукта: Haya Green Tea Extract 500 мг 60 капсули
  • Наличност: В наличност
19.00 лв
Бърза поръчка