Haya Choline Bitartrate 500 мг 100 капсулиHL9881
Haya Choline Bitartrate 500 мг 100 капсули
28.00 лв
product header
Haya Choline Bitartrate 500 мг 100 капсулиHL988

Заинтересовани ли сте  от подобряване на паметта или когнитивните си умения? Какво ще кажете за подкрепа в постигането на  здравословни нива на холестерола и дори подобряване на общото здравословно състояние? Е, Холин битартрат прави всичко това и още много. В действителност, това вещество  е известно също като бустер на имунната система и предпазва черния дроб. Холин битартрат е идеален за атлетите, особено бодибилдърите, за които поддържането на добро здраве е от решаващо значение. Холин е от семейството на В витамините. Това вещество  може да се произвежда в черния дроб.

Нашите тела произвеждат много малко холин, обаче, а той е необходим компонент за поддържане на здравето. Холин преди всичко можете да си набавите от храни като месо, черен дроб, ядки, грах, яйца, пшеничен зародиш, и спанак. В повечето случаи обаче, е необходимо холин да бъде приеман под формата на хранителна добавка. За тази цел, на ваше разположение е продукта Choline Bitartrate на Haya Labs. Този висококачествен продукт Ви осигурява  холин битартрат, който ще спомогне за редуциране на излишните мазнини, намаляване на вредния холестерол и ще подобри вашата умствена дейност.

Как действа Choline Bitartrate?

 • Редуцира излишните мазнини в тялото
 • Понижава нивото на лошия холестерол
 • Осигурава повече енергия
 • Дава допълнителна сила и издържливост
 • Подобрява умствените способности
 • Подобрява здравето на нервната система
 • Предпазва черния дроб от увреждане
 • Детоксикира тялото
 • Стимулира метаболизма


Едно от най – важните  приложения на холин битартрат е в производството и създаването на ацетилхолин. Ацетилхолин е мощно  химическо вещество в мозъка, което действа като невротрансмитер. Смята се, че ацетилхолина  играе  важна роля в поддържането на паметта, и способностите за познание, а също така помага за предаване на нервни сигнали. Когато ацетилхолин се произвежда и освобождава в мозъка, нервните клетки отговорни за паметта и познанието осъществяват добра комуникация помежду си. Ето защо, една от ползите от приема на Choline Bitartrate е забележимото подобрение в паметта и познавателната функция.

Друго голямо предимство на тази добавка е подобряване на общото здравословно състояние. Благодарение на холин битартрат, кръвния  поток се подобрява, което е от полза за подкрепата и поддържането на здравословни нива на холестерола. Известно е също така, че холина  стимулира имунната система и защитава редица органи от окислително увреждане и възпаление. Ето защо, всеки спортист който се притеснява от увреждане на черния дроб, трябва да приема продукта Choline Bitartrate. Той може да помогне за намаляване излишните мазнини и да подобри издържливостта и силата, което е от полза за всеки атлет.

Начин на употреба: Приемайте по 1 капсула 1-2 пъти дневно.

Разфасовка: 100 капсули

Състав:

7629-choline-bitartrate--500mg-

Дозировка
Доза 1 капсула
Дози в опаковка 100
Съставки
Холин Битартрат 500 mg
4 Haya Choline Bitartrate 500 мг 100 капсули
Помогна ми да сваля излишни килограми и в същото време се чувствам доста по-концентрирана на работното си място.
Напишете отзив
    Лош           Добър

Haya Choline Bitartrate 500 мг 100 капсули

 • Производител: Haya Labs
 • Код на продукта: HL988
 • Наличност: В наличност
28.00 лв
Бърза поръчка