Хапчета за отслабване

Хапчета за отслабване

Бързо и ефикасно отслабване с най-добрите хранителни добавки

Изгарянето на излишните подкожни мазнини с правилните лекарства за отслабване, подобрява както физическото, така и психическото състояние. Това е така, защото, когато изглеждате добре се увеличава вашето самочувствие, заедно с увереността ви.

Може да имате желание да отслабнете ефикасно, но това е продължителен и нелесен процес, който може да се окаже понякога отчайващ и обезсърчаващ.

Бързото отслабване, но и здравословно такова, може да става доста по-бързо и лесно, с помощта на подходящи хранителни таблетки или така наречените хапчета за отслабване.

Затлъстяването е огромен проблем при съвременния човек в световен мащаб, а намаляването на излишните килограми, е една от най-преследваните цели, независимо дали става въпрос за мъже или за жени.

Има хора, които отслабват, за да изглеждат перфектно на плажа, за да подобрят любовния си живот, а други пък смятат редуцирането на излишните килограми за начин да подобрят цялостното си здраве.

Истината е, че за да отслабнете и винаги да изглеждате добре и във форма, трябва да смените начина си на живот, а следните препоръки ще ви помогнат изключително много в тази насока.

 • Тренирайте поне 3 пъти седмично с тежести;
 • Включете в тренировката си кардио упражнения поне 2 пъти в седмицата;
 • Изключете преработените храни от менюто си;
 • Пийте повече вода;
 • Хранете се по-често и на по-малки порции (4-5 пъти на ден);
 • Ограничете алкохола;
 • Осигурете си достатъчно добър сън.

Изгарянето на излишните подкожни мазнини, подобрява както физическото, така и психическото Ви състояние. Това е така, защото, когато изглеждате добре се увеличава и вашето самочувствие, заедно с увереността ви.

Може да имате желание да отслабнете ефикасно, но това е продължителен и нелесен процес, който може да се окаже понякога отчайващ и обезсърчаващ. Запомнете, че когато видите първите промени в тялото си, мотивацията ви ще е още по-голяма.

Обикновено първите промени настъпват още след втората седмица от новия ви начин на живот, тоест нужно е да издържите първите две седмици, за да си дадете летящ старт.

Изгарянето на мазнини може да става доста по-бързо и лесно, с помощта на подходящите хранителни таблетки.

Действие на добавките за изгаряне на мазнини

Тези продукти имат няколко основни действия, с които подпомагат процеса на отслабване във вашия организъм, а именно:

 • Засилват метаболизма;
 • Контролират апетита;
 • Действат термогенно;
 • Извеждат излишната вода от тялото;
 • Подпомагат отслабването;
 • Доставят ви повече енергия за тренировката;
 • Подобряват паметта и работата на мозъка.

По-малко мазнини и повече мускули с л-карнитин

Това може би са най-използваните, търсени и известни продукти за отслабване и горене на мазнини. Л-карнитинът е една от най-често срещаните съставки във фат-бърнерите.

Л-карнитинът представлява аминокиселина, която се свързва с молекулите на мазнините и ги пренася през труднопроходимата клетъчната мембрана, до митохондриите, където се изгарят като енергия.

След изгарянето на мазнината се отделят отпадъчни вещества. Аминокиселината ги транспортира отново през клетъчната стена, като преди това се свързва с тях.

По този начин се извършва двойно действие, като вкарва мазнината в клетката, а след това отвежда отпадъчните вещества извън нея.

Освен подобряването на окислението на мазнините и тяхното изгаряне като енергия, използването на л-карнитин може да помогне и за запазване на мускулите, ако спазвате по екстремни диети, като доставя повече кислород до мускулите и не позволява на протеина в тях да се разгражда.

Колкото повече Л-карнитин имате в мускулите си, толкова по-малко гликоген ще се изразходва от тях по време на тренировка и ще се чувствате по-дълго време силни и енергични.

