Пого Стик

Пого Стик

Редувайте работата със забавление

Всеки ден, Вие имате редица задължения, които трябва да изпълните. Работата, заедно с някои фактори в семейството могат да доведат до стрес. Стресът е изключително вреден и може да причини различни болести. Не трябва да се затрупвате с много работа, а само с толкова, колкото можете да свършите без да се чувствате напрегнати.


Винаги трябва да Ви остава време, в което да обърнете внимание на себе си. А през това свободно време най-добре е да се отдадете на забавления.

Има много различни начини да се забавлявате. Можете да отидете на кино, да излезете извън природата, да се запишете на танци и т.н. Ако сте любители на иновациите и на странностите, можете да се забавлявате чудесно с пого стик. Това е така да се каже пръчка за подскачане, която определено ще Ви забавлява и ще Ви върне в детските Ви години. Освен че е отлично средство за забавление, пого стика е и чудесно упражнение за почти цялото тяло.

Предимства на пого стика

  • Отлично средство за забавления
  • На него може да се тренира
  • Развива цялото тяло

Какво представлява пого стика

Той се състои от издръжлива метална пръчка, снабдена в горния край с дръжки за ръцете, а в долния край със здрави степенки за краката. Металната пръчка разполага и с пружина, чрез която се извършва подскачането. За да започнете забавното скачане, е достатъчно да стъпите с краката си на степенките, да се хванете с ръце за дръжките и да балансирате. След това като използвате коленете си започнете да скачате нагоре-надолу. Можете да се местите напред и в страни, като използвате тежестта на тялото си.

Пого стика има редица ползи за здравето. За да се научите да боравите с него Вие развивате чувството си за баланс. Непрекъснатото балансиране тренира всички основни мускулни групи. Самото скачане на пого стика развива мускулите на краката, а също така и коремните мускули. Това е една отлична кардио тренировка, която помага да се горят калории, а от там да се свалят килограми.

Да, в магазин FitnesHrani.com продаваме пого стик на марката Spartan. Това е доказан продукт с качество, дизайн и ергономичност. 

Едно от най-добрите предложения за пого сток на пазара. Възползвайте се от уникалната цена с възможност за безплатна доставка.

Цената на пого стика обикновено се определя от качеството на материалите, с които е изработен, както и от нивото на марката-производител.

В магазина ще откриете доказани във времето продукти, които получават само аплодисметни от притежателите си.

Доставката при поръчка е за един работен ден. Ако поръчате до ранния следобяд, има възможност да получите поръчката си още на следващия ден.
Да, има възможност да прегледате и тествате поръчания продукт, ако изявите желание преди да приемете пратката от куриера.

Има няколко варианта да поръчате, като тези, които са най-предпочитани от потребителите са:

Да, в магазин FitnesHrani.com спазваме българското законодателство и предлагаме възможност в рамките на 14 дни да върнете закупения продукт.

Няма продукти в тази категория.