Haya Glucosamine Sulfate 500 мг 90 капсулиHaya Glucosamine Sulfate 500 мг 90 капсули1
Haya Glucosamine Sulfate 500 мг 90 капсули
24.00 лв
product header
Haya Glucosamine Sulfate 500 мг 90 капсулиHaya Glucosamine Sulfate 500 мг 90 капсули

Възпалението на ставите се характеризира с болка, трудна подвижност и отичане. Това води до намаляване качеството на живот и неспособност за изпълняване на обичайните ежедневни задължения.Има обаче  хранителни добавки, които подпомагат здравето на ставите в дългосрочен план като съдействат  на тялото да ограничи  болезненото възпаление, да възстанови  хрущяла,  и да смаже ставите. Такава е и добавката Glucosamine Sulfate на Haya Labs. Този продукт съдържа естествената субстанция глюкозамин сулфат.

Как помага Glucosamine Sulfate?

  • Отличава се с болкоуспокояващ и противовъзпалителен ефект
  • Поддържа ставите и сухожилията здрави и еластични
  • Повишава синтеза на колаген и хиалуронова киселина
  • Ограничава разрушаването на ставния хрущял
  • Възстановява хрущялната повърхност
  • Подпомага лечението на мускулни и ставни навяхвания


Глюкозамин сулфат е естествена субстанция, която се синтезира в тялото. Той е главен структурен компонент на ставните връзки, ставния хрущял, както и на  костите  и сухожилията. Глюкозамин сулфата значително подобрява  състоянието на ставите, като ограничава и спира процесите на разрушаване на ставния хрущял. Способността му да увеличава синтеза на хиалуронова киселина и колаген, спомага за  укрепване  здравината на ставите и прави  хрущялната повърхност гладка. Освен това, глюкозамин сулфат има силен противовъзпалителен и болкоуспокояващ ефект.

Глюкозамин сулфата не започва да действа  толкова бързо както  медикаментите за облекчаване на болка, но пък за сметка на това има продължително действие, което не отшумява понякога със седмици, след преустановяване  на употребата му. Благодарение на продукта  Glucosamine Sulfate,  възпалителните процеси в ставите  постепенно отшумяват, заедно с болката и отока. Приемът на тази добавка, не само ще намали значително   болките в ставите, но и ще премахне сковаността. Glucosamine Sulfate отново ще възвърне подвижността на вашите стави, а Вие ще водите нормален живот, без болка и възпаление.

Начин на употреба: Приемайте 1 капсула, 3 пъти на ден с храна.

Състав:

глюкозамин сулфат състав

 

Дозировка
Доза 1 капсула
Дози в опаковка 90
Съставки
Глюкозамин сулфат 500 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Haya Glucosamine Sulfate 500 мг 90 капсули

  • Производител: Haya Labs
  • Код на продукта: Haya Glucosamine Sulfate 500 мг 90 капсули
  • Наличност: В наличност
24.00 лв
Бърза поръчка