DHEA

DHEA

Какво знаем за ДХЕА

Хормоните са жизненоважни за нормалното и безпробремно функциониране на човешкото тяло. Те са определящи за много процеси в организма и са необходими за цялостното здравословно съ стояние. Ежедневния стрес заедно с увеличаването на възрастта могат до доведат до значителен спад в нивата на..

...някои важни хормони, което да понижи влоши вашето здраве. DHEA представлява стероиден хормон, който се произвежда от надбъбречните жлези. Когато е в тялото той може да се превръща в други два хормона - естроген и тестостерон.

Проведени проучвания доказват, че този хормон може да играе ролята на истински извор на младостта и да забавя стареенето. Освен това се знае, че DHEA може да понижи риска от рак, стимулира имунитета, нормализира кръвната захар, понижава кръвното налягане и дори лекува алергиите. Хормона също така съдейства за намаляване на излишните подкожни мазнини и насърчава трупането на мускули, но с възрастта нивата му намаляват, което налага допълнителния му прием.

Предимства на допълнителния прием на хранителна добавка ДХЕА (дехидроепиандростерон):

  • Намаляване на стреса, чрез понижаване нивата на кортизола
  • Повишаване на енергийните нива
  • Изгаряне на ненужните мазнини
  • Подпомагане на имунитета
  • Тонизиране и подмладяване на тялото
  • Предпазване от различни болести

Определяйки от какво точно има нужда вашето тяло, ДХЕАможе да се превърне в естроген, който е важен хормон за жените или в тестостерон, който е мъжки хормон. Освен това този хормон играе важна роля за синтезирането на онези хормони, които са важни за метаболизма на мазнините и минералите. Недостигът му може да причини различни състояния, като например отслабване чувствителността към шум, намаляване способността за запаметяване, тревожност, понижаване на либидото.

Ако нивата му станат прекалено ниски, могат сериозно да застрашат вашето здраве. ДХЕА успешно насърчава редуцирането на излишното тегло, подпомага горенето на подкожните мазнини, повишава мускулното изграждане и други. Хората които го приемат, дори започват да изглеждат по-млади. Хормона също така нормализира кръвното налягане и нивото на кръвната захар. Приемайки DHEA допълнително, като добавка, Вие значително ще подобрите здравословното си състояние.

Също така, хормона е изключително важен за превенцията на заболявания като остеопороза, затлъстяване, депресия и много други. Допълнителния прием на DHEA доказано стимулира генерирането на енергия в тялото и редуцира хроничната умора. Също така подобрява функциите на имунната система и се бори с лошото настроение. Хора над 40 години, които приемат този хормон, могат да забавят процесите на стареене.DHEA е стероиден хормон, произвеждан от надбъбречните жлези. Когато се намира в тялото, той се трансформира в други два хормона – тестостерон и естроген.

Тези два хормона са изключително важни за човешкия организъм и неговото правилно функциониране.

Хората, които непрекъснато биват подлагани на стрес и напрежение, в един момент забелязват как тялото им започва да отслабва, лишени са от желание да вършат каквото й да е било и въобще общото им здраве се влошава. Тогава е важно да се замислите за приема на DHEA.

Тази хранителна добавка се препоръчва силно на хората, които с възрастта усещат промени в метаболизма – трупане на подкожни мазнини, по-бавно градене на мускулна маса и прочие.

Този суплемент в никакъв случай няма да се окаже вреден за хората, които го приемат.

Предимствата от него са наистина много, но е от ключово значение да го приемате така, както производителят е посочил върху етикета на опаковката.

Не си позволявайте да предозирате, бъдете стриктни и разумни.

Важно е да се ръководите, съобразно инструкциите на самия производител.

Нека не забравяме, че упътването, съдържанието и начин на дозировка са едни от най-важните неща, с които потребителят трябва да се запознае, преди да премине към консумацията, на каквато й да е било хранителна добавка.

Предимствата на хранителната добавка са редица. Тя успява да намали нивата на кортизол и с това стресът завидно отшумява. Ще усетите енергиен прилив, още след първия й прием.

Действа благоприятно за редуцирането на мазнините в тялото на приемащия. DHEA ще укрепи вашия имунитет и ще ви накара да се чувствате много по-здрави, силни, пълноценни и щастливи.

Няма продукти в тази категория.