Креатин HCL

Креатин HCL

Креатин хидрохлорид HCL

Това е една от разновидностите на креатинът, но този HCL е направен по много по-добър начин, като може да се разтваря над 50 пъти по-добре от креатин монохидрат, което го прави номер 1 сред останалите. Опитайте и ще останете доволни от постигнатото!

Това означава, че усвояването му е значително по-голямо, по-лесно от организмът и по-бързо действа. Потвърждават го много спортисти, независимо дали тренират фитнес, бойни спортове и други спортове. Единодушно изказват мнение, че:

  •  покачват силата;
  •  издръжливостта си;
  •  качват мускулна маса.

И всичко това БЕЗ странични ефекти!

Креатин хидрохлорид е подходящ за всички

Както споменахме по-горе, той е напълно подходящ за всеки спортист, решил да премине на следващото ниво и да подобри физическите си възможности. Добрата новина е, че го няма ефектът на това, че усещате дискомфорт в стомаха и няма зареждаща доза.

За най-добри цени и качествени продукти, потърсете нас!

Магазин FitnesHrani е доверен онлайн магазин, работещ с клиенти почти 10 години вече. За това време, ние разбрахме от какво имат нужда нашите клиенти и правим всичко по силите си, за да останат доволни и резултатите са на лице!  Хиляди доволни лица, които се връщат при нас всеки път, когато имат нужда от хранителна добавка, съвет как да я приемат, спортни стоки и още артикули, които вече са около 7000 на брой! Уверете се сами!

Това е една от разновидностите на обикновения креатин. Отличава се обаче от останалите с това, че може да се разтваря 50 пъти по-бързо, в сравнение с креатин монохидрат. Именно това негово качество го превръща в номер едно в света и е толкова предпочитан сред активните и спортуващи хора.

Добрата новина е, че след приема на този вид креатин, то вие не усещате дискомфорт в стомаха, както при останалите видове. Подходящ е за всеки, който иска да премине на едно друго, по –високо, ниво в спорта.

С него ще подобрите значително физическата си издръжливост.

Ползите от приема на креатин не са никак малко. Тази хранителна добавка е известна най-вече с това, че успява да достави огромно количество енергия, така че тренировките да бъдат пълноценни. Тя спомага още за бързото възстановяване на мускулите и значително повишаване на мускулната маса.

В случай че нямате абсолютно никакви познания в света на хранителните добавки, то препоръчително е да се консултирате с професионален треньор или бодибилдър, преди приема на креатин HCL.

Дори и да не го направите, то може да сте напълно спокойни, че няма да навредите на тялото или организма си.

Тъй като всеки един продукт на пазара се отличава малко или много един от друг, то производителите са се постарали до крайния потребител да достига нужната информация, свързана с прием и дозировка.

Важно е да четете внимателно по кое време на деня се приема и какво количество от него. Онези, които имат известни съмнения или несъгласия, препоръчително е да се консултират с професионален треньор.

Покажи:
Сортирай по:
Добави в количката
Добави в желани
Добави за сравняване
Оцени:
4.64 / 65