Изгаряне на мазнините, по-бърз метаболизъм и по-добро здраве със зелен чай

Зеленият чай е един от най-силните антиоксиданти и освен по-малка талия, той ще ви донесе и редица ползи за Вашето здраве и красота.

Доказано е, че ако приемате зелен чай изразходвате допълнителни 100 калории на ден.

Съставките на зеления чай, като тианина например, са в състояние да забързат вашия метаболизъм, като заедно с това намаляват апетита. Зеленият чай ускорява метаболизма и засилва перисталтиката, като така помага за пречистването на тялото Ви от вредни токсини.

Отделно той повишава отделянето на норадреналин - хормон, който е с голямо значение за бързото горене на калории и понижава отлагането на подкожни мазнини. Това превръща зеления чай в крайно ефикасни лекарства за отслабване.

Ефикасно отслабване с CLA

CLA или конюгирана линолова киселина е една от най-важните мастни киселини, които тялото не може да си произвежда само́ и трябва да се набавят чрез храната или най-добре под формата на хранителни добавки.

Това съединение съдейства за горене на мазнините по няколко начина. Първо стимулира метаболизма на телесните мазнини, като заедно с това предпазва от забавяне на обмяната на веществата. Това често се случва, когато спазвате диета.

Второ, CLA има свойството да активизира изгарянето на подкожните мазнини, които са вече отделени в тялото. Съединението ги премества в кръвообращението, за да бъдат изгорени за енергия.

Трето, CLA подтиска способността на тялото да складира мазнини. Това става, като се модифицират отделни ензими в обмяната на мазнините. Също така CLA повишава инсулиновата чувствителност, което от своя страна води до повишаване на мускулната маса.

Повече енергия, по-малко мазнини в проблемните зони и още нещо с Йохимбин

Йохимбето е корен идващ от Африка. Добива се от кората на дървото Йохимба и е известен още от древността с мощните си свойства на афродизиак.

Когато се приема под формата на хранителна добавка йохимбето се превръща в тялото в йохимбин, който релаксира кръвоносните съдове, увеличава притока на кръв към таза и стимулира изгарянето на мазнини точно в проблемните зони.

Йохимбина стимулира точно тази част от гръбначния мозък, която отговаря за ерекцията при мъжете, повишава и тестостерона, което от своя страна води до прираст на нова мускулна маса и загуба на повече мазнини.

Освен като един от всичките видове препарати за изгаряне на мазнините, йохимбина е и много силен стимулант и енергетик, който ще Ви помогне да направите по-интензивни и по-тежки тренировки.

Концентрация, фокус, сила, издръжливост, по-малко вода под кожата и по-малко мазнини с кофеин

Кофеинът се съдържа предимно в кафето, както и в листата на някои видове чай. Кофеина започва да действа 15-20 мин след приема. Той е силен стимулатор на централната нервна система.

Подтиска чувството за глад, повишава концентрацията и енергията и Ви прави по-работоспособни както умствено, така и физически. Кофеина повишава притока на кръв към белия дроб, бъбреците и мускулите.

Заради тези си свойства кофеина повишава нивото на кислород в кръвта с което увеличава Вашата издръжливост и сила. Подобряването на работата на бъбреците води и до по-бързо отвеждане на излишната вода от организма.

Кофеина задейства още един механизъм за по-бързо отслабване – подтиска ензимите катехол-о-метилтрансфераза и фосфодиестераза благодарение на което стимулира разграждането на мазнините.

Хром – идеалното решение за преодоляване на апетита за въглехидрати и контрол на инсулина

Един от най важните фактори, за да смъквате излишните килограми е да държите нивата инсулин в норми и да няма резки пикове и спадове в следствие приемането на въглехидрати с висок гликемичен индекс.

Хромът върши точно това! Подтиска апетита Ви за въглехидрати и държи нивата на инсулин в граници.

Според изследване проведено в Китай върху хора с дибает от 2-ри тип , приемащи по 1000мкг хром пиколинат на ден.

