Хапчета за отслабване

Хапчета за отслабване

Бързо и ефикасно отслабване чрез изгаряне на мазнини

Изгарянето на излишните подкожни мазнини с правилните лекарства за отслабване, подобрява както физическото, така и психическото състояние. Това е така, защото, когато изглеждате добре се увеличава вашето самочувствие, заедно с увереността ви.

Може да имате желание да отслабнете ефикасно, но това е продължителен и нелесен процес, който може да се окаже понякога отчайващ и обезсърчаващ.

Бързото отслабване, но и здравословно такова, може да става доста по-бързо и лесно, с помощта на подходящи хранителни таблетки или така наречените хапчета за отслабване.

Затлъстяването е огромен проблем при съвременния човек в световен мащаб, а намаляването на излишните килограми, е една от най-преследваните цели, независимо дали става въпрос за мъже или за жени.

Има хора, които отслабват, за да изглеждат перфектно на плажа, за да подобрят любовния си живот, а други пък смятат редуцирането на излишните килограми за начин да подобрят цялостното си здраве.

Истината е, че за да отслабнете и винаги да изглеждате добре и във форма, трябва да смените начина си на живот, а следните препоръки ще ви помогнат изключително много в тази насока.

 • Тренирайте поне 3 пъти седмично с тежести;
 • Включете в тренировката си кардио упражнения поне 2 пъти в седмицата;
 • Изключете преработените храни от менюто си;
 • Пийте повече вода;
 • Хранете се по-често и на по-малки порции (4-5 пъти на ден);
 • Ограничете алкохола;
 • Осигурете си достатъчно добър сън.

Изгарянето на излишните подкожни мазнини, подобрява както физическото, така и психическото Ви състояние. Това е така, защото, когато изглеждате добре се увеличава и вашето самочувствие, заедно с увереността ви.

Може да имате желание да отслабнете ефикасно, но това е продължителен и нелесен процес, който може да се окаже понякога отчайващ и обезсърчаващ. Запомнете, че когато видите първите промени в тялото си, мотивацията ви ще е още по-голяма.

Обикновено първите промени настъпват още след втората седмица от новия ви начин на живот, тоест нужно е да издържите първите две седмици, за да си дадете летящ старт.

Изгарянето на мазнини може да става доста по-бързо и лесно, с помощта на подходящите хранителни таблетки.

Действие на добавките за изгаряне на мазнини

Тези продукти имат няколко основни действия, с които подпомагат процеса на отслабване във вашия организъм, а именно:

 • Засилват метаболизма;
 • Контролират апетита;
 • Действат термогенно;
 • Извеждат излишната вода от тялото;
 • Подпомагат отслабването;
 • Доставят ви повече енергия за тренировката;
 • Подобряват паметта и работата на мозъка.

По-малко мазнини и повече мускули с л-карнитин

Хапчета за отслабване в FitnesHrani.comТова може би са най-използваните, търсени и известни продукти за отслабване и горене на мазнини. Л-карнитинът е една от най-често срещаните съставки във фат-бърнерите.

Л-карнитинът представлява аминокиселина, която се свързва с молекулите на мазнините и ги пренася през труднопроходимата клетъчната мембрана, до митохондриите, където се изгарят като енергия.

След изгарянето на мазнината се отделят отпадъчни вещества. Аминокиселината ги транспортира отново през клетъчната стена, като преди това се свързва с тях.

По този начин се извършва двойно действие, като вкарва мазнината в клетката, а след това отвежда отпадъчните вещества извън нея.

Освен подобряването на окислението на мазнините и тяхното изгаряне като енергия, използването на л-карнитин може да помогне и за запазване на мускулите, ако спазвате по екстремни диети, като доставя повече кислород до мускулите и не позволява на протеина в тях да се разгражда.

Колкото повече Л-карнитин имате в мускулите си, толкова по-малко гликоген ще се изразходва от тях по време на тренировка и ще се чувствате по-дълго време силни и енергични.

Изгаряне на мазнините, по-бърз метаболизъм и по-добро здраве със зелен чай

Зеленият чай е един от най-силните антиоксиданти и освен по-малка талия, той ще ви донесе и редица ползи за Вашето здраве и красота.

