Блокери

Блокери

Какво са блокерите

Отслабването се е превърнало в главна цел за много хора. Някои от тях искат просто да изглеждат добре, за да повишат самочувствието си, а други искат чрез редуциране на теглото да подобрят здравословното си състояние. Независимо от причината да желаете да отслабнете, трябва да разберете, че процеса е труден и дълъг.

Много хора се провалят, поради липса на търпение, или просто защото не могат да се откажат от любимите си храни. За да е успешно отслабването, трябва да горите повече калории, отколкото приемате.

Въглехидратите и мазнините са необходими хранителни вещества за вашето тяло, но когато се прекалява с тях те се натрупват в тялото като мазнини, като в крайна сметка се трупат килограми. Чудесно средство да намалите калорийният си прием са добавките-блокери. Те биват два вида. Такива, които блокират усвояването на въглехидратите и такива, които блокират усвояването на мазнините. Така, Вие няма да има нужда да се лишавате от някои видове храни-блокерите значително ще намалят калориите, които приемате.

Предимства на блокерите

  • 1. Намаляват калорийния прием
  • 2. Блокират усвояването на част от въглехидратите
  • 3. Блокират усвояването на част от мазнините
  • 4. Подпомагат значително отслабването

Без съмнение въглехидратите трябва да присъстват във вашия хранителен режим. Те осигуряват енергията, която Ви е нужна, за да извършвате ежедневните си дейности. Когато обаче приемате повече въглехидрати, отколкото горите, те се натрупват като мазнини и Вие пълнеете. Ако искате да остлабнете, но просто не можете без сладичко, без пица, пухкави понички и пасти, започнете приема на блокер на въглехидратите.

Проиемайки такава добавка, Вие няма да се откажете от приема на въглехидрати, защото това всъщност не е правилно. Блокера просто ще понижи усвояването на въглехидратите от храната, а Вие ще можете да хапвате от любимите си храни. Обикновено, една такава добавка съдържа различни съставки, които работят синергично. Един отличен блокер на въглехидратите е белия боб, който можете да намерите под формата на екстракт.

Екстрактът от бял боб блокира работата на храносмилателния ензим алфаамилаза. Той е нужен на тялото, за метаболизма на нишестените въглехидрати - скорбялата. Като блокира действието на този храносмилателен ензим, белия боб буквално “принуждава“ част от молекулите на скорбялата, да преминат през храносмилателната система без да се смилат. Така всъщност приемате по-малко калории, което е есенцията на отслабването.

Покажи:
Сортирай по:
Scitec HCA-Chitosan 100 капсули -15%

Scitec HCA-Chitosan 100 капсули

Какво е HCA-Chitosan? Това e комбинация от Гарциния Камбоджа и Хизотан – една перфек..

41.00 лв 34.99 лв

AMIX Carb Blocker with Starchlite ® 90 капсули

Amix Carb Blocker e бeзoпaceн, eфeĸтивeн, изцялo ecтecтвeн ĸoнтpoльop нa тeглoтo, cпeциaлнo cъздaдeн..

43.00 лв

NOW Chitosan 500 мг 120 капсули

Chitosan не съдържа калории и има уникалната възможност да се свързва с мазнините и холестерола, кат..

52.00 лв

Naturalico Carb Blocker Max 60 капсули

Всички ние обичаме да похапваме високовъглехидратни храни като пица, паста, ориз, картофи, хляб, сла..

38.00 лв

CVETITA Carbo Stop 40 дъвчащи таблетки

Carbo Stop oт Cvetita Herbal e инoвaтивeн пpoдyĸт в cфepaтa нa xpaнитeлнитe дoбaвĸи c дoпълнитeлни ж..

35.00 лв