Разделен на два приема по 500 мкг, за период от 4 месеца, е установено че нивата на кръвна захар са нормализирани и  а инсулиновата резистентност е намаляла с 40%.

Най-важната подправка в борбата с излишните килограми – канелата

Канелата има два основни механизма, които помагат на тялото да се отърве от излишните мазнини.

Единият механизъм за отслабване е, като оказва влияние върху контрола на кръвната захар, чрез полифенолите открити в нея, благодарение на което вторият механизъм на действие е, като повишава термогенезата.

Тоест за да я обработи тялото е нужно да повиши температурата си, като по този начин увеличава и обмяната на веществата.

Най-удачният вариант за използване на екстракт от канела е под формата на хранителна добавка, като по този начин най точно можете да контролирате приема.

Забравете за непреодолимия глад за сладко с Hoodia

Hoodia Gordonii е пълното наименование на така популярния напоследък Hoodia extract. Това е кактусовидно растение, което вирее в Африка, най вече в пустинята Калахари.

Характерно за него е, че цветовете му имат мирис на развалено месо. Въпреки това екстрактът от това растение е едно от най-използваните средства за отслабване.

Основното действие на Hoodia е да намалява апетита за прости въглехидрати или иначе казано апетита за сладко.

Също така Hoodia намаля отделянето на стомашни сокове от 40 до 60 %, както и чувството за жажда. Тези свойства на този продукт го правят един от най предпочитаните и търсени препарати за намаляване на теглото.

Трансформация на въглехидратите в енергия с Гарциния Камбоджия

Гарцинията е растение, което вирее в югоизточната част на Азия и част от Африка. Основната част, която се използва е плода на растението.

Там концентрацията на основната съставка, която помага за отслабването е най-голямо - хидроцитрусовата киселина ( HCA). HCA не позволява на тялото да отлага мазнини, като блокира ензима, който е отговорен точно за образуването на мазнините.

Също така гарцинията блокира ензими отговорни за преработката на въглехидратите. Тоест, ако приемете повече въглехидрати, като преди това сте приели  екстракт от гарциния под формата на хранителна добавка, ще усвоите по-малка част от въглехидратите, което ще спомогне за Вашето отслабване.

В допълнение употребата на това вещество ще ви помгоне значително за контролирането и ефикасното подтискане на апетита на вашия организъм.

Блокирайте натрупването на мазнини с хитозан

Хитозан – това е най-известния блокер на мазнини. Той се извлича от черупките на ракообразни морски животни, като омари, скариди, краб и миди.

Човешкия организъм не е способен да разгражда хитозана. Когато попадне в стомашно-чревния тракт, заедно с храната хитозана се свързва с мазнините и не позволява те да попаднат в кръвния поток. Така мазнините се изхвърлят без да бъдат усвоени.

Според някой изследвания върху хитозана 1 грам от веществото може да блокира до 12 грама мазнини да бъдат усвоени.

Както знаем мазните храни са най-калорични, когато приемате хитозан и не позволявате на мазнините да бъдат усвоени, намалявате общите калории приети за деня. Колкото по-малко калории сте приели през деня, толкова по-лесно ще отслабнете.

Изгорете мазнините и подобрете вкуса на ястията си с капсаицин

Капсаицинът е съединението, което отговаря за лютия вкус на лютите чушки. Когато попадне в организма капсайцина оказва влияние на специални рецептори, които отговарят за скоростта на метаболизма.

Хубавото при хранителните добавки за отслабване съдържащи капсайцин, като екстракт от кайен ( лют червен пипер) , е че са под формата на капсули и няма нужда да усещате лютивия вкус.

При по-продължително спазване на хранителен режим с ниски калории тялото забавя метаболизма и тук на помощ идва капсайцина.

Съществуват много изследвания и научни доказателства в подкрепа на капсайцина и неговите свойства подобряващи изгарянето на излишните мазнини и отслабването.

Атакувайте проблемните зони с малинови кетони

Малиновите кетони повишават метаболизма, като по този начин стимулират тялото да изгаря повече мазнини особено в областта на талията, ханша, корема и задните части.