Доказано е, че ако приемате зелен чай изразходвате допълнителни 100 калории на ден.

Съставките на зеления чай, като тианина например, са в състояние да забързат вашия метаболизъм, като заедно с това намаляват апетита. Зеленият чай ускорява метаболизма и засилва перисталтиката, като така помага за пречистването на тялото Ви от вредни токсини.

Отделно той повишава отделянето на норадреналин - хормон, който е с голямо значение за бързото горене на калории и понижава отлагането на подкожни мазнини. Това превръща зеления чай в крайно ефикасни лекарства за отслабване.

Ефикасно отслабване с CLA

CLA или конюгирана линолова киселина е една от най-важните мастни киселини, които тялото не може да си произвежда само́ и трябва да се набавят чрез храната или най-добре под формата на хранителни добавки.

Това съединение съдейства за горене на мазнините по няколко начина. Първо стимулира метаболизма на телесните мазнини, като заедно с това предпазва от забавяне на обмяната на веществата. Това често се случва, когато спазвате диета.

Второ, CLA има свойството да активизира изгарянето на подкожните мазнини, които са вече отделени в тялото. Съединението ги премества в кръвообращението, за да бъдат изгорени за енергия.

Трето, CLA подтиска способността на тялото да складира мазнини. Това става, като се модифицират отделни ензими в обмяната на мазнините. Също така CLA повишава инсулиновата чувствителност, което от своя страна води до повишаване на мускулната маса.

Повече енергия, по-малко мазнини в проблемните зони и още нещо с Йохимбин

Йохимбето е корен идващ от Африка. Добива се от кората на дървото Йохимба и е известен още от древността с мощните си свойства на афродизиак.

Когато се приема под формата на хранителна добавка йохимбето се превръща в тялото в йохимбин, който релаксира кръвоносните съдове, увеличава притока на кръв към таза и стимулира изгарянето на мазнини точно в проблемните зони.

Йохимбина стимулира точно тази част от гръбначния мозък, която отговаря за ерекцията при мъжете, повишава и тестостерона, което от своя страна води до прираст на нова мускулна маса и загуба на повече мазнини.

Освен като един от всичките видове препарати за изгаряне на мазнините, йохимбина е и много силен стимулант и енергетик, който ще Ви помогне да направите по-интензивни и по-тежки тренировки.

Концентрация, фокус, сила, издръжливост, по-малко вода под кожата и по-малко мазнини с кофеин

Кофеинът се съдържа предимно в кафето, както и в листата на някои видове чай. Кофеина започва да действа 15-20 мин след приема. Той е силен стимулатор на централната нервна система.

Подтиска чувството за глад, повишава концентрацията и енергията и Ви прави по-работоспособни както умствено, така и физически. Кофеина повишава притока на кръв към белия дроб, бъбреците и мускулите.

Заради тези си свойства кофеина повишава нивото на кислород в кръвта с което увеличава Вашата издръжливост и сила. Подобряването на работата на бъбреците води и до по-бързо отвеждане на излишната вода от организма.

Кофеина задейства още един механизъм за по-бързо отслабване – подтиска ензимите катехол-о-метилтрансфераза и фосфодиестераза благодарение на което стимулира разграждането на мазнините. Пиенето на кафе, заедно с употребата на хапчета за отслабване би засилило ефекта, но все пак е добре да се консултирате с медицинско лице преди това начинание.

Хром – идеалното решение за преодоляване на апетита за въглехидрати и контрол на инсулина

Хранителни добавки за отслабване - Fitneshrani.comЕдин от най важните фактори, за да смъквате излишните килограми е да държите нивата инсулин в норми и да няма резки пикове и спадове в следствие приемането на въглехидрати с висок гликемичен индекс.

Хромът върши точно това! Подтиска апетита Ви за въглехидрати и държи нивата на инсулин в граници.

Според изследване проведено в Китай върху хора с дибает от 2-ри тип , приемащи по 1000мкг хром пиколинат на ден.

