Haya Selenium 100 mcg 120 капсулиHaya Selenium 120 капсули1
Haya Selenium 100 mcg 120 капсули
23.99 лв
product header
Haya Selenium 100 mcg 120 капсулиHaya Selenium 120 капсули

Все повече се говори за свободните радикали, които представляват остатъчни продукти от  кислородния метаболизъм. Те могат да увредят клетъчното  ДНК и да причинят дегенеративни изменения в клетките. Това става причина за появата на  болести на сърцето или рак. Минералът селен е един от най – мощните познати антиоксиданти, но въпреки че е ефективно естествено  оръжие  срещу свободните радикали, много малко хора успяват да си доставят необходимите количества от него чрез храната. За да сте сигурни че получавате достатъчно селен, вземете продукта Selenium на Haya Labs.

Защо да приемате Selenium?

  • Осигурява мощна антиоксидантна защита за клетките и цялото тяло
  • Поддържа здравето на сърдечно – съдовата система
  • Стимулира функциите на имунната система
  • Пречиства тялото от токсичните тежки метали
  • Спомага за нормалната мозъчна дейност
  • Предпазва от ставни заболявания


Селенът е незаменим  микроелемент, който е популярен  със своите антиоксидантни свойства. Благодарение на това, селенът предпазва  човешкия организъм от вредното действие на свободните радикали. Този минерал предпазва от атеросклероза и сърдечни заболявания, тъй като не позволява  слепването на тромбоцитите в кръвния поток, а съответно и тяхното натрупване. Селенът също така   регулира и функцията на щитовидната жлеза и стимулира значително  имунната система. Тъй като помага  за извеждането на тежки метали и отрови  от организма, селенът е необходим на  пушачите и жителите на големите градове.

Селенът оказва положително въздействие  върху  функционирането  на половите жлези и свързания с това фертитлитет. Във връзка с това, минерала повишава  потентността и либидото.При мъжете селенът повишава производството  на полови хормони и спомага за нормалната сексуална функция. Необходим е и на жените, най – вече на тези в менопауза, защото  облекчава свързаните с нея неприятни  състояния. Продукта Selenium ще окаже благоприятно въздействие  върху организма  Ви, като го предпазва от разрушителното действие на свободните радикали.

Начин на употреба: Приемайте 1 капсула, 1-2 пъти на ден с храна.

Състав:

селен

Дозировка
Доза 1 капсула
Дози в опаковка 120
Съставки
Селен 100 mg
5 Haya Selenium 100 mcg 120 капсули
В началото на пандемията пиех селен, цинк, ресвератрол, витамин д3, и екстракт от гроздови семки. Резултатът според мен е повишен имунитет. Човек не го усеща, но фактът че се разболява по-рядко или прекарва болестта по-леко е показен за действието на продуктите.
5 Haya Selenium 100 mcg 120 капсули
Качествен продукт за засилване на имунитета на цялото ми семейство.
Напишете отзив
    Лош           Добър

Haya Selenium 100 mcg 120 капсули

  • Производител: Haya Labs
  • Код на продукта: Haya Selenium 120 капсули
  • Наличност: В наличност
23.99 лв
за 5 бр. или повече 21.99 лв/бр.
Бърза поръчка
Купи заедно и спести