Haya Vitamin C 1000 мг 250 капсулиHaya Vitamin C 1000 мг 250 капсули1
Haya Vitamin C 1000 мг 250 капсули
43.00 лв
product header
Haya Vitamin C 1000 мг 250 капсулиHaya Vitamin C 1000 мг 250 капсули

За да бъдете здрави през цялата година, трябва да засилите съпротивителните сили на тялото си. Нужно е да го направите устойчиво срещу вируси и настинки. За тази цел е необходим здравословен начин на живот и правилно хранене, което в наши дни никак не е лесно. Ето защо, Ви препоръчваме да опитате продукта High Potency Vitamin C 1,000mg with Rose Hips на Haya Labs. Този продукт ще Ви помогне да укрепнете организма си и да бъдете по – здрави. High Potency Vitamin C 1,000mg with Rose Hips съдържа високо потентен витамин С и добавена шипка, повишаваща допълнително ефикасността на продукта.

Защо да изберете High Potency Vitamin C 1,000mg with Rose Hips?

  • Стимулира имунната система
  • Оказва антиоксидантна защита
  • Повишава жизнеността и тонуса
  • Подобрява функциите на нервната система
  • Поддържа здравето на сърдечно – съдовата система
  • Предпазва от вируси и настинки


Витамин С има много ползи за здравето, но може би най-известен е с функцията на имуностимулатор, мощен антиоксидант и защитник на клетките и тъканите в човешкото тяло. Този витамин може да подобри цялостното си здравословно състояние. Много е необходим по време на силен стрес, защото тогава съпротивителните сили на организма значително спадат. Формулата на High Potency Vitamin C 1,000mg with Rose Hips е подходяща за лица, търсещи източник на високо потентен  витамин С. И тъй като той  работи по-добре в комбинация с други хранителни вещества, продукта е обогатен с шипка.

Шипките  са естествен източник на витамин C и са били използвани във Великобритания по време на Втората световна война, за да се предотврати скорбут по време на недостиг на цитрусови плодове. В действителност, шипката  съдържат значително повече витамин С от цитрусовите плодове, а също и   биофлавоноиди. Шипката е добавена във формулата на High Potency Vitamin C 1,000mg with Rose Hips, за да ускори усвояването на витамин С, и да направи продукта още по – ефективен.

Начин на употреба: По 1 капсула 1-2 пъти дневно по време на хранене. 

Напишете отзив
    Лош           Добър

Haya Vitamin C 1000 мг 250 капсули

  • Производител: Haya Labs
  • Код на продукта: Haya Vitamin C 1000 мг 250 капсули
  • Наличност: В наличност
43.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359