Друго предимство на малиновите кетони е, че подтискат апетита за сладки храни, като и оказва контрол върху цялостния апетит.

Ако добавите малинови кетони към диета и физическата си активност. Крайният резултат ще е едно по-добро изгаряне на мазнините.

Стопете мазнините бързо и лесно със зелено кафе

Зеленото кафе представлява екстракт от кафени зърна, които не са преминавали термична обработка. Най-ценната съставка на зеленото кафе е хлорогенната киселина.

Благодарение на нея зеленото кафе забързва метаболизма, нормализира кръвното налягане , подобрява усвояването на глюкозата, като по този начин гарантира отслабването и изгарянето на излишните мазнини.

За разлика от изпеченото кафе, зеленото кафе не съдържа съставки, които стимулират нервната система и изцяло изключва страничните ефекти свързани с приема на по високи дози кафе, като високо кръвно, превъзбуда, сърцебиене и т.н.

Повишете постиженията си и накарайте мазнините да изгорят в огъня на Синефрина

Синефрина е алкалоид съдържащ се в някой цитруси и най-вече в горчивия портокал, подобен по действие на адреналина. Той е отличен термогеник и намира широка употреба в производството на термогенни фетбърнери.

Синефрина влияе като стимулант на нервната система освен това ускорява сърдечния ритъм и увеличава кръвоснабдяването на белите дробове, като по този начин улеснява дишането. Също така намалява образуването на стомашни сокове, което води до подтискане на апетита.

Като всеки един стимулант на нервната система ефектите от синефрина са подобряване на концентрацията и фокуса, леко повишаване на температурата и по-бърз метаболизъм.

Благодарение на тези ефекти синефрина кара тялото Ви да изгори повече мазнини за по-малко време.

Липотропните фетбърнери – най-успешните хапчета за отслабване

Липотропните фетбърнери са комбинация от две или повече съставки подпомагащи загубата на мазнини , които не стимулират нервната система.

Действието на липотропните фетбърнери се фокусира главно върху забързването на метаболизма, подпомагането на мазнините да изгарят като енергия и контрола на апетита.

Тяхното действие е по-меко и не се наблюдават никакви странични ефекти от употребата им. За да има ефект от тях не са задължителни тренировките а по-скоро препоръчителни, но е добре да се спазва хранителен режим, за да имате по-добри резултати.

Оптимизирайте тренировките с помощта на термогенните фетбърнери

Термогенните фетбърнери са най-комплексните и силни формули за изгаряне на мазнините. При тях специфичното е, че тренировките и дитетата трябва да са задължителна част от денят ви.

Този тип фетбърнери съдържат главно съставки които са стимулатори на централната нервна система и сърдечно-съдовата система, за това те трябва да бъдат използвани от физически здрави хора.

В повечето случаи термогенните фетбърнери съдържат съставки на липотропни фетбърнери, които контролират апетита и подобряват метаболизма и са подсилени допълнително със стимулиращи съставки подобряващи качеството на тренировката и засилващи термогенния ефект. Като по този начин кара тялото да изгаря още повече калории.

Покажи:
Сортирай по:

Унисекс модел - подходящ за мъже и жени 4 Универсални Размера, подходящ за хора с всякакъв ръст..

39.99 лв

Scitec HCA-Chitosan 100 капсули -15%

Какво е HCA-Chitosan? Това e комбинация от Гарциния Камбоджа и Хизотан – една перфек..

41.00 лв 34.99 лв

MyProtein L-Carnitine 90 таблетки -14%

Ако искате да намалите килограмите, но водите активен начин на живот и имате нужда от енергия, ще им..

25.00 лв 21.49 лв

Biotech L-Carnitine + Chrome concentrate е хранителна добавка, спадаща към групата на така наре..

29.00 лв

Biotech Liquid L-Carnitine 100 000 Течният L-Carnitine е най-бързата и ефективна форма на&nb..