Разделен на два приема по 500 мкг, за период от 4 месеца, е установено че нивата на кръвна захар са нормализирани и  а инсулиновата резистентност е намаляла с 40%.

Най-важната подправка в борбата с излишните килограми – канелата

Канелата има два основни механизма, които помагат на тялото да се отърве от излишните мазнини.

Единият механизъм за отслабване е, като оказва влияние върху контрола на кръвната захар, чрез полифенолите открити в нея, благодарение на което вторият механизъм на действие е, като повишава термогенезата.

Тоест за да я обработи тялото е нужно да повиши температурата си, като по този начин увеличава и обмяната на веществата.

Най-удачният вариант за използване на екстракт от канела е под формата на хранителна добавка, като по този начин най точно можете да контролирате приема.

Забравете за непреодолимия глад за сладко с Hoodia

Hoodia Gordonii е пълното наименование на така популярния напоследък Hoodia extract. Това е кактусовидно растение, което вирее в Африка, най вече в пустинята Калахари.

Характерно за него е, че цветовете му имат мирис на развалено месо. Въпреки това екстрактът от това растение е едно от най-използваните средства за отслабване, каквито са и видовете хапчета за отслабване.

Основното действие на Hoodia е да намалява апетита за прости въглехидрати или иначе казано апетита за сладко.

Също така Hoodia намаля отделянето на стомашни сокове от 40 до 60 %, както и чувството за жажда. Тези свойства на този продукт го правят един от най предпочитаните и търсени препарати за намаляване на теглото.

Трансформация на въглехидратите в енергия с Гарциния Камбоджия

Гарцинията е растение, което вирее в югоизточната част на Азия и част от Африка. Основната част, която се използва е плода на растението.

Там концентрацията на основната съставка, която помага за отслабването е най-голямо - хидроцитрусовата киселина ( HCA). HCA не позволява на тялото да отлага мазнини, като блокира ензима, който е отговорен точно за образуването на мазнините.

Също така гарцинията блокира ензими отговорни за преработката на въглехидратите. Тоест, ако приемете повече въглехидрати, като преди това сте приели  екстракт от гарциния под формата на хранителна добавка, ще усвоите по-малка част от въглехидратите, което ще спомогне за Вашето отслабване.

В допълнение употребата на това вещество ще ви помгоне значително за контролирането и ефикасното подтискане на апетита на вашия организъм.

Блокирайте натрупването на мазнини с хитозан

Хитозан – това е най-известния блокер на мазнини. Той се извлича от черупките на ракообразни морски животни, като омари, скариди, краб и миди.

Човешкия организъм не е способен да разгражда хитозана. Когато попадне в стомашно-чревния тракт, заедно с храната хитозана се свързва с мазнините и не позволява те да попаднат в кръвния поток. Така мазнините се изхвърлят без да бъдат усвоени.

Според някой изследвания върху хитозана 1 грам от веществото може да блокира до 12 грама мазнини да бъдат усвоени.

Както знаем мазните храни са най-калорични, когато приемате хитозан и не позволявате на мазнините да бъдат усвоени, намалявате общите калории приети за деня. Колкото по-малко калории сте приели през деня, толкова по-лесно ще отслабнете.

Изгорете мазнините и подобрете вкуса на ястията си с капсаицин

Изгаряне на мазнини с ефикасни хапчета за отслабване - FitnesHrani.comКапсаицинът е съединението, което отговаря за лютия вкус на лютите чушки. Когато попадне в организма капсайцина оказва влияние на специални рецептори, които отговарят за скоростта на метаболизма.

Хубавото при хранителните добавки за отслабване съдържащи капсайцин, като екстракт от кайен ( лют червен пипер) , е че са под формата на капсули и няма нужда да усещате лютивия вкус.

При по-продължително спазване на хранителен режим с ниски калории тялото забавя метаболизма и тук на помощ идва капсайцина.

Съществуват много изследвания и научни доказателства в подкрепа на капсайцина и неговите свойства подобряващи изгарянето на излишните мазнини и отслабването. Свалянето на килограми с хапче за отслабване е опция пред много жени и мъже, но е нужно и нещо повече.

