Накитници и ортези за китка

Накитници и ортези за китка

Как да се справим с контузиите, артритните болки и схващания

Всеки ден, всеки от Вас има много задължения и отговорности. Сутрин ставате, приготвяте закуска, водите децата на училище или градина, след това бързате за работа.Натоварения начин на живот, неудобният матрак на леглото, позицията на тялото Ви по време на работа, както и много други фактори понякога водят до схващания и болежки в различни части на тялото.


Хората, които се занимават със спорт също са заплашени от подобни проблеми, тъй като тяхното ежедневие е доста по-натоварено от това на не трениращите. При тях често са налице артритни заболявания, контузии, разтягания и други. Ако имате такова ежедневие, което натоварва вашите ръце и по-точно китките, има много добро решение, което ще облекчи неприятните усещания и това са ортезите за китка. Те са така създадени, че да прилепват плътно около китката.

Защо да ползвате ортези за китка

  • Облекчават болката
  • Предпазват от травми
  • Не загрозяващи са

Ако се занимавате с бодибилдинг със сигурност натоварвате ръцете си. Понякога, колкото и да не Ви се иска, могат да се появят болки в китките. Това може да Ви се случи дори и да не тренирате. Някои хора имат такова ежедневие, което доста натоварва китките. Много добро решение в този случай е носенето на ортези за китка. Те обхващат напълно китката и облекчават оплакванията. Можете да ги намерите на достъпна цена и да инвестирате в здравето си.

Ортезите за китка са предназначени да предпазват китката при различни контузии, леки наранявания и навяхвания. Обикновено са изработени от такава материя, която задържа топлината, което помага за облекчаване на болката и за пълното възстановяване. Ортезите за китка прилепват към китката плътно и дори да се виждат, не загрозяват, така че Вие спокойно можете да ги носите всеки ден, дори когато сте на работа.

Няма продукти в тази категория.