Хилки за тенис на маса

Хилки за тенис на маса

Живеете ли здравословно?

Замисляли ли сте се какъв начин на живот водите? С каква храна се храните, дали се движите достатъчно. Ако искате да сте здрави, трябва да се замислите за това. Повечето хора живеят нездравословно, но това винаги може да се промени. Потърсете начин да се движите повече и да се забавлявате.


Комбинация между спорт и забавление е тениса на маса. Той е отличен начин да влезете във форма, а защо не и да свалите някой излишен килограм.

Тениса на маса датира още от 19 век. Играта е много забавна, но също така изисква и добра координация. Трябва да сте бързи и да имате добри рефлекси. Тениса на маса е добра физическа тренировка. Подходящ е за всички възрасти и не натоварва ставите. Това, че играта е забавна, помага за редуциране на стреса и за добра психическа отмора. Една от най-важните принадлежности в този спорт са ракетите за тенис на маса.

Характеристики на тениса на маса

  • Забавна игра за цялото семейство
  • Не натоварва ставите
  • Подобрява физическата форма
  • Подобрява настроението
  • Изостря координацията

Сегашния начин на игра на тенис на маса, позволява използването на разнообразни модели ракети за тенис на маса, като всеки отделен модел се отличава с определени характеристики. Ето защо, ако сте начинаещ в този спорт може да Ви се стори трудно да се спрете на даден вид ракета за тенис на маса.Всеки от Вас може да избере такава ракета, която най-добре да отговаря на неговия начин на игра, но също така трябва да е съобразена и с основните изисквания.

Разбира се, основното към което трябва да се стремите е, ракетата за тенис на маса да е максимално удобна за Вас. При възникването на тениса на маса, ракетите наподобявали сегашните ракети за тенис на корт-тоест били дълги. Това вероятно никак не е било удобно. Сегашните ракети за тенис на маса са къси, което доста подобрява точността на удара. Разбира се, всеки играч си има свой начин на държане на ракетата, като за това няма точни и определени изисквания.

Покажи:
Сортирай по:
Добави в количката
Добави в желани
Добави за сравняване
Оцени:
4.63 / 43