Топчета за тенис на маса

Топчета за тенис на маса

Движете се, за да сте здрави

Този съвет ще получите от всеки лекар и това не е случайно. Достатъчното движение подобрява и поддържа здравето, а може да Ви избави от доста оплаквания и болести. Ако искате да се занимавате със спорт, трябва да изберете такъв, който ще практикувате с желание. Такъв, който ще Ви е интересен и приятен.


Тенисът на маса е един развлекателен спорт, който може да се практикува от всякакви хора-без значение от пола или възрастта.

Може би Ви липса концентрация? Тениса на маса ще Ви направи по-концентрирани и ще подобри вашите рефлекси. Този спор е подходящ и ако искате да отслабнете. За този спорт трябва да имате партньор, а може да се практикува и от четирима играчи. Защо не запалите семейството си и да не тренирате тенис на маса заедно? За да се занимавате с този интересен спорт са Ви необходими някои принадлежности като ракета и топче за тенис на маса.

Особености на този спорт

  • Подходящ е за всеки
  • Не води до голямо натоварване
  • Релаксира психиката
  • Забавен е

Тениса на маса има някои изисквания, на които трябва да отговарят и топчетата, които се използват. Според тези изисквания, топчето за тенис на маса трябва да е с диаметър от 40 мм и да тежи 2,7 грама. Самото топче отскача от масата, като отскока трябва да е от 24 до 26 см. Топчетата за тенис на маса могат да се набавят много лесно, на достъпна цена са и обикновено са бели или оранжеви на цвят.

Топчето за тенис на маса трябва да е изработено от лека пластмаса като целулоид. Изпълнено е с въздух и се отличава с оцветено матово покритие. Какво е значението на цвета му? Той се избира по това какъв цвят е масата за тенис, а дори и според околната обстановка. Самото качество на топчето за тенис на маса се означава със звезди. С три звезди са онези топчета, които се използват в състезания.

Покажи:
Сортирай по:

Топчета за тенис на маса JOOLA Select* 3 бр

Топчетата за тенис на маса JOOLA Select* 3 бр са подходящи за училища, спортни клубове и игра през с..

7.99 лв

Топчета за Тенис на маса JOOLA Training 120 бр

Топчетата за Тенис на маса JOOLA Training 120 бр са идеални за универсална клубна употреба. Имат диа..

90.00 лв