Haya Lutein 6 мг 90 капсулиHaya Lutein 6 мг 90 капсули1
Haya Lutein 6 мг 90 капсули
26.00 лв
product header
Haya Lutein 6 мг 90 капсулиHaya Lutein 6 мг 90 капсули

Замисляли ли сте се за здравето на очите си? Ако не сте, по – добре го направете, защото очите са вашият прозорец към света, и веднъж увредени  трудно се лекуват. През последните години се забелязва рязко увеличение на очните заболявания, а това може да бъде предотвратено с едно вещество – лутеина. Той  може да спаси зрението Ви, особено пък ако сте пред компютъра продължително време. Погрижете се за здравето на очите си, приемайки добавката Lutein на Haya Labs. Този продукт ще Ви достави по 6 милиграма лутеин на капсула, извлечен от растението невен.

Ползи от приема на Lutein:

  • Значително подсилва зрението
  • Оказва защита на макулата на окото
  • Предпазва лещата на окото
  • Противодейства на свободните радикали
  • Оказва защита на сърдечно – съдовата система


Лутеинът  представлява жълто – оранжев фитохимикал, принадлежащ към групата на  каротеноидите. Лутеина  се натрупва в очите по специфичиен  начин, като е концентриран в макулата и лещата на окото. Той е от голямо значение за  защитата на макулата и намалява риска от поява на заболявания на очите. Освен това, лутеина  е  и мощен антиоксидант, който предпазва   тялото и намалява щетите нанесени от свободните радикали. Дори се смята, че има противораково действие. Освен че  подкрепя зрението, лутеина  стимулира имунната система, и до доста ефективно!

Доказано е, че лутеина  понижава риска от макулна дегенерация и от развитие на катаракта, тъй като намаляват потъмняването на лещата. Също така, той е  подходящо средство  за профилактиката на сърдечно-съдовите заболявания, и има много благотворно действие върху кожата, правейки я гладка и мека.  Продукта Lutein е  подходящ за всеки от Вас, който желае да подобри  защитните сили на очите си, и на цялото си тяло. Добавката е препоръчителна за хората, които ежедневно натоварват очите си, или са генетично предразположени към очни заболявания.

Начин на употреба: Приемайте по 1 капсула, 1-2 пъти дневно.

Състав:

лутеин 6 мг

Дозировка
Доза 1 капсула
Дози в опаковка 90
Съставки
Лутеин 6 mg
5 Haya Lutein 6 мг 90 капсули
ДОВОЛНА СЪМ ОТ ПРОДУКТА ИМА ДОБЪР ЕФЕКТ. ИМАМ ДЕГЕНЕРАЦИЯ НА МАКУЛАТА, КОЯТО В МОМЕНТА Е В ЗАСТОИ, БЛАГОДАРЕНИЕ НА ВАШИЯ ПРОДУКТ
Напишете отзив
    Лош           Добър

Haya Lutein 6 мг 90 капсули

  • Производител: Haya Labs
  • Код на продукта: Haya Lutein 6 мг 90 капсули
  • Наличност: В наличност
26.00 лв
Бърза поръчка