Соев протеин

Соев протеин

На пазара можете да откриете стотици различни добавки, но ако сте сериозни в своите бодибилдинг усилия, най-важната за Вас добавка, трябва да е протеиновата. Те са съставени от аминокиселини, които могат да подпомогнат мускулният растеж и регенериране и са важни за много телесни функции.

Когато консумирате готова протеинова добавка, Вие всъщност си осигурявате готов запас от най-важните за мускулите и тялото Ви аминокиселини. Протеиновите добавки са наистина много, но има атлети, които по различни причини не могат да ги консумират. Правилното решение в този случай е добавката със соев протеин.

Предимства на соев протеин изолат

  • Съдържа по-малко мазнини
  • Не включва въглехидрати
  • Понижава холестерола
  • Насърчава чиста мускулна маса
  • Забързва метаболизма
  • Защитава от болести на сърцето

За соевия протеин повечето хора мислят, че е загуба на време, особено за спортистите. Това е много грешно. Всъщност този вид протеин е единствен избор за спортистите, които са вегани или имат непоносимост към лактозата. Този протеин е лесно смилаем и не причинява проблеми със стомаха. Той е с най-високо качество и осигурява много незаменими аминокиселини, както всеки друг протеин. Соевия протеин е ефективен в подпомагането на спортните постижения и качването на мускули. Той дава допълнителна енергия и насърчава по-доброто възстановяване.

Качественият соев протеин почти не съдържа мазнини и въглехидрати и изобщо не включва лактоза. Това го прави подходяща добавка за абсолютно всеки, който има нужда от допълнително протеиново захранване. Ако спазвате диета, соевия протеин е подходящ за Вас, защото има малко калории, като същевременно насърчава редуцирането на мазнините. Това значи, че този протеин може да спомогне за изграждането на чисти мускули, без мазнини.

Нужно е да се знае, че добавките със соев протеин изолат включват голямо количество аминокиселини, които са важни за бодибилдинга, като глутамин, аргинин и аминокиселините с разклонена верига ВСАА. Също така, този протеин е богат на полезни компоненти като фитостероли, изофлавони и сапонини. Те намаляват лошия холестерол и подсилват имунитета.

Покажи:
Сортирай по:

Myprotein Soy Protein Isolate е соев протеин изолат, произведен от натурални соеви зърна.  Myp..

38.49 лв

Soy Protein Isolate NON GMO не съдържа ГМО източници Протеините са от решаващо значение не само..

28.00 лв

Soy Pro - Соев Протеин Изолат Soy Pro  представлява висококачествен, силно концентриран, л..

31.00 лв

Myprotein Superfood Vegan Blend е най-новата иновация на Myprotein, създадена, за да ви достави така..

73.99 лв

Соев протеин Той съдържа минимално количество мазнини, холестерол и лактоза, като така е подход..

72.00 лв