inSPORTline

Покажи:
Подреди по:

Балансираща възглавничка inSPORTline Bumy BC100

Балансиращата възглавничка inSPORTline Bumy BC100 е много добър инструмент за подобряване на стойкат..

24.00 лв

Крачкомер inSPORTline Punty

Крачкомер inSPORTline Punty е лесен за използване. Устройството е надеждно и ще подобри еф..

28.00 лв

Еластична лента експандер inSPORTline Hangy 13 мм

Гумена лента експандер inSPORTline Hangy 13 мм може да се използва не само за укрепва..

20.00 лв

Крачкомер inSPORTline Pallete

Крачкомера inSPORTline Pallete е изключително лек и компактен и измерва основните функции за броене ..

18.00 лв

Крачкомер inSPORTline PedoBasic

Крачкомера inSPORTline PedoBasic се отличава с уникален флип дизайн за по-лесно виждане на дисплея. ..

33.00 лв

Куки за крака inSPORTline GIB2 Body-Solid

Представяме Ви Куките за крака inSPORTline GIB2 Body-Solid, които са важен аксесоар за трениров..

112.00 лв

Здравословният начин на живот, включващ спортни активности и правилно хранене, е в основата на това човек да се чувства щастлив и пълноценен.

Истината е, че трябва все по-често да се замисляме върху това и непрестанно да се поглеждаме в огледалото, тъй като много често то ни подсказва за промяната, която се изисква от нас да предприемем, ако искаме да постигнем целите си.

В редовете по-долу ще ви разкажем за един от световните брандове, занимаващи се с производството на фитнес оборудване и хранителни добавки.

Всеки един продукт, който носи името на бранда, е белязан с безкомпромисно качество и вярваме, че в това можете да се убедите и сами.

inSPORTline – интересни факти за бранда

Основен приоритет на компанията е да произвежда и продава продукти, които да бъдат собственост на марката.

Целта е да се осигури не само високо качество, но и наистина добро обслужване на клиентите, без значение коя част от земното полукълбо населяват.

Ето защо, заедно с продуктите, производителят осигурява и продължителен гаранционен период, който се явява като допълнителна причина да си закупите нужния фитнес аксесоар или хранителна добавка именно от обект, който предлага продукти с марка inSPORTline.

Засилено впечатление ни прави, че компанията по всякакъв начин се опитва да задоволи търсенията на клиента и да отговори подобаващо на неговите нужди.

След 2017-та година влиза в сила една незаменима привилегия, предоставена на всеки потребител. Ако закупите фитнес уред на цена по-висока от 150 евро, то вие се възползвате от гаранция, която е 10 години.

Това е наистина изумително и много рядко можете да попаднете на подобни преференциални условия.

Причината inSPORTline да предлага това на своите клиенти се дължи на вярата в качеството на артикулите, които са дело на прецизно подбрания екип от професионалисти, влагащи сърце, разум, душа и умения в това, което правят.

10 – годишната гаранция е актуална и за велосипеди Kellys, 4EVER, Devron, DHS и Kreative, както и всички електронни велосипеди.

Страхувате ли се, че вашият скутер няма да издържи за по-дълъг период от време? Не е нужно това. Брандът ви предлага удължена 5-годишна гаранция за избрани скутери с фиксирана рамка. inSPORTline са сигурни в качеството на своите скутери.

Безопасността и качеството на продуктите са тествани от хиляди клиенти, не само в Чехия, но и в много европейски страни, в които се продават продуктите, носещи името на бранда.

Нещо повече - продуктите са сертифицирани в съответствие с най-високите европейски стандарти, което означава, че можете да сте сигурни в тяхната безопасност и качество.