49.00 лв

В света на бодибилдинга, обмяната на веществата е един от най-важните аспекти. Въпреки че повеч..

25.00 лв

Кой казва че диетата трябва да е еднообразна? Всеки от Вас е спазвал диета и вероятно му се е хап..

45.00 лв

✔ ОТСЛАБВАЙ, ДОКАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАШ: Изгори до 400 калории на час! Уникално проектиран обръч за въртен..

39.99 лв

Един добър фетбърнър може да направи всичко по-лесно, когато става въпрос за бърза загуба на те..

36.00 лв

Ocнoвнaтa cъcтaвĸa в Amix HCA e xидpoĸcилимoнeнa ĸиceлинa.  Amix HCA пpeдcтaвлявa eфeĸт..

28.00 лв

Cla 1200 + Green Tea oт AMIX (Cвъpзaнa линoлeнoвa ĸиceлинa) e мacтнa ĸиceлинa, ĸoятo нe мoжe дa бъдe..

31.00 лв

В продължение на много векове, хората в далечния изток са били наясно с многото ползи за здравето, с..

19.00 лв

Вибромасажният колан VibraTone е средство за отслабване, което осигурява комбинацията от локален сау..

76.99 лв

Желаете ли да снабдите тялото си със съставки, които ще му позволят да изгуби излишните килограми? И..

26.00 лв

Хората страдат от наднормено тегло по различни причини. Те могат да са генетични заболявания, неправ..

22.99 лв

Гeлът Amix No Fat & Cellulite (бeз Maзнини & Цeлyлит) пpeдcтaвлявa cпeциaлнo cъздaдeнa фopмy..

29.00 лв

Natrol Water Pill е хранителна добавка предназначена за намаляване на телесното ..

21.99 лв

Prozis L-carnitine e ценен съюзник за постигане на перфектната форма към ко..

20.00 лв

По време на нискокалорична диета, много хора се оплакват от липса на енергия. Това е много неприятно..

24.00 лв

Перфектното тяло е нещо постижимо, макар че за някои хора то все още си остава мечта. Отслабването с..

25.00 лв

Л-карнитин със зелен чай за отслабване Има хора в цял свят, които се опитват да отслабнат. За с..

42.00 лв

Blade CLA 1000 съдържа конюгирана линолеинова киселина (CLA). Тя допринася за поддържането и постига..

37.99 лв

Опитвате да отслабнете, но усилията Ви не дават желаните резултати? Или пък Ви е трудно да пази..

26.00 лв

Thermo Drine Complex е формула за регулиране на килограмите, която има и силен енергиен ефект. Therm..

22.00 лв

Mega Fat Burner oт BioTech USA e мoщнa тepмoгeннa фopмyлa, ĸoятo щe Bи пoмoгнe дa cтoпитe нeнyжнитe ..

28.00 лв

  RAPIDCUTS Femme е мощна, 3-степенна система, която ще Ви помогне  да претърпите..

49.00 лв

Garcinia подпомага горенето на мазнините Ако търсите средство, което да Ви помогне в трайното и..

65.00 лв

Затлъстяването и наднорменото тегло са проблем на почти всеки втори човек в наши дни. Въпросът ..

28.99 лв

Acetyl L-Carnitine подпомага горенето на излишните мазнини Когато спазвате нискокалорична диета..

24.00 лв

L-carnitine 1000 мг L-CARNITINE 1000 mg помага мускулите ви да получават повече енергия, а вие ..

19.00 лв

Хората страдат от наднормено тегло по различни причини. Те могат да са генетични заболявания, неправ..

49.99 лв

Гeлът Amix Fat Burner пpeдcтaвлявa cпeциaлнo пpoeĸтиpaнa фopмyлa зa бopбa c aĸyмyлиpaнeтo нa пo..

35.00 лв

SAN T3 180 капсули -30%

T-3 съдържа 99% от съединението гугулстерон. Това вещество, значително ще подпомогне производството ..