Атакувайте проблемните зони с малинови кетони

Малиновите кетони повишават метаболизма, като по този начин стимулират тялото да изгаря повече мазнини особено в областта на талията, ханша, корема и задните части.

Друго предимство на малиновите кетони е, че подтискат апетита за сладки храни, като и оказва контрол върху цялостния апетит.

Ако добавите малинови кетони към диета и физическата си активност. Крайният резултат ще е едно по-добро изгаряне на мазнините.

Стопете мазнините бързо и лесно със зелено кафе

Зеленото кафе представлява екстракт от кафени зърна, които не са преминавали термична обработка. Най-ценната съставка на зеленото кафе е хлорогенната киселина.

Благодарение на нея зеленото кафе забързва метаболизма, нормализира кръвното налягане , подобрява усвояването на глюкозата, като по този начин гарантира отслабването и изгарянето на излишните мазнини.

За разлика от изпеченото кафе, зеленото кафе не съдържа съставки, които стимулират нервната система и изцяло изключва страничните ефекти свързани с приема на по високи дози кафе, като високо кръвно, превъзбуда, сърцебиене и т.н.

Повишете постиженията си и накарайте мазнините да изгорят в огъня на Синефрина

Синефрина е алкалоид съдържащ се в някой цитруси и най-вече в горчивия портокал, подобен по действие на адреналина. Той е отличен термогеник и намира широка употреба в производството на термогенни фетбърнери.

Синефрина влияе като стимулант на нервната система освен това ускорява сърдечния ритъм и увеличава кръвоснабдяването на белите дробове, като по този начин улеснява дишането. Също така намалява образуването на стомашни сокове, което води до подтискане на апетита.

Като всеки един стимулант на нервната система ефектите от синефрина са подобряване на концентрацията и фокуса, леко повишаване на температурата и по-бърз метаболизъм.

Благодарение на тези ефекти синефрина кара тялото Ви да изгори повече мазнини за по-малко време.

Липотропните фетбърнери – най-успешните хапчета за отслабване

Липотропните фетбърнери са комбинация от две или повече съставки подпомагащи загубата на мазнини , които не стимулират нервната система.

Действието на липотропните фетбърнери се фокусира главно върху забързването на метаболизма, подпомагането на мазнините да изгарят като енергия и контрола на апетита.

Тяхното действие е по-меко и не се наблюдават никакви странични ефекти от употребата им. За да има ефект от тях не са задължителни тренировките а по-скоро препоръчителни, но е добре да се спазва хранителен режим, за да имате по-добри резултати.

Оптимизирайте тренировките с помощта на термогенните фетбърнери

Термогенните фетбърнери са най-комплексните и силни формули за изгаряне на мазнините. При тях специфичното е, че тренировките и дитетата трябва да са задължителна част от денят ви.

Този тип фетбърнери съдържат главно съставки които са стимулатори на централната нервна система и сърдечно-съдовата система, за това те трябва да бъдат използвани от физически здрави хора.

В повечето случаи термогенните фетбърнери съдържат съставки на липотропни фетбърнери, които контролират апетита и подобряват метаболизма и са подсилени допълнително със стимулиращи съставки подобряващи качеството на тренировката и засилващи термогенния ефект. Като по този начин кара тялото да изгаря още повече калории.За потискане на апетита опитайте хранителните добавки, които съдържат лют червен пипер.

Когато се приемат редовно те подпомагат не само изгарянето на мазнините, но имат и други благоприятни ефекти.

Може да опитате добавките NOW Cayenne 500 мг 100 капсули или Pure Herbal Burn 60 капсули.

Нарушения в метаболизма понякога настъпват от недостатъчно количество на естествени мастни киселини, каквато е конюгираната линолова киселина (CLA).

Тя подпомага отслабването като намаля нивото на вредния холестерол, регулира синтеза на някои хормони и повлиява апетита.

Опитайте Biotech CLA 400 мг 80 капсули и ще повлияете благоприятно не само на метаболизма си, но и на целия организъм.

Избягвайте газираните напитки и преработени храни. Давайте на организма си повече плодове, зеленчуци и храни в естествено състояние. Пийте вода често.

