Haya L-Carnitine 250 мг 60 капсулиHaya L-Carnitine 250 мг 60 капсули1
Haya L-Carnitine 250 мг 60 капсули
19.00 лв
product header
Haya L-Carnitine 250 мг 60 капсулиHaya L-Carnitine 250 мг 60 капсули

Загубата на мазнини  и осигуряването на допълнителна енергия, са два от приоритетите на всеки бодибилдър. Това може да бъде постигнато, само с помощта на подходяща хранителна добавка. Всички сте чували за л-карнитина, и сигурно го свързвате единствено с изгарянето на излишни мазнини. Но това далеч не изчерпва полезните свойства на този важен нутриент. Предлагаме Ви да опитате продукта L-Carnitine на Haya Labs, който ще Ви осигури 250 милиграма л-карнитин на доза. Този суплемент действително ще Ви помогне да отслабнете, но и ще направи за Вас много повече!

Ползи от приема на L-Carnitine:

  • Намалява чувствително телесното тегло
  • Спомага за превръщането на излишните мазнини в енергия
  • Засилва метаболизма
  • Осигурява допълнителна енергия
  • Спомага за бързото и пълноценно възстановяване след натоварване
  • Предотвратява оксидативния стрес


Л-Карнитинът е аминокиселина, която тялото Ви произвежда от аминокиселината лизин. Л-карнитина се “уважава“ най – вече заради способността си да изгаря ненужните мазнини. Това той прави, като подпомага транспортирането им през клетъчната мембрана, до митохондриите. Там естествено мазнините се изгарят за енергия, от която се възползвате Вие! Какво означава повечето енергия! По – добри спортни постижения, повече издържливост и сила.

Ето и другите полезни качества на л-карнитина, за които малко от Вас знаят: л-карнитина участва в метаболизма на аминокиселините с разклонена верига (ВСАА), намалява натрупването на млечна киселина в мускулите, подобрява снабдяването на мускулатурата с кислород. Това са свойства, които ще са от полза на всеки бодибилдър. Но освен това, л-карнитина подобрява сърдечната дейност и риска от заболявания на сърдечния мускул, подобрява мозъчната дейност, и дори има  антиоксидантно действие. От всичко това можете сами да си направите извода, че  L-Carnitine е незаменим продукт за здравословно отслабване и подобряване на спортните постижения.

Начин на употреба: Приемайте по 2 капсули, 2-3 пъти дневно.

Състав:

L-Carnitine_250mg_60caps_facts

Дозировка
Доза 1 капсула
Дози в опаковка 60
Съставки
Л-карнитин тартарат 250 mg
4 Haya L-Carnitine 250 мг 60 капсули
Тука пия повече от описаното за да ми действа, може д ае от това че съм 87 кила.
Напишете отзив
    Лош           Добър

Haya L-Carnitine 250 мг 60 капсули

  • Производител: Haya Labs
  • Код на продукта: Haya L-Carnitine 250 мг 60 капсули
  • Наличност: В наличност
19.00 лв
Бърза поръчка