Креатин Етил Естер

Креатин Етил Естер

Какво представлява креатина

Креатинът е една от най-търсените и ефикасни добавки в бодибилдинга. Напълно заслужено е спечелил названието "повелителят на експлозивната сила". Това не е случайно, защото тази аминокиселина доставя енергия на всички клетки. АТФ допринася за издръжливостта на мускулите.

През тренировката, мускулите Ви използват креатина като гориво, за да са способни да произвеждат АТФ. Логично е, че приема на креатин допълнително, ще спомогне за нарастване на издръжливостта и силата на мускулите.

Защо да изберете креатин етил естер

Тази форма е с изключителна разтворимост, повишена стабилност, по-бърза абсорбация и абсолютно пълноценно усвояване. Креатин етил естер е много по-ефестивен от креатин монохидрат, тъй като естерът в него придава на молекулата изключителна липоразтворимост и лесно преминаване през мембраната на клетката. Това е така, защото етил естерът в него ще помогне на молекулата да е прави по-липоразтворима и да премине лесно през мембраната на клетката. Така креатина в мускулите се увеличава мигновено.

Действие на креатин етил естер

  • Увеличава значително мускулната сила
  • Понижава чувството на умора
  • Скъсява времето за възстановяване
  • Намалява болките в мускулите

Как работи креатин етил естер

Ако един атлет желае подобряване на спортните резултати и по-интензивни тренировки, трябва да започне приема на креатинови продукти, какъвто е креатин етил естер. Вашето тялото превръща креатина в креатин фосфат или фосфокреатин, а след това го запазва в мускулите Ви. Когато не тренирате, Вие получавате енергия при нормалното аеробно дишане. В този случай, мускулите не се нуждаят от голямо количество креатин фосфат за енергия, защото в покой те генерират излишък от него, който не използват.

Когато тренирате е друго - тогава мускулите са активни и изискват по-голямо количество ATФ за енергия. За да си я доставят, те започват да оползотворяват креатин фосфата, който е вече съхранен в тялото. В отговор на нарасналата нужда, нараства производството на ATФ, но това става с участието на креатин, който се приема допълнително. След като го приемете той се превръща в креатин фосфат и при появата на нужда от повече енергия, той заема фосфатна молекула, за да се генерира АТФ.

Приема на креатин етил естер повишава производството на енергия. Така се подобрява драстично вашето представяне в залата. Интензивните тренировки обикновено причиняват мускулни болки. Заради това, на мускулите ще им е по-трудно да се възстановят. Ако приемате креатин етил естер това ще подпомогне и забърза възстановяването.

Ползите от креатин етил естер са сходни с тези на останалите видове креатин. Хранителната добавка спомага за увеличаване на мускулната маса. Приемайки я редовно и в правилната доза, то вие ще усетите как тялото ви се възстановява много по-бързо след тренировка.

С помощта на креатиновия продукт вие ще преминете на едно ново ниво в спорта.

Вашето тяло превръща креатина в креатин фосфат или фосфокреатин, а след това се запазва в мускулите. Трениращите хора, които искат да постигнат по-добри резултати в спорта, задължително се нуждаят от креаринова хранителна добавка.

При онези, които не спортуват, това не е от кой знае какво значение, тъй като те получават енергия при нормално аеробно дишане.

Всеки един професионален и непрофесионален спортист не само може, но е препоръчително да приема креарин етил естер.

С тази хранителна добавка ще усетите значителен принос на енергия, времето за възстановяване след тренировка ще се скъсява, а болката в мускулите ще остане в миналото.

Това е една от най-ефикасните добавки в света на бодибилдинга. С помощта на тази аминокиселината се доставя енергия до всички клетки в организма. Креатин Етил Естер допринася за издръжливостта на мускулите.

Тази форма се усвоява от организма изключително бързо. Това е една от основните причини спортистите и бодибилдърите да залагат на креатин етил естер.

Креатиновите продукти от тази група са много по-ефективни, защото естерът в тях придава на молекулата изключителна липоразтворимост и лесно преминаване през мембраната на клетката. Креатинът в мускулите се увеличава много бързо.

Покажи:
Сортирай по:
Добави в количката
Добави в желани
Добави за сравняване
Оцени:
4.62 / 72