Haya Milk Thistle 60 капсулиHaya Milk Thistle 60 капсули1
Haya Milk Thistle 60 капсули
16.00 лв
product header
Haya Milk Thistle 60 капсулиHaya Milk Thistle 60 капсули

За да бъдете здрави и жизнени е необходимо да прочистите тялото и черния си дроб от натрупаните токсини. За тази цел природата е дарила достатъчно естествени средства. Едно от тях е магарешкият бодил. Това растение от хилядолетия се е използвало за детоксикация на черния дроб, но неговите полезни свойства далеч не се изчерпват само с това. Може да се убедите в това, приемайки продукта Milk Thistle на Haya Labs. Това е специална формула, която се грижи за черния дроб, стимулира детоксикацията и изхвърлянето на отпадъците от организма, а също така действа като антиоксидант.

Как Ви помага Milk Thistle?

  • Детоксикира организма
  • Предпазва и възстановява черния дроб
  • Грижи се за здравето на жлъчката
  • Оказва силно антиоксидантно действие
  • Поддържа доброто състояние на кожата

При плачевното състояние на околната среда в наши дни, почти всеки ежедневно е изложен на замърсявания. Магарешкият бодил предпазва черния дроб от увреждания, чрез детоксикация на организма. Ако се грижите за здравето си, може да се възползвате от способността на магарешкия бодил да отстранява токсичните вещества и вредните оксиданти от организма. Магарешкия трън дължи качествата си на силимарина – това е флавоноиден комплекс, извлечен от билката. Силимаринът оптимизира чернодробната дейност, стимулира възстановяването на чернодробните клетки и осигурява антиоксидантна защита.

Магарешкият бодил също така е и диуретик, което го прави особено полезен за хора, страдащи от бъбречни заболявания. Магарешкият бодил може също да бъде полезен за намаляване на риска от развитието на камъни в жлъчката. Билката притежава и антибактериални свойства. Продуктът Milk Thistle е стандартизиран до 80% съдържание на силимарин. Преди приемът му е желателно да се консултирате с лекар.

Вземете го сега и детоксикирайте тялото си!

Поръчайте онлайн или се обадете на телефон 0888 880 З52 или 0896 790 799

Начин на употреба: Приемайте 2 капсули, 2-3 пъти на ден.

Опаковка: 60 капсули

Състав:

магарешки бодил цена

Дозировка
Доза 1 капсула
Дози в опаковка 60
Съставки
Екстракт от магарешки бодил 100 мг
Напишете отзив
    Лош           Добър

Haya Milk Thistle 60 капсули

  • Производител: Haya Labs
  • Код на продукта: Haya Milk Thistle 60 капсули
  • Наличност: В наличност
16.00 лв
Бърза поръчка