Haya Taurine 500 мг 100 капсулиHaya Taurine 500 мг 100 капсули1
Haya Taurine 500 мг 100 капсули
21.00 лв
product header
Haya Taurine 500 мг 100 капсулиHaya Taurine 500 мг 100 капсули

Аминокиселините са изключително важни, не само за хората които спортуват. Те вземат участие в редица метаболитни процеси и без тях организма не може да функционира нормално. Тауринът е една от най-често срещаните  аминокиселини в организма. Той се намира  в централната нервна система, белите кръвни клетки, мозъка и скелетни мускули.

Вижте още:

От дефицит на Таурин страдат най-вече вегетарианците, защото тази аминокиселина се съдържа в месото, яйцата и млечните продукти. Можете лесно да покриете нуждите си от таурин, чрез продукта Taurine на Haya Labs.

Ползи от приема на продукта:

  • Подобрява умствените функции и концентрацията
  • Осигурява енергия
  • Поддържа здравето на сърдечно – съдовата система
  • Оказва положително въздействие върху настроението
  • Нормализира кръвното налягане и кръвната захар
  • Осигурява антиоксидантна защита
  • Подобрява структурата на тялото


Тауринът подпомага развитието и здравето на нервната система и  спомага за регулиране на нивото на вода и минерални соли в кръвта.Той също така е и силен антиоксиднат, който защитава вашето тяло. Повечето проучвания доказват,  че приемът  на таурин може да подобри спортните постижения , и че таурина съчетан с кофеин действат за подобряване на умствените показатели. Таурина поддържа  здравословните нива на кръвното налягане, липопротеините с ниска плътност (LDL) и нивото на триглицеридите, и регулира нивото  на натрия, калия, калция и магнезия в тялото.

Таурина е от голямо значение  за усвояването на мазнините,  мастно разтворимите витамини, функциите на мозъка и нервната система. Той участва и в  транспортирането на електролити през клетъчните мембрани. Тази аминокиселина подсилва имунната система, тъй като е съществен елемент на белите кръвни клетки. Без съмнение, продукта Taurine може да е от полза на всеки. Приемът му може да подобри функциите на сърдечно-съдовата система, да ускори  възстановяването след физическо натоварване и да повиши възможностите за запомняне.

Начин на употреба: Приемайте 1 капсула, 1-3 пъти на ден.

Състав:

таурин капсули

Дозировка
Доза 1 капсула
Дози в опаковка 100
Съставки
Таурин 500 mg
4 Haya Taurine 500 мг 100 капсули
Винаги във менюто ми със суплименти присъства тази изключително важна аминокиселина, от която организма ми си набавя ред ползи.
4 Haya Taurine 500 мг 100 капсули
Не косумирам никакъв вид месо без риба, но за това ми е нужен таурин използвам този на HAYA и се чувствам значително по добре. Имам повече сила тонос и концентрация, дефакто получавам това което ми дава месото без да трябва да го ям.
Напишете отзив
    Лош           Добър

Haya Taurine 500 мг 100 капсули

  • Производител: Haya Labs
  • Код на продукта: Haya Taurine 500 мг 100 капсули
  • Наличност: В наличност
21.00 лв
Бърза поръчка