Приемайте Pure Herbal Burn 120 капсули. Той се състои от натурални вещества и билкови екстракти и ще подпомогне ефективно отслабването.

За съжаление няма как да отслабнете трайно, здравословно и бързо. Бързите варианти са с дехидратация и гладуване, което никой не би ви препоръчал.

Ако тренирате и се храните балансирано може да подпомогнете отслабването и с Nature’s Way Glucomannan 665 мг 100 капсули.

Продукта има редица полезни действия, като намалява нивата на холестерола, абсорбира токсини и създава усещане за ситост.

Препоръчваме ви CVETITA Green Tea with COCOA 100 мл. Той съдържа екстракт от зелен чай с какао и има много ободряващ ефект.

Освен това помага за изгаряне на мазнините и е напълно безвреден.

Не бихте могли да отслабнете само, използвайки гел. Отслабването обаче може да се подпомогне с тях.

Гелът AMIX Fat Burner Gel Men 200 мл има високоефективни биологични съставки и повишава метаболизма на мастните клетки.

Ако използвате гела по време на тренировки с колан за отслабване бързо ще се убедите в ефекта му.

Покажи:
Сортирай по:
MyProtein L-Carnitine 90 таблетки -14%

MyProtein L-Carnitine 90 таблетки

Ако искате да намалите килограмите, но водите активен начин на живот и имате нужда от енергия, ще им..

25.00 лв 21.49 лв

Добави в количката
Добави в желани
Добави за сравняване
Scitec HCA-Chitosan 100 капсули -15%

Scitec HCA-Chitosan 100 капсули

Какво е HCA-Chitosan? Това e комбинация от Гарциния Камбоджа и Хизотан – една перфек..

41.00 лв 34.99 лв

Добави в количката
Добави в желани
Добави за сравняване

Biotech Liquid L-Carnitine + Chrome 500 ml

Biotech L-Carnitine + Chrome concentrate е хранителна добавка, спадаща към групата на така наре..

29.00 лв

Добави в количката
Добави в желани
Добави за сравняване

Biotech Liquid L-Carnitine 100 000

Biotech Liquid L-Carnitine 100 000 Течният L-Carnitine е най-бързата и ефективна форма на&nb..

49.00 лв

Добави в количката
Добави в желани
Добави за сравняване

Biotech Ultra Loss 450 гр

Кой казва че диетата трябва да е еднообразна? Всеки от Вас е спазвал диета и вероятно му се е хап..

45.00 лв

Добави в количката
Добави в желани
Добави за сравняване

Biotech Super Fat Burner 120 таблетки

Един добър фетбърнър може да направи всичко по-лесно, когато става въпрос за бърза загуба на те..

36.00 лв

Добави в количката
Добави в желани
Добави за сравняване

AMIX HCA (Garcinia Cambogia) 150 капсули

Ocнoвнaтa cъcтaвĸa в Amix HCA e xидpoĸcилимoнeнa ĸиceлинa.  Amix HCA пpeдcтaвлявa eфeĸт..

28.00 лв

Добави в количката
Добави в желани
Добави за сравняване

Haya Green Tea Extract 500 мг 60 капсули

В продължение на много векове, хората в далечния изток са били наясно с многото ползи за здравето, с..

19.00 лв

Добави в количката
Добави в желани
Добави за сравняване

Вибромасажен сауна колан VibraTone

Вибромасажният колан VibraTone е средство за отслабване, което осигурява комбинацията от локален сау..

76.99 лв

Добави в количката
Добави в желани
Добави за сравняване

EVERBUILD Liquid L-Carnitine 3000 мг + Green Tea 500 мл

Л-карнитин със зелен чай за отслабване Има хора в цял свят, които се опитват да отслабнат. За с..

42.00 лв

Добави в количката
Добави в желани
Добави за сравняване

MyProtein CLA 1000 мг 60 дражета

Хората страдат от наднормено тегло по различни причини. Те могат да са генетични заболявания, неправ..

