Biotech USA

Покажи:
Подреди по:

Когато става въпрос за компании, чиито производство е насочено изцяло към хората, водещи здравословен начин на живот и стремящи се към това да спортуват активно и да се хранят балансирано, то Biotech USA е компанията, която безспорно заслужава вашите овации.

Този бранд е успял да се запечата през годините като един от най-влиятелните и с всяка следваща стъпка, която прави, продуктите са с по-подобрени формули и са в готовност да откликнат подобаващо на потребителското търсене.

Biotech USA – какво е важно да знаем за историята на компанията

Не са малко интересните и любопитни факти, които бихме могли да споделим с вас, относно историята на Biotech USA.

За да не изпадаме в някакви излишни подробности, които единствено да отнемат от времето ви, без да предизвикват ни най-малък интерес, ще се опитаме да се фокусираме най-вече върху значимите неща, свързани с един от световните брандове, които успяха да накарат милиони хора по целия свят да се превържат към него и от 1999 година насам да бъдат негови верни почитатели.

Както ви става ясно, всичко започва още през отминалото хилядолетие, когато здравословните добавки съвсем не са били толкова разнообразни, колкото са днес.

Хората са имали възможността да си ги набавят от определени места, като не са можели да избират сред толкова разновидности.

Още в самото начало едни от най-изявените спортисти, атлети и почитателите на бодибилдинга откриват бранда и решават да се доверят на неговите продукти.

Веднъж опитали някои от хранителните добавки, то никой не иска да се откаже от тях. Смятаме, че именно високото качество заляга в епицентъра на фирмената политика на компанията и нейните основатели не са в състояние да направят компромис с него.

С над 400 служители, повече от 110 франчайз магазина и дистрибуция в 52 Biotech USA са основните лидери на пазара на хранителните добавки.

За да се осигури възможно най-качественото обслужване всеки един от членовете на екипа преминава през множество програми за хранене, както и спортни науки, от които има възможността да почерпи много и полезни знания, които да предава нататък.

Днес брандът предлага разнообразие, което включва повече от 330 различни вида продукти. Всички те непрекъснато преминават през иновации и подобрения.

За да достигнат до крайния потребител в очакван вид, то в състава им липсва допинг, а всеки един компонент е внимателно и прецизно подбран.

КОНТРОЛ НА КАЧЕСТВОТО И СЕРТИФИКАЦИЯ

  • Собствена лаборатория;
  • Строг контрол на качеството на всяка производствена партида;
  • Международни стандарти за безопасност на храните, включително ISO 9001, ISO 22000, HACCP, IFS и GMP;
  • Всички продукти са 100% без допинг и лабораторно тествани, без забранени вещества, в съответствие с директивите на Европейския орган за безопасност на храните (EFSA).