Haya Potassium Iodide 30 таблеткиHaya Potassium Iodide 30 таблетки1
Haya Potassium Iodide 30 таблетки
27.00 лв
product header
Haya Potassium Iodide 30 таблеткиHaya Potassium Iodide 30 таблетки

Калиев йодид  е йонна сол, която е източник на минералите калий и йод. Калия  играе важна роля в човешкия метаболизъм и е от съществено значение за правилните  мускулни  функции, някои неврологични механизми, и като електролит. Йодът пък  е необходим на организма, и по – точно на щитовидната жлеза, което означава, че хората трябва да имат непрекъснато снабдяване с йод, за да се поддържа добро здраве. Ако Ви липсва този минерал, може да последват заболявания както на щитовидната жлеза, така и на цялия организъм. Potassium Iodide на Haya Labs е хранителна добавка, която ще Ви осигури този важен минерал.

Хороктеристики на продукта калиев йодид Potassium Iodide:

  • Допринася за здравословните функции на щитовидната жлеза
  • Осигурява превенция срещу артритни заболявания
  • Регулира хормоналния баланс
  • Притежава  детоксикиращи свойства
  • Предпазва от проблеми в развитието
  • Противогъбично средство

Калиевият йодид съдейства за поддържането на здравословни нива на минерала йод в щитовидната жлеза. Когато тези нива не са нормални, настъпва едно от две нарушения във функциите на тази жлеза – произвеждат се или твърде много, или твърде малко хормони. Недостигът на йод може да доведе до емоционални нарушения и неправилно функциониране и на други жлези и системи в тялото. Калиевият йодид на таблетки поддържа правилен хормонален баланс, благодарение на което предпазва от подобни състояния.

Дефицитът на йод може да причини и артритни зъболявания, което прави продукта Potassium Iodide, чудесно противоартритно средство. Световната здравна организация смята, че йодния дефицит е най-голямата причина за изоставане в умственото развитие в глобален мащаб. Калиевия йодид може да предотврати настъпването на проблеми с умственото развитие. Не на последно място, калиевия йодид осигурява на тялото ефективна детоксикация, извеждайки вредните токсини от тъканите и клетките.

Начин на употреба: Приемайте по 1 доза от продукта дневно.

Поръчай таблетки калиев йодид на ниска цена от FitnesHrani.com!

Напишете отзив
    Лош           Добър

Haya Potassium Iodide 30 таблетки

  • Производител: Haya Labs
  • Код на продукта: Haya Potassium Iodide 30 таблетки
  • Наличност: В наличност
27.00 лв
за 3 бр. или повече 25.00 лв/бр.
Бърза поръчка