Ортези за Глезен

Покажи:
Сортирай по:

SZ Наглезенки

Спортните занимания се свързват с доброто здраве, но в много случаи те причиняват контузии. Контузии..

14.00 лв

Bad Boy Наглезенки дамски

Наглезенките на Bad Boy са направени от здрава устойчива материя. Идват в комплект 2 броя. ..

20.00 лв

Наглезенки Bad Boy

Наглезенките на Bad Boy са направени от здрава устойчива материя. Идват в комплект 2 броя. ..

20.00 лв

Наглезенник за фитнес чифт Armageddon Sports, Розов

✔ БЪДИ ГОТОВ ДА ОТКЛЮЧИШ СИЛАТА В КРАКАТА СИ: Лентите за глезен на Armageddon sports са съ..

29.99 лв

Наглезенник за фитнес чифт Armageddon Sports, Черен

✔ БЪДИ ГОТОВ ДА ОТКЛЮЧИШ СИЛАТА В КРАКАТА СИ: Лентите за глезен на Armageddon sports са съ..

29.99 лв

Ортези за Глезен

Как да се справим с контузиите, артритните болки и схващания

Всеки ден, всеки от Вас има много задължения и отговорности. Сутрин ставате, приготвяте закуска, водите децата на училище или градина, след това бързате за работа. През работния ден изпълнявате различни задачи, а вечер отново бързате да се приберете. Натоварения начин на живот, неудобният матрак на леглото, позицията на тялото Ви по време на работа, както и много други фактори понякога водят до схващания и болежки в различни части на тялото.

Хората, които се занимават със спорт също са заплашени от подобни проблеми, тъй като тяхното ежедневие е доста по-натоварено от това на не трениращите. При тях често са налице артритни заболявания, контузии, разтягания и други. Ако имате проблеми с глезените има много добро решение, което ще облекчи неприятните усещания и това са ортезите за глезен. Те са така създадени, че да прилепват плътно по глезена.

Защо да ползвате ортези за глезен

  • Облекчават болката
  • Предпазват от разтягане
  • Незабележими са под дрехите

Баскетбол, футбол, волейбол, колоездене, фитнес-това са спортове, които натоварват краката. Понякога, колкото и да не Ви се иска, могат да се появят болки в глезените, в резултат на разтягане например. Това може да Ви се случи дори и да не тренирате. Някои хора имат наистина натоварено ежедневие, което доста натоварва краката. Много добро решение в този случай е носенето на ортези за глезен. Те обхващат напълно глезена и облекчават оплакванията. Можете да ги намерите на достъпна цена и да инвестирате в здравето си.

Ортезите за глезен са предназначени да предпазват вашите глезени при различни контузии. Обикновено са изработени от такава материя, която задържа топлината, което помага за облекчаване на болката и за пълното възстановяване. Ортезите за глезен прилепват към глезена и не се забелязват, така че можете да ги носите всеки ден, дори когато сте на работа. За по-голямо удобство се предлагат в различни размери.