inSPORTline

Покажи:
Подреди по:

Здравословният начин на живот, включващ спортни активности и правилно хранене, е в основата на това човек да се чувства щастлив и пълноценен.

Истината е, че трябва все по-често да се замисляме върху това и непрестанно да се поглеждаме в огледалото, тъй като много често то ни подсказва за промяната, която се изисква от нас да предприемем, ако искаме да постигнем целите си.

В редовете по-долу ще ви разкажем за един от световните брандове, занимаващи се с производството на фитнес оборудване и хранителни добавки.

Всеки един продукт, който носи името на бранда, е белязан с безкомпромисно качество и вярваме, че в това можете да се убедите и сами.

inSPORTline – интересни факти за бранда

Основен приоритет на компанията е да произвежда и продава продукти, които да бъдат собственост на марката.

Целта е да се осигури не само високо качество, но и наистина добро обслужване на клиентите, без значение коя част от земното полукълбо населяват.

Ето защо, заедно с продуктите, производителят осигурява и продължителен гаранционен период, който се явява като допълнителна причина да си закупите нужния фитнес аксесоар или хранителна добавка именно от обект, който предлага продукти с марка inSPORTline.

Засилено впечатление ни прави, че компанията по всякакъв начин се опитва да задоволи търсенията на клиента и да отговори подобаващо на неговите нужди.

След 2017-та година влиза в сила една незаменима привилегия, предоставена на всеки потребител. Ако закупите фитнес уред на цена по-висока от 150 евро, то вие се възползвате от гаранция, която е 10 години.

Това е наистина изумително и много рядко можете да попаднете на подобни преференциални условия.

Причината inSPORTline да предлага това на своите клиенти се дължи на вярата в качеството на артикулите, които са дело на прецизно подбрания екип от професионалисти, влагащи сърце, разум, душа и умения в това, което правят.

10 – годишната гаранция е актуална и за велосипеди Kellys, 4EVER, Devron, DHS и Kreative, както и всички електронни велосипеди.

Страхувате ли се, че вашият скутер няма да издържи за по-дълъг период от време? Не е нужно това. Брандът ви предлага удължена 5-годишна гаранция за избрани скутери с фиксирана рамка. inSPORTline са сигурни в качеството на своите скутери.

Безопасността и качеството на продуктите са тествани от хиляди клиенти, не само в Чехия, но и в много европейски страни, в които се продават продуктите, носещи името на бранда.

Нещо повече - продуктите са сертифицирани в съответствие с най-високите европейски стандарти, което означава, че можете да сте сигурни в тяхната безопасност и качество.