Haya Chitosan 500 мг 90 капсулиHL9871
Haya Chitosan 500 мг 90 капсули
26.00 лв
product header
Haya Chitosan 500 мг 90 капсулиHL987

Опитвате да отслабнете, но усилията Ви не дават желаните резултати? Или пък Ви е трудно да пазите диета и търсите нещо, което може да Ви помогне да отслабнете без глад? И в двата случая, Вашето решение е Chitosan на Haya Labs. Това е уникална хранителна добавка с изключително ефективно въздействие за постигане и запазване на здравословно тегло.

Заедно с това оказва и положителен ефект за намаляване на холестерола. Chitosan е един природен продукт, създаден на основата на хитиновите обвивки на ракообразни, от които е извлечен и самият хитозан – активната съставка в тази формула.

Какво можете да очаквате от приема на Chitosan?

  • Редуциране на излишното тегло без драстично гладуване
  • Подобряване обмяната на веществата
  • Намаляване количеството мазнини, които тялото усвоява
  • Предотвратяване натрупването на мазнини в тялото
  • Понижаване на холестерола
  • Подобряване работата на храносмилателната система


Хитозан възрепятства мастната абсорбция, а самият той е несмилаем и не може да бъде абсорбиран от Вашия организъм. Мазнините, свързани с хитозан също не могат да бъдат абсорбирани. Това е едно наистина уникално свойство, благодарение на което хитозан намалява значително количеството калории, които се приемат от организма. Хитозан може също така да намалява нивото на холестерол в кръвта, а също да съдейства и за абсорбирането и изхвърлянето на токсините. Освен това, хитозан засилва имунните способности на организма.

За Вас по-важна е възможността му да попива, като гъба мазнините. Как става това? Хитозан умее да се свързва с мазнините в стомаха и да ги извежда от организма, преди те да бъдат усвоени и складирани. Действието му се обяснява с това, че той самият е положително зареден и привлича отрицателно заредените мастни и жлъчни киселини, предпазва ги от атаките на липидните ензими и пречи на тяхното усвояване. Сами виждате, че Chitosan е продукт, който си струва да опитате, ако желаете безпроблемно отслабване без глад.

Вземете сега и се подгответе да отслабнете!

Поръчайте онлайн или на телефон 0888 880 352 или 0896 790 799!

Начин на употреба: Типичната дневна дозировка е 1-2 капсули с 240 ml вода преди употребата на храна, богата на мазнини.

Опаковка: 90 капсули

Състав:

haya-labs-chitosan-500mg-90caps-sydyrjanie

Дозировка
Доза 2 капсули
Дози в опаковка 45
Съставки
Хитозан 1000 mg
5 Haya Chitosan 500 мг 90 капсули
Взех го заради повишения ми холестерол и за по-добро обработване на хранителните вещества, добре се чувствам от приема му :)
Напишете отзив
    Лош           Добър

Haya Chitosan 500 мг 90 капсули

  • Производител: Haya Labs
  • Код на продукта: HL987
  • Наличност: В наличност
26.00 лв
Бърза поръчка
Купи заедно и спести