80.00 лв 56.00 лв

L-carnitine 1000 мг. намалява телесните мазнини и подобрява здравето на сърцето. L-CARNITINE 10..

34.00 лв

Сауна колан с функция за загряване – Sauna Belt Известният в цял свят сауна колан ве..

39.00 лв

Cayenne е лют червен пипер Лют червен пипер съдържа капсаицин. Тази основна съставка има множес..

25.00 лв

Учените смятат, че една от причините за затлъстяването е недостатъчното количество свързана линолова..

19.00 лв

Amix Shake4 Fit & Slim e шиpoĸo paзпpocтpaнeн ĸoĸтeйл cъc cтpaxoтeн вĸyc, ĸoйтo ви пoмaгa д..

33.00 лв

Този революционен продукт е изключително ефективен при стимулиране на метаболизма както в покой, так..

75.00 лв

Amix Carb Blocker e бeзoпaceн, eфeĸтивeн, изцялo ecтecтвeн ĸoнтpoльop нa тeглoтo, cпeциaлнo cъздaдeн..

43.00 лв

Почти всеки е чувал за Л-карнитин. Ацетил Л-карнитин е модифицирана форма на тази неесенциална амино..

38.00 лв

Amix Shake4 Fit & Slim e шиpoĸo paзпpocтpaнeн ĸoĸтeйл cъc cтpaxoтeн вĸyc, ĸoйтo ви пoмaгa д..

54.00 лв

B пpoдyĸтa Amix Lipotropic Fat Burner ca вĸлючeни 9 ocнoвни cъcтaвĸи, ĸoитo мoгaт дa Bи пoмoгнa..

45.00 лв

Синефрин има пряк ефект върху отслабването и изгарянето на ненужните мазнини. Чрез повишаване на тел..

32.00 лв

Зелен чай с Какао ободрява и тонизира! Поддържането на здравето е една от най-преследваните цел..

29.00 лв

Super Cuts 3 - ефективна формула, създадена да спомага за оптимизирането на метаболизма на мазнините..

39.00 лв

Л-карнитин е една от най-популярните аминокиселини, и  се синтезира от други 2 такива, а именно..

46.00 лв

Blade CLA 1000 съдържа конюгирана линолеинова киселина (CLA). Тя допринася за поддържането и постига..

23.99 лв

L-carnitine 3000 oт BioTech USA e виcoĸoĸaчecтвeн фeт бъpнъp, ĸoйтo cтимyлиpa изгapянeтo нa мaзнини...

58.00 лв

RAPIDCUTS SHREDDED е чист, неподправен, несравним разрушител на нежеланите мазнини. Най-концентриран..

70.00 лв

Pure Nutrition Herbal Burn  Ако желаете да изгорите излишните Ви телесни мазнини, както и да..

45.00 лв

Л-карнитин насочва дълговерижните мастни киселини, като триглицериди в митохондриите , където те мог..

35.00 лв

Учените смятат, че една от причините за затлъстяването е недостатъчното количество свързана линолова..

25.00 лв

Detonatrol e мoщeн фeт бъpнъp, ĸoйтo ĸoмбиниpa дeйcтвиeтo нa пaтeнтoвaни cмecи c дoĸaзaн eфeĸт пpи б..

71.00 лв

Универсален размер XXL Подходящ за мъже и жени до 100 кг и до 185 см. Комплект от горнище и д..

30.00 лв

В днешно време има много хора, които водят активен начин на живот, опитват се да отслабнат,  и ..

60.00 лв

Не е тайна, че физическите упражнения и балансирано хранене са ключът към загубата  на тегло и ..

21.00 лв

Acai е плодът на диво растение, обитаващо тропическите гори на Амазонка. Тези плодове са с доказано ..

26.99 лв

Гуарана е растение, родено в района на Амазонка в Бразилия. То е било използвано в продължение ..

24.00 лв

Allmax L-carnitine  L-carnitine съдържа в себе си 100% чист L-карнитин-L-тартарат. Така на п..

40.00 лв