Haya L-DOPA /Mucuna Pruriens Extract/ 90 капсулиHaya L-DOPA /Mucuna Pruriens Extract/ 90 капсули1
Haya L-DOPA /Mucuna Pruriens Extract/ 90 капсули
42.00 лв
product header
Haya L-DOPA /Mucuna Pruriens Extract/ 90 капсулиHaya L-DOPA /Mucuna Pruriens Extract/ 90 капсули

Човешкия хормон на растежа (HGH) е най-мощният хормон в човешкото тяло, контролиращ процеса на стареене. Нашата продукция HGH намалява с възрастта, което може да доведе до редица проблеми. Съществуват обаче, хранителни добавки стимулиращи продукцията на този важен хормон. Л-допа е сред най-използваните вещества за тази цел. То се  произвежда от определени храни и билки, а също така се синтезира от аминокиселината L-тирозин в рамките на човешкото тяло. L-DOPA на Haya Labs e натурален продукт с л-допа, създаден за ваше удобство под формата на капсули. Тази хранителна добавка съдържа натурален екстракт от мукуна пруриенс с 98% съдържание на естествената аминокиселина л-допа и по естествен начин повишава  производството на хормон на растежа.

Ползи от приема на L-DOPA:

  • Естествено повишаване производството на хормона на растежа
  • Подобряване на психичното здраве
  • Стимулиране на мускулния растеж
  • Подпомагане на възстановяването
  • Ускоряване на метаболизма
  • Подобряване на либидото
  • Ограничаване на стреса


Има много изследвания, доказващи способността на л-допа да увеличава  способността на организма да произвежда човешкия хормон на растежа (HGH), по естествен път. Това е възможно чрез стимулирането на хипофизната жлеза, която е отговорна за производството на този  хормон. HGH има много ползи за двата пола. Хормона повишава енергийните нива в тялото, което е много важно за атлетите и хората подложени на физическо натоварвате. Също така, хормона на растежа спомага за намаляването на телесните мазнини, ускорявайки метаболизма. Този хормон стимулира имунната система и повишава устойчивостта към стрес.

Л-допа има способността да се преобразува в допамин. Това означава, че веществото е важна част от нормалната функция на тялото, особено на мозъка. Почти на всички е известен факта, че допамин насърчава доброто  психическо състояние и дори подобрява настроението.Когато тялото намалява производството на л-допа, настъпват някои отрицателни ефекти върху нервната система. Може също така да се стигне до влошаване на настроението, дори до депресивни състояния.

Продукта L-DOPA е подходящ за спортуващи хора и бодибилдъри, защото повишава нивата на хормона на растежа. Това спомага за повишаване на издържливостта и силата, и стимулира изграждането на чиста мускулна маса. Продукта може да се приема и от хора с натоварено ежедневие, подложени на физическо и психическо натоварване. L-DOPA намалява нивата на стреса и подпомага възстановяването на тялото.  Продукта също така помага  при лечение и превенция на Паркинсон, полезен е за хора със забавено физическо развитие и има антиодепресантно действие.

Начин на употреба: Приемайте 1-2 пъти дневно по 1 капсула.

Разфасовка: 90 капсули

Състав:

7659-l

Дозировка
Доза 2 капсули
Дози в опаковка 45
Напишете отзив
    Лош           Добър

Haya L-DOPA /Mucuna Pruriens Extract/ 90 капсули

  • Производител: Haya Labs
  • Код на продукта: Haya L-DOPA /Mucuna Pruriens Extract/ 90 капсули
  • Наличност: В наличност
42.00 лв
Бърза поръчка