CASADA

Покажи:
Подреди по:

Воденето на здравословен начин на живот е пряк път към щастието. Ако сте от хората, стремящи се към това да поддържат добра фигура и същевременно с това да се чувстват здрави и активни, то със сигурност историята на един от най-популярните брандове в световен мащаб ще представлява истински интерес за вас.

Имаме удоволствието да ви представим Casada. Това е един от малкото брандове, които изключително много залагат на качеството във всичките му форми.

Абсолютно убедени сме в това, че не съществува потребител, който отделя значителна част от времето си за това да тренира и да се храни правилно, и да не се е възползвал от привилегиите на творенията, които биват изработени с мисъл и креативност.

Преди да стартираме със споделяне информация за компанията, то ще споделим с вас, че тази марка е на върха от доста време насам и по всичко личи, че няма никакви намерения да отстъпва мястото си на който й да е било друг от нейните конкуренти.

Какво да научим за историята на CASADA

С всяка изминала година компанията не престава да се развива и разширява. Самата промяна и растежът, както става ясно, носят оптимална ефективност на пазара.

Смятаме, че огромни заслуги за това имат собствениците и преките управители на компанията, които се занимават с безпогрешния дизайн на творенията и допринасят за това Casada International да е една от най-значимите по целия свят.

Амбициозните цели на марката са стратегически планувани и това е само една малка част от правилните стъпки, които предприемат основателите на световнопопулярния бранд.

Благодарение на утвърдените портфолио и марка, то със сигурност Casada е на път да постигне повече от това, което си е поставила за цел.

Независимо от всичко, брандът е наясно със своите корени и отстоява на иновациите, корпоративния успех и корпоративната отговорност.

В епицентъра на фирмената политика на компанията заляга изцяло стремежът да отговори на всички онези изисквания, идващи от страна на най-капризните и претенциозни клиенти дори.

Casada International работи вече над 15 години със спортни стоки, които спадат към областта на здравето и фитнеса.

Семейството на компанията е изключително голямо и можем да обобщим, че то разполага с партньори, намиращи се в приблизително 37 държави, пръснати по целия свят.

От този момент не съществува клиент, който да е оставал разочарован от масажните продукти на компанията и всички останали, спомагащи за това да се чувствате физически добре отвътре и да допринасяте тялото ви да изглежда по начин, за който сте мечтали.