Ортези за Глезен

Ортези за Глезен

Как да се справим с контузиите, артритните болки и схващания

Всеки ден, всеки от Вас има много задължения и отговорности. Сутрин ставате, приготвяте закуска, водите децата на училище или градина, след това бързате за работа.Натоварения начин на живот, неудобният матрак на леглото, позицията на тялото Ви по време на работа, както и много други фактори понякога водят до схващания и болежки в различни части на тялото.

Хората, които се занимават със спорт също са заплашени от подобни проблеми, тъй като тяхното ежедневие е доста по-натоварено от това на не трениращите. При тях често са налице артритни заболявания, контузии, разтягания и други. Ако имате проблеми с глезените има много добро решение, което ще облекчи неприятните усещания и това са ортезите за глезен. Те са така създадени, че да прилепват плътно по глезена.

Защо да ползвате ортези за глезен

  • Облекчават болката
  • Предпазват от разтягане
  • Незабележими са под дрехите

Баскетбол, футбол, волейбол, колоездене, фитнес-това са спортове, които натоварват краката. Понякога, колкото и да не Ви се иска, могат да се появят болки в глезените, в резултат на разтягане например. Това може да Ви се случи дори и да не тренирате. Някои хора имат наистина натоварено ежедневие, което доста натоварва краката. Много добро решение в този случай е носенето на ортези за глезен. Те обхващат напълно глезена и облекчават оплакванията. Можете да ги намерите на достъпна цена и да инвестирате в здравето си.

Ортезите за глезен са предназначени да предпазват вашите глезени при различни контузии. Обикновено са изработени от такава материя, която задържа топлината, което помага за облекчаване на болката и за пълното възстановяване. Ортезите за глезен прилепват към глезена и не се забелязват, така че можете да ги носите всеки ден, дори когато сте на работа. За по-голямо удобство се предлагат в различни размери.

Покажи:
Сортирай по:

Наглезенник за фитнес чифт Armageddon Sports, Черен

✔ БЪДИ ГОТОВ ДА ОТКЛЮЧИШ СИЛАТА В КРАКАТА СИ: Лентите за глезен на Armageddon sports са съ..

29.99 лв

Наглезенник за фитнес чифт Armageddon Sports, Розов

✔ БЪДИ ГОТОВ ДА ОТКЛЮЧИШ СИЛАТА В КРАКАТА СИ: Лентите за глезен на Armageddon sports са съ..

29.99 лв

SZ Наглезенки

Спортните занимания се свързват с доброто здраве, но в много случаи те причиняват контузии. Контузии..

14.00 лв

Наглезенки Bad Boy

Наглезенките на Bad Boy са направени от здрава устойчива материя. Идват в комплект 2 броя. ..

20.00 лв

Bad Boy Наглезенки дамски

Наглезенките на Bad Boy са направени от здрава устойчива материя. Идват в комплект 2 броя. ..

20.00 лв