Haya Resveratrol 40 мг 60 таблеткиHaya Resveratrol 60 таблетки1
Haya Resveratrol 40 мг 60 таблетки
33.00 лв
product header
Haya Resveratrol 40 мг 60 таблеткиHaya Resveratrol 60 таблетки

ОГРАНИЧЕНО КОЛИЧЕСТВО!!!

Във връзка с вирусите, които ни нападат в последно време, докторите препоръчват прием на ресвератрол, за да поддръжате себе си в добро здраве и да се предпазите от разболяване. Ефектът на ресвератрола е доказан във времето. Той помага при борбата с вирусни и грипни състояния, както и засилва значително имунната Ви система.

Добавките с ресвератрол стават все по – популярни. Всъщност, в момента пазарът на хранителни добавки, съдържащи ресвератрол, се оценява на над 30 милиона долара само за САЩ.

Предлагаме Ви сами да проверите това, като започнете приема на продукта Resveratrol на Haya Labs!

Защо да приемате този продукт?

  • Осигурява мощни антиоксидантни свойства
  • Засилва имунитета и устойчивостта от вируси
  • Забавя процесите на стареене
  • Укрепва здравето на сърдечно – съдовата система
  • Нормализира кръвното налягане
  • Намалява лошия холестерол
  • Противораков ефект


Ресвератролът е много мощен антиоксидант, който се извлича от различни растения, като люспата на гроздето, различни горски плодове (боровинки, къпини) и в суровите фъстъци. Той е богат източник на полифеноли, които определят неговите антиоксидантни свойства.

Ресвератрола открива и елиминира свободни радикали, като по този начин предпазва тялото от много заболявания

Той предпазва от струпвания на тромбоцити, което причинява инфаркт и инсулт, има силно противовъзпалително действие, регулира усвояването на мазнините, понижава  нивата на холестерола и нормализира кръвното налягане.

Ресвератрола притежава  антивирусни свойства и стимулира функциите на имунната система. Той значително повишава производството на енергия в клетките, като благодарение на това премахва мускулната умора и подпомага възстановяването на мускулите след тежки натоварвания.

Тъй като успешно се бори с възпаленията, ресвератрола може да помогне при заболявания на ставите.

Приемът на продукта Resveratrol ще има положителен ефект върху вашето здравословно състояние и може да се окаже Вашият извор на младост и дълголетие.

Начин на употреба: Приемайте по 2 капсули дневно.

Състав:

2014-06-04 13.09.54

 

Дозировка
Доза 1 таблетка
Дози в опаковка 60
Съставки
Транс ресвератрол 40 mg
5 Haya Resveratrol 40 мг 60 таблетки
Закупих си 10 опаковки ресвератрол. Искам да знам, че съм направила всичко възможно, за да засиля имунитета на семейството си и да ги предпазя от корона вирус.
5 Haya Resveratrol 40 мг 60 таблетки
Здравейте,
Аз лично приемам ресвератрол през по-голямата част от годината, като правя паузи от един месец на всеки три месеца не защото смятам че мога да предозирам с продукт който е извлечен от виното, а защото не искам да привиквам да пия постоянно добавки. Комбинирам го със grape seed гроздово семе което се води също толкова силен антиоксидант и имуностимулатор. Бих казала че определено се разболявам много по-рядко и в крайна сметка ако това се случи изкарвам болестта много по-леко от преди. Предпоръчвам тази комбинация, като преди зимата може да се добавят и витамини и минерали към приемът.
5 Haya Resveratrol 40 мг 60 таблетки
Работя във инфекциозно отделение от 15 години и съм изложена винаги на риск от различни вируси. Въпреки, че с годините съм изградила силен имунитет е имало моменти, когато ме покосява силен вирус и ме прековава на леглото. От 2 години насам, при смяна на сезоните или при силни вирусни инфекции, употребявам ресвератрол за да подкрепя имунната си система и не ми се е случвало да се разболявам. Като загрижена майка и добра съпруга винаги снабдявам и семейството си със този прекрасен елексир.
Напишете отзив
    Лош           Добър

Haya Resveratrol 40 мг 60 таблетки

  • Производител: Haya Labs
  • Код на продукта: Haya Resveratrol 60 таблетки
  • Наличност: В наличност
33.00 лв
Бърза поръчка