Блокери

Покажи:
Сортирай по:

Scitec HCA-Chitosan 100 капсули

HCA-Chitosan e комбинация от Гарциния Камбоджа и Хизотан - за една перфектна комбинация за изгаряне ..

28.00 лв

CVETITA Carbo Stop 40 дъвчащи таблетки

Carbo Stop oт Cvetita Herbal e инoвaтивeн пpoдyĸт в cфepaтa нa xpaнитeлнитe дoбaвĸи c дoпълнитeлни ж..

35.00 лв

Naturalico Carb Blocker Max 60 капсули

CARB BLOCKER MAX с екстракт от Бял боб 100% натурален продукт, съдържащ екстрак..

38.00 лв

AMIX Carb Blocker with Starchlite ® 90 капсули

Amix Carb Blocker e бeзoпaceн, eфeĸтивeн, изцялo ecтecтвeн  ĸoнтpoльop нa тeглoтo, cпeциaлнo cъ..

43.00 лв

Natrol Slenderite 375 мг 60 таблетки

Natrol Slenderite е хранителна добавка от категорията на Фет – Бърнарите. Формулата на Slender..

43.00 лв

Weider Carb Blocker 120 капсули

Weider Carb Blocker блокира усвояването на въглехидратите и предотвратява натрупването на мазнини. У..

46.00 лв

NOW Chitosan 500 мг 120 капсули

Chitosan не съдържа калории и има уникалната възможност да се свързва с мазнините и холестерола, кат..

52.00 лв

Блокери

Какво са блокерите

Отслабването се е превърнало в главна цел за много хора. Някои от тях искат просто да изглеждат добре, за да повишат самочувствието си, а други искат чрез редуциране на теглото да подобрят здравословното си състояние. Независимо от причината да желаете да отслабнете, трябва да разберете, че процеса е труден и дълъг. Много хора се провалят, поради липса на търпение, или просто защото не могат да се откажат от любимите си храни. За да е успешно отслабването, трябва да горите повече калории, отколкото приемате.

Въглехидратите и мазнините са необходими хранителни вещества за вашето тяло, но когато се прекалява с тях те се натрупват в тялото като мазнини, като в крайна сметка се трупат килограми. Чудесно средство да намалите калорийният си прием са добавките-блокери. Те биват два вида. Такива, които блокират усвояването на въглехидратите и такива, които блокират усвояването на мазнините. Така, Вие няма да има нужда да се лишавате от някои видове храни-блокерите значително ще намалят калориите, които приемате.

Предимства на блокерите

  • 1. Намаляват калорийния прием
  • 2. Блокират усвояването на част от въглехидратите
  • 3. Блокират усвояването на част от мазнините
  • 4. Подпомагат значително отслабването

Без съмнение въглехидратите трябва да присъстват във вашия хранителен режим. Те осигуряват енергията, която Ви е нужна, за да извършвате ежедневните си дейности. Когато обаче приемате повече въглехидрати, отколкото горите, те се натрупват като мазнини и Вие пълнеете. Ако искате да остлабнете, но просто не можете без сладичко, без пица, пухкави понички и пасти, започнете приема на блокер на въглехидратите.

Проиемайки такава добавка, Вие няма да се откажете от приема на въглехидрати, защото това всъщност не е правилно. Блокера просто ще понижи усвояването на въглехидратите от храната, а Вие ще можете да хапвате от любимите си храни. Обикновено, една такава добавка съдържа различни съставки, които работят синергично. Един отличен блокер на въглехидратите е белия боб, който можете да намерите под формата на екстракт.

Екстрактът от бял боб блокира работата на храносмилателния ензим алфаамилаза. Той е нужен на тялото, за метаболизма на нишестените въглехидрати - скорбялата. Като блокира действието на този храносмилателен ензим, белия боб буквално “принуждава“ част от молекулите на скорбялата, да преминат през храносмилателната система без да се смилат. Така всъщност приемате по-малко калории, което е есенцията на отслабването.