Haya Magnesium Citrate 200 мг / 100 таблеткиHaya Magnesium Citrate 200 мг / 100 таблетки1
Haya Magnesium Citrate 200 мг / 100 таблетки
25.00 лв
product header
Haya Magnesium Citrate 200 мг / 100 таблеткиHaya Magnesium Citrate 200 мг / 100 таблетки

Магнезият е един от важните минерали за правилното функциониране на Вашето тяло. Ако се занимавате с интензивни тренировки или сте физически натоварени трябва да знаете, че при обилно потене се губят значителни количества магнезий. Това важи и за летните месеци, когато загубата на течности е голяма.

Ето защо, физически активните хора са предразположени към възникването на магнезиев дефицит. Той се проявява бързо, най-вече под формата на нервно-мускулна хипервъзбудимост, склонност към мускулни разтежения, мускулни спазми и дори скъсване на мускулни влакна. Грешно е схващането, че посредством храната можете да си набавите достатъчно количество от важния минерал.

Най-добрия начин да задоволите нуждата на тялото си от магнезий, е приема на хранителна добавка. Magnesium Citrate на Haya Labs е хранителна добавка, която ще Ви осигури магнезий-един от най-важните минерали за вашия организъм. Magnesium Citrate Ви доставя Магнезий, под формата на цитрат.

Действие на Magnesium Citrate:

  • Подпомага функционирането на мускулите
  • Осигурява нормална сърдечна дейност
  • Потиска хроничната умора
  • Заздравява костите
  • Предпазва от появата на мускулни крампи
  • Подобрява здравето на нервната система


Магнезият е четвъртият най-разпространен минерал в тялото Ви. Той може да предпази от болести, като остеопороза, хипертония, диабет и болести на сърдечно-съдовата система. Минералът е от значение и за атлетите, тъй като стимулира тялото да произвежда повече IGF-1, който е основен фактор за растежа и силата на мускулите. Също така, магнезия подпомага синтеза на АТФ, който се използва като енергиен източник от тялото.

Хранителната добавка отпуска стегнатите  мускули и предпазва от появата на мускулни крампи. Много често, в резултат на магнезиев дефицит се повишава натрупването на млечна киселина, което води до болка и стягане. Магнезия подобрява костната плътност, тъй като спомага усвояването на калция. Недостигът на магнезий влошава калциевия метаболизъм, което причинява остеопороза. Също така взема активно участие във въглехидратния метаболизъм.

Още оказва влияние върху синтеза и действието на инсулина, като по този начин регулира нивото на кръвната захар. Многобройните ползи от допълнителния прием на магнезий, включват и облекчаване на състояния като мигрена, безсъние и дори депресия. Магнезият стимулира тялото да произвежда повече енергия, чрез активиране на определени ензими. Ето защо, минерала повишава енергийния метаболизъм и синтеза на протеини.

Не на последно място, магнезия поддържа нормален сърдечен ритъм. Много често при недостиг на минерала, се появява ускорено биене на сърцето или забележима промяна в ритъма. Той регулира и кръвното налягане, като по този начин предпазва от хипертония. Приемът на Magnesium Citrate ще Ви помогне да получавате достатъчно магнезий, за да сте здрави и енергични.

Продуктът е подходящ и за спортисти, тъй като повишава и издържливостта!

Поръчайте онлайн или на телефон 0888 880 352 или 0896 790 799!

Начин на употреба: Приемайте по 2 таблетки от продукта на ден.

Опаковка: 100 таблетки

Състав:

go

Дозировка
Доза 2 таблетки
Дози в опаковка 50
Съставки
Магнезий 400 mg
4 Haya Magnesium Citrate 200 мг / 100 таблетки
Аз приемем магнезий защото имам нужда от гледна точка на това че този минерал има полезни ползи свързани точно с подкрепа на нормалната функция на мускулите и нервната система.
Напишете отзив
    Лош           Добър

Haya Magnesium Citrate 200 мг / 100 таблетки

  • Производител: Haya Labs
  • Код на продукта: Haya Magnesium Citrate 200 мг / 100 таблетки
  • Наличност: В наличност
25.00 лв
Бърза поръчка