22.99 лв

Добави в количката
Добави в желани
Добави за сравняване

AMIX No Fat & Cellulite Gel 200 мл

Гeлът Amix No Fat & Cellulite (бeз Maзнини & Цeлyлит) пpeдcтaвлявa cпeциaлнo cъздaдeнa фopмy..

29.00 лв

Добави в количката
Добави в желани
Добави за сравняване

Prozis Foods L-Carnitine 1500 mg 60 капсули

Prozis L-carnitine e ценен съюзник за постигане на перфектната форма към ко..

20.00 лв

Добави в количката
Добави в желани
Добави за сравняване

Natrol Water Pill 60 таблетки

Natrol Water Pill е хранителна добавка предназначена за намаляване на телесното ..

21.99 лв

Добави в количката
Добави в желани
Добави за сравняване

SZ Неопренов клин за отслабване

Перфектното тяло е нещо постижимо, макар че за някои хора то все още си остава мечта. Отслабването с..

25.00 лв

Добави в количката
Добави в желани
Добави за сравняване

Haya Synephrine 20 мг 100 капсули

По време на нискокалорична диета, много хора се оплакват от липса на енергия. Това е много неприятно..

24.00 лв

Добави в количката
Добави в желани
Добави за сравняване

EVERBUILD Liquid L-Carnitine + Chromium 1500 мг 450 мл

Течен Л-карнитин + Хром за отслабване Много от Вас са водили тежката борба с излишните подкожни..

25.00 лв

Добави в количката
Добави в желани
Добави за сравняване

Blade Sport CLA 1000 180 гел-капсули

Blade CLA 1000 съдържа конюгирана линолеинова киселина (CLA). Тя допринася за поддържането и постига..

37.99 лв

Добави в количката
Добави в желани
Добави за сравняване

Biotech Thermo Drine 60 капсули

Thermo Drine Complex е формула за регулиране на килограмите, която има и силен енергиен ефект. Therm..

22.00 лв

Добави в количката
Добави в желани
Добави за сравняване

AllMax Rapidcuts Femme 42 капсули

  RAPIDCUTS Femme е мощна, 3-степенна система, която ще Ви помогне  да претърпите..

49.00 лв

Добави в количката
Добави в желани
Добави за сравняване

Haya Chitosan 500 мг 90 капсули

Опитвате да отслабнете, но усилията Ви не дават желаните резултати? Или пък Ви е трудно да пази..

26.00 лв

Добави в количката
Добави в желани
Добави за сравняване

NOW Garcinia 1000 мг 120 таблетки

Garcinia подпомага горенето на мазнините Ако търсите средство, което да Ви помогне в трайното и..

65.00 лв

Добави в количката
Добави в желани
Добави за сравняване

Haya Raspberry Ketones 100 капсули

Затлъстяването и наднорменото тегло са проблем на почти всеки втори човек в наши дни. Въпросът ..

28.99 лв

Добави в количката
Добави в желани
Добави за сравняване

MyProtein CLA 1000 мг 180 дражета

Хората страдат от наднормено тегло по различни причини. Те могат да са генетични заболявания, неправ..

49.99 лв

Добави в количката
Добави в желани
Добави за сравняване

AMIX Fat Burner Gel Men 200 мл

Гeлът Amix Fat Burner пpeдcтaвлявa cпeциaлнo пpoeĸтиpaнa фopмyлa зa бopбa c aĸyмyлиpaнeтo нa пo..

35.00 лв

Добави в количката
Добави в желани
Добави за сравняване

Biotech L-carnitine 1000 mg 60 таблетки

L-carnitine 1000 мг. намалява телесните мазнини и подобрява здравето на сърцето. L-CARNITINE 10..

34.00 лв

Добави в количката
Добави в желани
Добави за сравняване

NOW Cayenne 500 мг 100 капсули

Cayenne е лют червен пипер Лют червен пипер съдържа капсаицин. Тази основна съставка има множес..

25.00 лв

Добави в количката
Добави в желани
Добави за сравняване

Колан със загряване Sauna Belt

Сауна колан с функция за загряване – Sauna Belt Известният в цял свят сауна колан ве..

39.00 лв

Добави в количката
Добави в желани
Добави за сравняване

Biotech CLA 400 мг 80 капсули

Учените смятат, че една от причините за затлъстяването е недостатъчното количество свързана линолова..

