Haya L-Methionine 500 мг 60 капсулиHaya L-Methionine 500 мг 60 капсули1
Haya L-Methionine 500 мг 60 капсули
23.00 лв
product header
Haya L-Methionine 500 мг 60 капсулиHaya L-Methionine 500 мг 60 капсули

Метионинът  е една от най – важните аминокиселини, за правилното функциониране на тялото. Тя  не се произвежда от тялото и трябва да бъде получена от външен източник. Л-метионин участва в метаболизма на мазнините и поддържа здравето на черния дроб, предотвратявайки натрупването на мазнини. Тази аминокиселина  подпомага елиминирането на мастните вещества  които блокират артериите, особено тези  които отговарят за доставката на кръв и кислород към сърцето, бъбреците и мозъка. Можете да си доставите важната аминокиселина, чрез продукта  L-Methionine на Haya Labs. Тази хранителна добавка е под формата на удобни за прием капсули и ще Ви осигури всички ползи свързани с аминокиселината л-метионин.

Действие на  L-Methionine:

 • Подобрява състоянието на черния дроб
 • Действа като антиоксидант
 • Детоксикира тялото
 • Подпомага дейността на сърцето
 • Подобрява храносмилането
 • Поддържа здравето на костите
 • Действа противовъзпалително
 • Подобрява умствената дейност


Л-метионин е аминокиселина, необходими за редица важни биохимични процеси в организма. Тя се занимава с производството на креатин, друга необходима на мускулите аминокиселина, участваща в преобразуването на мазнините в енергия. Л-метионин съдържа сяра, която е важен елемент за растежа и метаболизма. Аминокиселината  помага на мускулите да се движат и да изпълняват съкращения. Тъй като повишава нивата на креатин, метионина осигурява повече енергия в мускулите, така че да сте в състояние да тренирате по – интезивно и продължително. Освен това, участвайки в производството на креатин, метионин подобрява съотношението между мускули и мазнини.

Аминокиселината метионин  помагат на организма ефективно да метаболизира мазнините. Това  помага за  контрола на теглото и за предотвратяване на сърдечно-съдови заболявания. Л-метионин подобрява  здравето на черния дроб и изпълнява  детоксикиращи функции. Тази сяро-съдържаща аминокиселина, подпомага черния дроб при обработката на мазнините, което предотвратява затлъстяването този орган. Също така, метионин има способността да увеличава нивата на  глутатион, като по този начин помага на черния дроб да неутрализира токсините. Л-метионин  поддържа здравето на клетките със своите мощни антиоксидантни свойства.

Оптималното здраве на клетките е от съществено значение за преодоляване на ранните признаци на стареене и развитието на дегенеративни  заболявания. Л-метионин работи, като унищожава  свободните радикали,  причиняващи  щети на клетките и клетъчна смърт. Аминокиселината л-метионин  може да помогне при  депресия, тревожност и други проблеми в настроението. Тя  регулира някои невротрансмитери в мозъка, като допамин и серотонин, които влияе на настроението и поведението. Освен всички тези ползи, приема на продукта L-Methionine стимулира  естествените имунни функции.

Начин на употреба: Приемайте 2 капсули дневно преди хранене.

Разфасовка: 60 капсули

Състав:

7627-l

Дозировка
Доза 1 капсула
Дози в опаковка 60
Съставки
Л-метионин 500 мг
4 Haya L-Methionine 500 мг 60 капсули
Елексир за младост
Напишете отзив
    Лош           Добър

Haya L-Methionine 500 мг 60 капсули

 • Производител: Haya Labs
 • Код на продукта: Haya L-Methionine 500 мг 60 капсули
 • Наличност: В наличност
23.00 лв
Бърза поръчка