Haya Vitamin A & D 100 дражетаHaya Vitamin A & D 100 дражета1
Haya Vitamin A & D 100 дражета
17.00 лв
product header
Haya Vitamin A & D 100 дражетаHaya Vitamin A & D 100 дражета

С течение на годините, както и поради различни отрицателни фактори, вашия организъм все по – трудно усвоява полезните хранителни вещества,но същевременно изпитва все по – голяма нужда от тях. Витамините са едни от тези вещества. Техният прием в наши дни е затруднен, а са от голямо значение за целия организъм. Едни от най – важните витамини са А и Д, а ако не можете да си ги осигурите чрез храната, вземете продукта Vitamin A & D на Haya Labs. Благодарение на него, Вие ще можете да поддържате оптималното си здравословно състояние.

Ползи от приема на продукта:

  • Поддържа здрави костите, зъбите и тъканите
  • Грижи се за здравето на очите
  • Спомага за здрава имунна система
  • Оказва антиоксидантна защита
  • Поддържа здравето на кожата
  • Предпазва от ставни заболявания


Витамин А принадлежи към групата на  мастноразтворимите  витамини. Той е известен още като ретинол, тъй като произвежда пигмента в ретината на окото. Витамин А подпомага за запазването на доброто зрение и предпазва очите от някои заболявания. Неговата роля е да стимулира правилното функциониране на имунната система. Той спомага за по - бързото възстановяване след  болестни състояния, поддържа здравето  на тъкани и  органи. Витамин А действа благотворно  върху растежа на костите, косата, кожата и доброто състояние на зъбите и венците.

Витамин Д също е мастноразтворим и се набавя, освен от храната и от слънчевата енергия. Ултравиолетовите лъчи въздействат  върху мазнините на кожата, произвеждащи този витамин, който след това се поема в тялото. Витамин Д съдейства за правилното и пълноценно усвояване на калция и фосфора. Недостигът на този витамин прави  костите тънки, чупливи, меки, и  деформирани. Комбинацията от витамин А и Д в продукта Vitamin A & D, предпазва ставно – костната система, поддържа зрението, заздравява зъбите и косата, а също така защитава организма от болести.

Начин на употреба: Приемайте 1 драже, 1-2 пъти на ден, с храна.

Състав:

Vitamin_A_D_Complex

Напишете отзив
    Лош           Добър

Haya Vitamin A & D 100 дражета

  • Производител: Haya Labs
  • Код на продукта: Haya Vitamin A & D 100 дражета
  • Наличност: В наличност
17.00 лв
Бърза поръчка