19.00 лв

Добави в количката
Добави в желани
Добави за сравняване

AMIX Shake 4 Fit & Slim 500 гр

Amix Shake4 Fit & Slim e шиpoĸo paзпpocтpaнeн ĸoĸтeйл cъc cтpaxoтeн вĸyc, ĸoйтo ви пoмaгa д..

33.00 лв

Добави в количката
Добави в желани
Добави за сравняване

Nutrex Lipo 6 120 капсули

Този революционен продукт е изключително ефективен при стимулиране на метаболизма както в покой, так..

75.00 лв

Добави в количката
Добави в желани
Добави за сравняване

Haya Acetyl L-Carnitine 1000 мг 100 капсули

Почти всеки е чувал за Л-карнитин. Ацетил Л-карнитин е модифицирана форма на тази неесенциална амино..

38.00 лв

Добави в количката
Добави в желани
Добави за сравняване

AMIX Lipotropic Fat Burner 200 капсули

B пpoдyĸтa Amix Lipotropic Fat Burner ca вĸлючeни 9 ocнoвни cъcтaвĸи, ĸoитo мoгaт дa Bи пoмoгнa..

45.00 лв

Добави в количката
Добави в желани
Добави за сравняване

AMIX Shake 4 Fit & Slim 1000 гр

Amix Shake4 Fit & Slim e шиpoĸo paзпpocтpaнeн ĸoĸтeйл cъc cтpaxoтeн вĸyc, ĸoйтo ви пoмaгa д..

54.00 лв

Добави в количката
Добави в желани
Добави за сравняване

AMIX Carb Blocker with Starchlite ® 90 капсули

Amix Carb Blocker e бeзoпaceн, eфeĸтивeн, изцялo ecтecтвeн ĸoнтpoльop нa тeглoтo, cпeциaлнo cъздaдeн..

43.00 лв

Добави в количката
Добави в желани
Добави за сравняване

Real Pharm L-Carnitine 950 мг 150 капсули

Л-карнитин е една от най-популярните аминокиселини, и  се синтезира от други 2 такива, а именно..

46.00 лв

Добави в количката
Добави в желани
Добави за сравняване

Universal Super Cuts 3 130 таблетки

Super Cuts 3 - ефективна формула, създадена да спомага за оптимизирането на метаболизма на мазнините..

39.00 лв

Добави в количката
Добави в желани
Добави за сравняване

Pure Carni Max Liquid 500 мл

Л-карнитин насочва дълговерижните мастни киселини, като триглицериди в митохондриите , където те мог..

35.00 лв

Добави в количката
Добави в желани
Добави за сравняване

Pure 100% Pure Synephrine 33 мг 100 капсули

Синефрин има пряк ефект върху отслабването и изгарянето на ненужните мазнини. Чрез повишаване на тел..

32.00 лв

Добави в количката
Добави в желани
Добави за сравняване

Haya Guarana 900 мг 60 таблетки

Гуарана е растение, родено в района на Амазонка в Бразилия. То е било използвано в продължение ..

24.00 лв

Добави в количката
Добави в желани
Добави за сравняване

CVETITA Green Tea with COCOA 100 мл

Зелен чай с Какао ободрява и тонизира! Поддържането на здравето е една от най-преследваните цел..

29.00 лв

Добави в количката
Добави в желани
Добави за сравняване

AllMax Rapidcuts Shredded 90 таблетки

RAPIDCUTS SHREDDED е чист, неподправен, несравним разрушител на нежеланите мазнини. Най-концентриран..

70.00 лв

Добави в количката
Добави в желани
Добави за сравняване

Prozis L-Carnitine 1100 946 мл

L-Carnitine 1100 е в течна форма за максимално усвояване Ако търсите сигурен начин да се отърве..

42.00 лв

Добави в количката
Добави в желани
Добави за сравняване
MyProtein L-Carnitine 180 таблетки -11%

MyProtein L-Carnitine 180 таблетки

Ако искате да намалите килограмите, но водите активен начин на живот и имате нужда от енергия, ще им..

45.00 лв 39.95 лв

Добави в количката
Добави в желани
Добави за сравняване

Blade Sport CLA 1000 90 гел-капсули

Blade CLA 1000 съдържа конюгирана линолеинова киселина (CLA). Тя допринася за поддържането и постига..

23.99 лв

Добави в количката
Добави в желани
Добави за сравняване

BIOTECH USA L-Carnitine 3000 20х25 мл

L-carnitine 3000 oт BioTech USA e виcoĸoĸaчecтвeн фeт бъpнъp, ĸoйтo cтимyлиpa изгapянeтo нa мaзнини...

58.00 лв

Добави в количката
Добави в желани
Добави за сравняване

Pure Herbal Burn 120 капсули

Pure Nutrition Herbal Burn  Ако желаете да изгорите излишните Ви телесни мазнини, както и да..

45.00 лв

Добави в количката
Добави в желани
Добави за сравняване

Pure Black Fire 120 капсули

Pure nutrition Black fire Black fire е един от най-добрите продукти в световен мащаб за качествен..

65.00 лв

Добави в количката
Добави в желани
Добави за сравняване

AMIX Detonatrol 90 капсули

Detonatrol e мoщeн фeт бъpнъp, ĸoйтo ĸoмбиниpa дeйcтвиeтo нa пaтeнтoвaни cмecи c дoĸaзaн eфeĸт пpи б..

71.00 лв

Добави в количката
Добави в желани
Добави за сравняване

Nutrend CARNITINE 3000 20 х 60 мл

В днешно време има много хора, които водят активен начин на живот, опитват се да отслабнат,  и ..

60.00 лв

Добави в количката
Добави в желани
Добави за сравняване

Nature’s Way Glucomannan 665 мг 100 капсули

Трайното отслабване и стройната фигура са трудно постижими, но не и невъзможно. Достатъчно е да пром..

48.47 лв

Добави в количката
Добави в желани
Добави за сравняване

Natrol Cinnamon Extract 1000 мг 80 таблетки

Не е тайна, че физическите упражнения и балансирано хранене са ключът към загубата  на тегло и ..

21.00 лв

Добави в количката
Добави в желани
Добави за сравняване

Natrol Açaí Berry Diet 60 капсули

Acai е плодът на диво растение, обитаващо тропическите гори на Амазонка. Тези плодове са с доказано ..

26.99 лв

Добави в количката
Добави в желани
Добави за сравняване

Green Coffee Bean Extract 500 мг 60 капсули

Мощен екстракт от зелено кафе – съдържа 500 мг. във всяка капсула, стандартизиран е до 50..

27.99 лв

Добави в количката
Добави в желани
Добави за сравняване

Nutrend SYNEPHRINE 60 капсули

Много хора, по време на нискокалорична диета се оплакват от липса на енергия. Това е много неприятно..

20.00 лв

Добави в количката
Добави в желани
Добави за сравняване

Natural Factors PGX Daily 750 мг 120 дражета

PGX на Natural Factors е съкращение от полигликоплекс – уникална комбинация от водноразтворими..

69.99 лв

Добави в количката
Добави в желани
Добави за сравняване

Natrol Tonalin CLA 1200 мг 60 дражета

Natrol Tonalin CLA е натурална хранителна добавка за отслабване. Представлява изключително..

43.00 лв

Добави в количката
Добави в желани
Добави за сравняване

MyProtein Caffeine Pro 200 мг 200 таблетки

Кофеинът е всеизвестно и широко използвано алкалоидно  съединение, което има способността дирек..

24.99 лв

Добави в количката
Добави в желани
Добави за сравняване

BWG L-Carnitin 100 000 1000 мл

Добавките с Л-карнитин добиват все по – голяма популярност, което се обяснява с техните многоб..

46.00 лв

Добави в количката
Добави в желани
Добави за сравняване
Animal Cuts -7%

Animal Cuts

Animal Cuts Animal Cuts не е като другите термогенни фетбърнъри на пазара. Фет бърнър Animal..

85.00 лв 79.00 лв

Добави в количката
Добави в желани
Добави за сравняване